Andreea Tonciu dă de pământ cu Andra, Andreea Bălan și Gina Pistol. Ce părere are bruneta despre vedetele care își expun copiii pentru bani: „Ferească Dumnezeu! Nu sunt de acord!”

Andreea Tonciu le-a luat în vizor pe mămicile celebre din România. Bruneta este complet indignată de faptul că multe dintre persoanele publice de la noi își folosesc copiii în campanii pe social media, pentru bani. Andra Măruță, Andreea Bălan, Gina Pistol, Theo Rose sau Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre vedetele de la noi care și-au implicat micuții în diverse reclame.
Filip Stan
25 sept. 2024, 11:21
Andreea Tonciu dă de pământ cu Andra, Andreea Bălan și Gina Pistol. Ce părere are bruneta despre vedetele care își expun copiii pentru bani: „Ferească Dumnezeu! Nu sunt de acord!”
Andreea Tonciu le crititcă dur pe vedetele care își expun copiii pe internet

Orice mamă își iubește copilul, dar atunci când poți câștiga bani de pe urma lui se simte ca un bonus. Da-a lungul timpului, mai multe vedete de la noi și-au implicat micuții în reclame televizate sau pe social media. Andra și Cătălin Măruță, Gina Pistol, Andreea Bălan, Theo Rose sau Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre acestea, dar lista poate continua. Andreea Tonciu, însă, nu este deloc de acord cu această practică și consideră că nu este deloc în regulă să îți expui copilul într-un asemnea mod pe internet.

Citește și: Gestul făcut de Cristina Pucean, după ce Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea: „Este normal”

Când vine vorba de fiica sa, Rebecca, bruneta spune că îi este mai mult prietenă decât mamă, dar mărturisește că știe când să pună piciorul în prag. Nu îi place să o preseze să facă ceea ce nu vrea și, de cele mai multe ori, o lasă pe cea mică să aleagă.

Aș vedea-o în partea asta, artistică. Dar să știi că până la urmă, va face ce va vrea ea. Eu nu țin neapărat să fie ea cunoscută. Acum toți părinții își promovează copii, îi postează mereu. Lăsați copiii să facă ce își doresc. Se pune atât de multă presiune pe un copil, pentru ce?

Ferească Dumnezeu! Nu sunt de acord! Eu o las pe fiica mea să facă ce vrea, doar îi dau acceptul sau nu, pe ceea ce vrea ea să facă. Eu nu presez copilul. Nu îmi place cum era pe vremuri, să învețe acum, să facă acum ce zic eu! Să mă lase în pace cu mentalitatea asta! Dacă pui presiunea asta mare pe el, nu e ok deloc, mai rău faci.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, eu cu fiica mea am o relație foarte bună. Nu există să îi fie ei frică de mine, sau așa ceva. Bine, o mai cert eu când trebuie, dar nu sunt o mamă din aceea nebună, să vreau să îmi știe de frică. Suntem mai mult prietene. Nu e ok să stai tot timpul cu gura pe copil, sau să o ții în lesă. Păi atunci când scapă, fuge și face de toate”, a declarat Andreea Tonciu, care nu este deloc de acord ca părinții să-și expună copiii pe social media, pentru Cancan.ro.

Citește și: Mama lui Mihai Bendeac nu duce grija zilei de mâine. Ce pensie are mama faimosului actor

Cum și-a educat Andreea Tonciu fiica

Andreea Tonciu recunoaște că a fost extrem de răsfățată când era mică, dar fiica ei nu pare că îi calcă pe urme. Vedeta a educat-o în așa fel încât să aibă cerințe firești, asemenea copiilor de vârsta ei. Rebecca a început școala, iar mama ei spune că nu a avut deloc emoții și că se descurcă foarte bine la școală.

„Fiica mea nu a avut deloc emoții în prima zi de școala, seamănă cu mama ei. Îi place mult la școală, noi am optat pentru o școală bună și se simte bine, în mediul ei.

Ei îi place foarte mult să danseze și să picteze. Eu toată sarcina, cam de pe la 6 luni, am stat la pat, pentru că am avut o sarcină mai grea, și mă uitam la fete care dansau. Spuneam atunci în gând că îmi doream ca și fata mea să arate atât de bine și să știe să danseze. Uite că îi place dansul de nu mai poate”, a punctat Andreea Tonciu.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore