Andreea Marin, dezvăluiri incendiare despre planurile pentru 2024: „M-am maturizat îndeajuns încât să realizez că fără echilibru nu există fericire”

Andreea Marin face dezvăluiri despre planurilepe care le are pentru noul an și caree sunt afacerile în care se implică.
Alina Costache
15 ian. 2024, 18:23
Andreea Marin, dezvăluiri incendiare despre planurile pentru 2024: „M-am maturizat îndeajuns încât să realizez că fără echilibru nu există fericire”
Andreea Marin, dezvăluiri incendiare despre planulurile pentru 2024: „M-am maturizat îndeajuns încât să realizez că fără echilibru nu există fericire”

Andreea Marin, într-un interviu, a vorbit despre proiectele pe care le are în acest an. Ea a explicat și care îi sunt prioritățile în plan profesional și personal. Fără nicio ezitarea a explicat și motivul pentru care nu ar mai accepta să prezinte o emisiune tv zilnică, deși oferte există pentru ea.

Citește și: Andreea Marin, anunţ despre căsătorie după o relaţie de câţiva ani cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

„Pun pe primul loc viața personală, asta înseamnă că m-am maturizat îndeajuns încât să realizez că fără echilibru în noi și în ritmul nostru de viață, nu ne putem simți fericiți doar în plan profesional. Pun sănătatea, iubirea ce mă leagă de oamenii dragi, timpul pentru noi și pentru mine ca femeie pe primul plan.

Profesional, însă, așa cum mă știți, sunt energie și un creuzet cu idei care prind viață mereu. Cum știți, sunt om de comunicare cu businessuri dezvoltate pe mai multe direcții: creație și implementare – campanii, concepte, evenimente ample, promovare social media sau în mass-media, prezentare de evenimente. În sediul meu nou, Creative Hub Voice&Visibility, avem și spațiul interior și exterior cu un design minunat și funcționalități multiple care prilejuiește organizarea de evenimente elegante, lansări și sărbători speciale pentru companii sau persoane fizice, studiouri de filmări și ședințe foto profesionale dotate la nivel performant, Beauty Room unde frumusețea prinde viață etc.

Producem și podcasturi pentru companii sau profesioniști din diverse domenii, pe care le și promovez dacă se dorește. Proiectele pot și doar supervizate de mine și lucrate de echipa mea fără ca imaginea mea să fie parte din proiect neapărat sau pot să mă includă în acest sens, după nevoia clienților.Pun la cale și prima gală amplă a Fundației Prețuiește Viață, pe care am creat-o cu scopul de a ajuta oamenii. A început anul deja cu planuri pentru mine ca ambasador a mai multor cauze umanitare și brand-uri de renume. Am deja stabilite evenimente în țară și în străinătate pentru care voi fi gazdă, așadar am început treaba cu forțe proaspete. Iubesc ceea ce fac. Nu aș avea timp, mi s-a propus deja o emisiune zilnică, dar n-aș putea să mă mai ocup așa cum trebuie de afacerile proprii și nu-mi doresc asta. Precum știți, însă, colaborări cu televiziunile am mereu. Sunt selectivă în privința aparițiilor tv pentru că, pentru mine e importantă calitatea, dar mi-a făcut, de pildă, mare plăcere surpriza de Revelion de la Protv, ultima ispravă de acest fel.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Fanatik.

Citește și: Cum se menține Andreea Marin în formă, după ce a slăbit 16 kilograme: „Am început să ţin dieta corectă”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?