Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe, emisiune pe care o modera la postul de televiziune Happy Channel. Spre surprinderea tuturor, prezentatoarea TV a fost deja înlocuită de către șefii postului. 
Alina Costache
12 ian. 2024, 23:15
Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral
Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Soția lui Cabral a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, la finalul anului trecut, focusându-se pe proiectele personale, renunțând astfel și la emisiunea de la Happy Channel.

Citește și: Andreea Ibacka a dezvăluit cel mai mare secret. Cum a câștigat actrița primii bani: „A fost devreme tare. Nu m-am îmbogățit, dar mi-a rămas mult timp porecla”

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe

Unele întâlniri în viaţă nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, şi nu mă refer aici doar la trio-ul din faţa camerelor, ci la întreaga echipă. A fost un an incredibil, o adevărată plăcere să lucrăm împreună.

Eu mă voi dedica, în perioada următoare, unor proiecte personale, despre care vă voi povesti cu tot dragul, tot aici, pe «canafeluţă», cum ne place nouă să îi spunem, atunci când mă vor invita!”, spunea soția lui Cabral la finalul anului trecut.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost cei care au anunțat cu cine a fost înlocuită Andreea Ibacka. Mai exact, noua prezentatoare de la karma emisiunii „Happy Cafe” va fi  Ruxandra Luca.

Bucurie, entuziasm si inovaţi – acestea sunt cuvintele care definesc noul sezon al emisiunii noastre. De-a lungul anilor, am reușit să pătrundem în sufletele telespectatorilor și să fim alături de ei, în fiecare zi. Sunt mândră să spun că anul trecut am înregistrat audiențe record ale emisiunii Happy Café, iar acest lucru ne arată că ceea ce facem este pe placul celor de acasă!

În acest nou sezon, vom aduce mai multe surprize și momente speciale pentru telespectatori. În 2024 ne propunem să vă aducem pe micile ecrane și mai multe interviuri captivante, invitați de seamă, materiale interesante și multă voie bună, alături de noua noastră colegă, Ruxandra Luca, mămică de 3, căreia cu această ocazie îi urăm bun venit în echipă.

Nu vom uita să vă luăm cu noi în spatele camerelor de pe platourile de filmare ale serialelor de pe Antena 1 pe care le îndrăgiți, Lia – soţia soţului meu şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 și nu vom uita nici să vă oferim sugestii în fiecare vineri legate de activitățile pe care le puteți face în weekend. De asemenea, vom continua să abordam discuții legate de o viață armonioasă cu ajutorul medicilor și al terapeuților noștri, așa cum v-am obișnuit!”, a dezvăluit Cristina Ciobănaşu.

Spynews
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Condimentul pe care nu e bine să îl consumi vara. Dă o aromă aparte mâncărurilor, dar îți poate face rău
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Șoferii iertați după 72 de ore. Poliția nu mai are dreptul să țină permisul
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Pensii mai mari pentru acești români! Anunțul făcut de ministrul Muncii
Adevarul
Scandalul OUG 84. Guvernul face un pas înapoi în privința testelor antidrog. Reacția polițiștilor și a medicilor
Spynews
Știrile Antena Stars. Alina Eremia, incident neașteptat pe scena de la Neversea. Ce a pățit artista când se afla în fața publicului: „Simțeam adrenalina” / VIDEO
Spynews
Mira și Levi Elekes, vacanță de lux în Santorini! Cum arată locul fabulos în care s-au cazat: ”E ireal de frumos” / VIDEO
Evz.ro
Vestea serii despre Florin Piersic. Îți dau lacrimile
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Care este județul cu cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent
Capital.ro
Strict SECRET în România. Decizia care-l face fericit pe Iohannis. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Trei copii răniți în urma unui accident pe DN 72 în județul Dâmbovița
MediaFlux
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!