Andreea Raicu, dezvăluiri după despărţirea de Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică”

Andreea Raicu a vorbit despre relația nu tocmai fericită pe care a avut-o în trecut cu Tudor Chirilă.  
Filip Stan
29 apr. 2023, 21:31
Andreea Raicu, dezvăluiri după despărţirea de Tudor Chirilă:

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format în urmă cu mulți ani de zile unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi erau văzuți de toată lumea ca fiind partenerii perfecți și, chiar dacă erau și pe atunci foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, nimeni n-ar fi dat vreodată de bănuit faptul că lucrurile nu merg atât de roz între ei, în realitate. Aparențele frumoase au fost păstrare până în ultima clipă când cei doi aveau să-și anunțe despărțirea, iar îndrăgita vedetă avea cu fiecare ocazie cele mai frumoase cuvinte la adresa partenerului său de viață de pe vremea aceea.

Mărturisire cutremurătoare făcută de Andreea Raicu în Joia Mare. De ce nu are copii: „Sper să fiu înțeleasă!”

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aşteaptă cu masa pusă.”, spunea Andreea Raicu acum mulți ani, potrivit viva.

Chiar dacă pe atunci cei doi nu au oferit nicio explicație cu privire la despărțire, în urmă cu ceva timp, Andreea Raicu s-a decis să vorbească despre acest subiect sensibil, din dorința de a le oferi cel mai bun exemplu femeilor care o urmăresc în mediul online. Vedeta spune că relația ajunsese să fie extrem de toxică, iar fericirea a fost și ea pierdută cu timpul.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…’, a mărturisit aceasta.

Mai mult, când vine vorba de bărbatul ideal, Andreea Raicu spune că acesta ar trebui să fie o persoană cu valori și principii de viață similare cu cele după care ea se ghidează zilnic.

Andreea Raicu s-a văzut „urâtă” ani la rând: „Mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi”
„Îmi doresc sa cunosc o persoana care sa împărtășească aceleași valori ca acelea care mă conduc pe mine în viață: respect, încredere și corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, a mai spus Andreea Raicu.

Una dintre cele mai dese întâmplări primite de femeile trecute de 40 de ani este aceea când vor face un copil, iar această curiozitate nu a ocolit-o, firește, nici pe vedetă, de-a lungul timpului. Andreea Raicu mărturisește că s-a săturat să fie mereu chestionată pe seama acestei teme extrem de personale, motiv pentru care a stabilit niște limite greu de trecut.

„Până acum câțiva ani, eram mereu întrebată când mă mărit și când fac copii, de parcă aș fi putut să prevăd când se vor întâmplă toate astea.

De ceva timp, însă, nu mi se mai adresează această întrebare. Nu pentru că nu ar mai există această curiozitate, ci pentru că, după multă muncă pe care am făcut-o cu mine, am învățat să trasez niște limite clare și să am o atitudine fermă, care nu le mai permit oamenilor să mă întrebe asta. Dar îmi chestionează din când în când prietenii, în speranța că vor află ceva.”, mai spunea Andreea Raicu recent.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!