Andreea Marin, dezvăluiri dureroase: „Ajunsesem să mă trezesc plângând pur și simplu. Te doare fizic sufletul!””

Andreea Marin a vorbit despre depresia pe care a trăit-o în trecut și despre momentul în care a conștientizat că trebuie să tragă un semnal de alarmă.
Alina Costache
16 ian. 2024, 10:33
Andreea Marin, dezvăluiri dureroase:
Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”

Andreea Marin, dezvăluiri emoţionante din lupta cu depresia. Chiar dacă acum este mereu cu zâmbetul pe buze și a reușit să atingă echilibrul perfect, atât în viața profesională, cât și personală, Andreea Marin nu a fost întotdeauna așa. Deși în aparițiile sale publice era văzută cu zâmbetul pe buze, aceasta mărturisește că a fost o perioadă în care s-a confruntat cu o depresie serioasă. La început, nu a conștientizat despre ce este vorba, povestește ea, însă treptat, pe măsură ce a ascutat diferite conținuturi media care vorbeau despre această boală, vedeta spune că se regăsea perfect în lista de simptome descrise acolo.

Andreea Marin, dezvăluiri incendiare despre planurile pentru 2024: „M-am maturizat îndeajuns încât să realizez că fără echilibru nu există fericire”
„Depresia este o boală, nu este o vină și mulți oameni nu înțeleg asta se feresc a spune că au nevoie de ajutor, simțindu-se vinovați că au ajuns așa(…)

De multe ori insomnia e parte din această poveste. Și insomnia durează luni de zile, duce la o oboseală cronică. Niciun om într-o stare de oboseală cronică nu poate funcționa normal. Și apoi eu ajunsesem să mă trezesc plângând pur și simplu. Ce putea să se întâmple noaptea? Nimic. Dormeam și mă trezeam cu lacrimi. Atât de adâncă era starea de insatisfacție interioară, de supărare, de dar ,de fapt, era boală. Eu nu știam lucrul acesta. (…)

Şi atunci am văzut pentru prima dată un specialist vorbind la televizor într-un program de știri despre depresie. Îmi amintesc că am rămas mască în fața televizorului pentru că omul descria simptomele, iar eu mă vedeam descrisă pe mine. Eram șocată de asemănare.”, spune Andreea Marin, potrivit Antena 3.

„Chiar dacă, acum, vizitele la psiholog sunt văzute de multe persoane ca o normalitate, extrem de multe vedete din țara noastră recurgând chiar la această formă de terapie, pe atunci, lucrurile erau cu totul diferite, povestește Andreea Marin.

„Și de atunci, după aceea, investigând, am aflat multe alte cazuri de oameni aparent împliniți, dar care închideau în ei dureri. Și nu-i bine, nu putem duce decât până la o limită. Există terapii și există oameni pricepuți și există tratamente. Adică poți ajunge la psiholog, poți ajunge la psihiatru și nu e o rușine.

Citește și: Andreea Marin, anunţ despre căsătorie după o relaţie de câţiva ani cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Nu înseamnă că ești nebun, lunatec, sări de pe fix ș.a.m.d. Nu, aceste etichete trebuie să dispară, sunt doar răutăți. Nu, ești un om care se confruntă cu afecțiuni, cu o boală care se vindecă.

Te simți într-o furtună interioară, ca o gheară care îți apucă interiorul și pe doare. Te doare fizic sufletul! Sufletul care nu e determinat ca organ, dar tu îl simți și simți durerea în suflet.”, a continuat vedeta.

Andreea Marin, sfat pentru persoanele cu depresie

Astfel, pentru că a experimentat deja aceste stări și pentru că știe cât de mult te poate consuma și măcina pe interior o stare depresivă, Andreea Marin îndeamnă toate persoanele care se confruntă cu acest diagnostic să ia măsuri imediate. Așteptarea nu poate face decât să înrăutățească și mai mult acest diagnostic și să te îndepărteze și mai mult de cine obișnuiai să fii în trecut.

„Prea puțini sunt cei care se prind că acolo e vorba de o boală și nu de altceva. Nu o iau ca pe o reacție împotriva lor.(…) Când te simți așa, acționează, fă ceva, caută pe internet, gândește-te că e posibil să ai anxietate, să ai depresie și nu e un capăt de lume, deși așa ți se pare”, a mai spus Andrea Marian la Antena 3.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Porci filmați în fața noului Terminal Schengen al Aeroportului din Timișoara
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?