Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala teribilă cu care a fost diagnosticată: „Nu mai pot să trăiesc aşa”

Andreea Mantea a fost invitată în emisiunea Play IT, de pe Kanal D2, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala autoimună de care suferă de ani buni.
Filip Stan
09 iun. 2024, 10:48
Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala teribilă cu care a fost diagnosticată:

Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Atunci când apare pe micul ecran este mereu radiantă și cu zâmbetul pe buze, însă puțin sunt cei care știu că de ani buni vedeta se confruntă cu o boală autoimună, care îi provoacă alergii și fluctuații de greutate. Prezentatoarea TV lua câte 10 pastile pe zi, dar a decis să întrerupă tratamentul.

Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”
Invitată în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2, Andreea Mantea și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala autoimună cu care a fost diagnosticată. Deși este conștientă că nu ar trebui să consume unele alimente, vedeta de la Kanal D recunoaște că nu se poate abține să nu-și satisfacă poftele.

Ce ETNIE are Andreea Mantea. Prezentatoarea nu a ascuns acest adevăr niciodată

„Cred că am obosit. Cred că asta a fost pur si simplu. Am zis stop, ce o fi, o fi. Nu pot, nu aș putea să trăiesc așa. Ai voie să mănânci doar anumite lucruri, ai voie să bei doar anumite lucruri. Trebuie să iei multe pastile. Trebuie să îți faci analizele o dată la nu știu cât timp. Eu am zis nu, eu nu cred, eu refuz să cred că este adevărat. Atunci am spus că eu nu am nicio boală autoimună, eu sunt sănătoasă, eu mănânc ce vreau, eu beau ce vreau și nu iau nicio pastilă, să fie clar, că nu îmi trebuie.

Dacă fac ceva, atunci fac ca să mai scap de grăsime pe aici pe colo. Mai beau câte un ceai, mai fac lucruri legate de siluetă. În rest nu umblu nicăieri, nu fac pentru că îmi este frică”, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2.

 

Andreea Mantea: „Mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte”

Vedeta a mărturisit că oboseala și dificultatea de a urma o dietă strictă au determinat-o să renunțe la tratamentul medical. Deși a renunțat să mai ia pastile, analizele recente arată că starea ei de sănătate este mai bună decât înainte. Andreea Mantea a explicat că se simte mai bine acum după ce a eliminat din viața sa toți factorii care îi aduceau nefericire. Ea a decis să nu se mai lase afectată de probleme și să caute fericirea în orice aspect al vieții sale, bucurându-se de fiecare moment.

„Am obosit, cred că acesta răspunsul dacă stau bine să mă gândesc. Era foarte greu și aveam o dietă strictă, iar eu sunt foarte poftcioasă. Nu ai cum să mă oprești pe mine din a mânca ce îmi place, ce îmi este poftă. Am zis că decât o viață lungă și chinuită, mai bine una scurtă dar consistentă, plină de fericire. Mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte.

Andreea Mantea, dezvăluiri emoționante din viața amoroasă: „Aveam sufletul făcut bucățele, a fost crunt”. Ce a pățit prezentatoarea TV

Am luat decizia cea mai bună, dar, de fapt, în sinea mea eu știu răspunsul de la ce este. Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire și nu mă las să fiu nefericită, nu mă las să fiu afectată, nu vreau să fiu afectată și caut fericirea în absolut orice. Caut să mă bucur de absolut orice. Nu știu, cred că asta este varianta de fapt, că e scurtă viața pe care o avem aici. Nu știi când pleci. Și atunci de ce să nu mă bucur din  tot sufletul de ceea ce am? De ce să stau tot timpul mohorâtă, supărată? Am și eu momentele mele, dar nu le țin în mine, deși nu a fost întotdeauna așa”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2.

 

Andreea Mantea, probleme de sănătate în miez de noapte după ce a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită pe care o are: „Simt că mor, Doamne fereşte, mă las pe mâna Divinităţii”

Nu etse prima dată când vorbeşte despre boală. Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, iar, după ce a întrerupt tratamentul, i s-a făcut rău în miez de noapte. Vedeta este destul de discretă când vine vorba de viața personală, însă acum a decis să povestească momentele de panică prin care a trecut, după ce i s-a făcut rău în timpul nopții.

Prezentatoarea TV a mărturisit recent, în cadrul unui interviu, că s-a simțit foarte rău într-o seara, însă a avut norocul că sora sa era alături de ea. Andreea Mantea susține că i s-a făcut rău după ce a mâncat puțină slană cu ceapă. Vedeta susține că și-a sunat sora la ora 2 noaptea, deoarece nu știa ce să mai facă ca să-și revină.

Ador răbdarea pe care o are cu mine, asta ador la ea (n.r- la sora ei). Azi-noapte îmi era un rău… Am mâncat ceva… Știam că o să mi se facă rău, dar cu toate astea îmi era atât de poftă, încât…La ceapă, am devenit alergică la ceapă. Aveam o slană bună și am gustat, un pic am mâncat și mi s-a făcut un rău, Doamne ferește. Am zis că mor. La 2 noaptea am început să-i scriu: „Eu simt că mor, asta este, îți las mașina, îți las casa”. Ea avea răbdare să îmi suporte mie alintarea. Și a stat cu mine, eu am trezit-o din somn cu mesajele mele. Când m-am trezit de dimineață, m-am trezit cu zâmbetul pe buze.Am ținut-o vreo 40 de minute să mă alint acolo că mor, că îmi e rău. Fiind sora mai mare e normal să îmi suporte alintarea”, a povestit Andreea Mantea, pentru Unica.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui” ,  dezvăluia Andreea Mantea la „Teo Show”, acum ceva timp.

Vedeta a recunoscut că a apelat de mai multe ori la terapii. ”Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă. Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea supremă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D, la interviurile Fresh by Unica.

Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. „Cred în divinitate!”

Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. Într-un interviu acordat pentru Unica, vedeta a împărtășit că suferă de o boală autoimună care îi provoacă alergii și probleme de greutate. Desi a fost necesar să ia zece pastile pe zi,  a decis să întrerupă tratamentul și să se bazeze pe credința sa în divinitate. Motivația sa a fost că nu a considerat corect să ceară ajutor divin și, în același timp, să continue să ia medicamente.

Citeşte şi: Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu. Cum a fost surprinsă Maria Popescu pe străzile din Bucureşti FOTO

Deși este conștientă că boala autoimună nu va dispărea niciodată complet, Andreea Mantea a spus că este mulțumită că progresul acesteia s-a oprit, chiar dacă nu a dispărut complet. A subliniat că aceasta este o decizie personală și că nu o recomandă altora, dar a simțit că este cea mai înțeleaptă pentru ea în acel moment.

„Cred în divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit crima din Padina. „Victima era blestemată. Ursita lui a fost să moară!” VIDEO

Pe lângă provocările legate de sănătate, Andreea Mantea a vorbit și despre dezamăgirile pe care le-a întâmpinat în viață și cum le-a transformat în învățăminte. Deși a fost rănită de mulți oameni în trecut, ea a reușit să păstreze încrederea în sine și să învețe să simtă și să recunoască sinceritatea oamenilor din jurul său.

„Înainte credeam foarte ușor în oameni. Și mi-o luam de fiecare dată. Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. Am fost atât de dezamăgită de oameni cum n-am crezut c-o să fiu vreodată. Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt. Eu știu dacă omul ăla mă minte sau nu mă minte”, a mai spus Andreea Mantea.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Românii care nu depun declarația riscă enorm. Se dau amenzi uriașe
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Guvernul spaniol ia măsuri împotriva închirierilor pe termen scurt și în scop turistic
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?