Andreea Tonciu, despre eliminarea lui Rengle: „Îl aştept la aeroport pe 100.000 de euro”

Andreea Tonciu a vorbit despre eliminarea lui Rengle şi spune că se bucură. Bruneta a spus că îl va aștepta la aeroport și pe Emil Rengle pe suma de 100 de mii de euro, pentru că vrea să își ia un apartament cu două camere.
Alina Costache
03 mart. 2022, 10:06
Andreea Tonciu, despre eliminarea lui Rengle:
Andreea Tonciu, despre eliminarea lui Rengle

Andreea Tonciu, despre eliminarea lui Rengle. Bruneta mai spune despre dansator că dacă renunță la dansul pe tocuri, nu va mai avea ce să facă și îl consideră un „prefăcut”.

Emil Rengle a fost eliminat de la „Survivor România” 2022 în ediția din 1 martie. Dansatorul și coregraful a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost nevoit să părăsească imediat competiția. El nu a mai fost susținut nici de colegii lui și mulți dintre ei l-au acuzat că manipulează.

Citeşte şi: Cine ar putea pleca cu trofeul de la Survivor România 2022. O fostă concurentă face dezvăluiri incendiare!

Andreea Tonciu, despre eliminarea lui Rengle

Acum îmi făceam griji, că nu mai are Laura cu cine să bârfească. Pe 100.000 de euro m-aş duce să îl aştept pe Rengle la aeroport. Vreau să îmi iau un apartament cu două camere şi m-aş încadra în acest buget„, a declarat Andreea Tonciu.

Laura Giurcanu, concurenta cu care a avut o relație apropiată, i-a adresat cuvinte dure: „O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată.

Otilia a mărturisit că a mers în cadrul show-ului diagnosticată cu infecție urinară, pe care a căpătat-o imediat înainte de plecarea în Dominicană. În plus, aceasta are mari probleme cu stomacul și așteaptă să vadă dacă are gastrită sau ceva mai serios. „Nu m-aș mai duce la Survivor!„, a mărturisit Otilia Bilionera.

Radu Itu, probleme după eliminarea de la Survivor România

Faimosul a declarat că cel mai dificil lucru pe care l-a simţit în Republica Dominicană a fost lipsa hranei. Din acest motiv, când a ajuns acasă a mâncat foarte mult şi i-a fost rău. Faimosul a slăbit opt kilograme la Survivor România şi opt înainte să intre în competiţie.

„Cel mai greu mi s-a părut, așa cum am răspuns și la întrebarea anterioară, nemâncatul. Probele nu mi s-au părut dificile deloc, dar pe fond de stres, nemâncat și așa mai departe păreau că sunt foarte dificile.

Când s-a încheiat competiția pentru mine, după eliminare, am ieșit să mă plimb în oraș și am văzut locurile. Am mâncat non-stop, cu toate că m-au avertizat oamenii din producție după ce am ieșit să mănânc foarte încet, nu cantități mari pentru că o să am probleme, dar eu nu i-am ascultat fiindcă mintea mea se gândea numai la așa ceva.

Cred că am mâncat non-stop de când am ieșit din competiție… până în ziua de astăzi. Foarte, foarte mult am mâncat. M-am balonat și mi-a fost puțin rău, dar tot am vrut dulciuri.

Adică, la ce mă gândeam pe insulă că voi consuma când voi ieși din competiție, am mâncat pentru că am slăbit foarte mult. Greșeala pe care am făcut-o înainte să intru în competiție a fost că am făcut o cură de slăbire, am slăbit 8 kg, iar atunci când am intrat în competiție deja eram slab. Acolo am slăbit încă 8, deci 16 kg cred că am slăbit în total. Și nu știu dacă a fost o greșeală, dar înainte de a intra în competiție am mai donat și sânge”, a declarat Radu Itu, pentru Ciao.ro.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'