Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Zâna Surprizelor pune piciorul în prag. „Nu e nevoie să te chinui”

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului, vedeta s-a bucurat de un succes uriaș pe plan profesional, însă pe plan sentimental, lucrurile au fost destul de complicate.
Alina Costache
16 nov. 2023, 15:40
Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Zâna Surprizelor pune piciorul în prag. „Nu e nevoie să te chinui”
Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Zâna Surprizelor pune piciorul în prag

Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Recent, Zâna Surprizelor a vorbit despre relațiile toxice și a dezvăluit care sunt motivele pentru care femeile ar trebui să pună punct atunci când lucrurile nu mai funcționează.

Citește și EXCLUSIV Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă zilnic: „Rochia asta îmi venea mulată înainte”

Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice!

Până să își găsească liniștea și fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a trecut prin mai multe relații și despărțiri dureroase.

Zâna Surprizelor care în urma experiențelor trăite a dobândit o înțelepciune aparte în ceea ce privesc relațiile spune că  nu trebuie să stai niciodată într-o relație toxică.

„Dacă nu îți e bine lângă un om, nu cred că trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. Când te-ai convins că ai făcut tot ce depinde de tine și că locul tău nu mai e acolo și nici locul celuilalt nu mai e lângă tine… E clar că niciunuia nu îi e bine când ceva scârțâie. Eu cred că doi oameni pot trăi frumos separați. Nu e nevoie să te chinui”, a spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.

Andreea Marin a ținut să le amintească bărbaților că toate femeile sunt curtate și că ele au mai multe opțiuni, decât cred ei.

„Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri. Când avem ochi pentru un om, nu mai avem ochi pentru ceilalți”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta a dezvăluit că după ce a trecut prin două divorțuri a rămas cu mai multe răni în suflet care s-au vindecat odată cu trecerea timpului și astfel a reușit să meargă mai departe.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt”, a mai spus  Andreea Marin la Antena Stars.

Citește și Ce a pățit Andreea Marin în timpul unui consult medical. S-a rușinat foarte tare:”Mi-a venit să intru în pământ!”

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Prințul William e putred de bogat. Ce avere deține viitorul rege
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Românii primesc BANII ÎNAPOI, dar iau amendă. Ordin la Guvern: Dezastru
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Ambasadorul Rusiei convocat la MAE: Resturi de drone rusești găsite în Tulcea
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!