Andreea Tonciu, adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu: „Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint. Scandalul începe de la mine”

Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre despărțirea de soțul ei, Daniel Niculescu, după ce s-a zvonit că divorțează.
Alina Costache
15 mai 2024, 22:59
Andreea Tonciu, adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu: „Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint. Scandalul începe de la mine”
Andreea Tonciu a vorbit despre divorțul de Daniel Niculescu

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, s-au căsătorit în urmă cu 8 ani și au împreună o fiică, pe nume Rebeca. De când a devenit soție și mamă, bruneta a devenit mai discretă cu viața personală.

De-a lunful timpul s-a zvonit că cei doi se află la un pas de divorț. Bruneta a vrut să pună capăt speculațiilor și a mărturisit că, deși există certuri în căsnicia sa, nu s-a pus niciodată problema de divorț.

„Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede.

Nu mă iau de la faptul că nu a dus gunoiul. Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok cu asta, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă?! Nu, ce înseamnă asta? E babysitter să stea cu copilul? Nu! Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac singură totul. Fac cumpărăturile singură, de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. „De asta mă iubeşte soţul meu şi nu mă înşeală” VIDEO

Andreea Tonciu dezvăluia în urmă cu ceva timp că soțul ei era foarte romantic la început, dar, odată cu trecerea timpului, gesturile tandre s-au diminuat.

„Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, doar de ziua mea. Nu mă trezesc într-o zi normală să-mi aducă mie o floare, nu e genul de om. Deocamdată nu a greșit încât să-mi aducă flori. Cred că trebuie să mai treacă ceva timp, să mai greșească sau probabil îi este frică de soția lui, că e nebună și nu o să greșească niciodată”, a mai spus Andreea Tonciu.

Ce a făcut Andreea Tonciu cu banii câștigați din televiziune

Bruneta a recunoscut că toți banii pe care i-a câștigat din televiziune s-au dus într-un singur loc. Vedeta își dorea foarte tare să știe cum va arăta viitorul ei, așa că a apelat la ghicitoare, motiv pentru care se ducea zilnic să afle ce se va alege de viața ei.

„Toți banii făcuți din televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, până să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Nu dădeam banii la vrăjitoare, ci la ghicitoare. Mie nu-mi plăceau vrăjitoarele. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Bine, niște porcării. Nu știu în cât timp mor. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo, dar nu mi s-a adeverit nimic din ce mi-a zis.

Am cheltuit toți banii pe care îi făceam la televiziune. Nu știu câți bani am făcut. Când mergeam la emisiuni luam 200, 300, 500, 1000 de euro. Mă duceam la vrăjitoare care îmi luau 150 de lei pe ședință, să-mi dea în cărți. Mergeam aproape zilnic, că nu aveam ce să fac”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Citește și: Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”. Revenirea vrea să fie grandioasă!

Vedeta s-a oprit din a mai merge la ghicitoare în momentul în care i s-a spus că tatăl ei va muri.

„Mi-au spus că moare tata. De atunci nu mă mai duc. Ceva bun mi-au spus că o să fac mulți bani, că îmi iau casă. Vrăjeli, îți dai seama, dar pe moment puneam botul. Mi-am luat casă, dar după mulți ani. Îmi spunea că îmi iau casă în 3 puncte, 5 puncte. 3 puncte adică 3 ore, 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni, 3 ani și atât. Pe mine mă interesa dacă fac bani, dacă o să fiu bine, când o să mă mărit, dacă o să mă înțeleg bine cu partenerul. Mergeam cu prietenele mele. Prietenele mele m-au dus la ghicitoare, dar nu zic numele. E și una din showbiz, dar nu spun numele. Nu vreau să spun, că nu vreau să creez probleme”, a mai spus bruneta.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Creatura deosebit de rară care a fost surprinsă în România. E o ființă unică în lume, din păcate este pe cale de dispariție
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Planuri pentru independența financiară în 15 ani. Niciodată nu e prea târziu
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Farsele pe TikTok pun în pericol viața oamenilor prin ocuparea liniilor de urgență 112
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!