Andreea Tonciu dezvăluie cel mai important sfat de viață primit de la Anamaria Prodan: „O consider a doua mea mamă”

Andreea Tonciu a dezvăluit, în cadrul evenimentului de lansare a celei de-a doua cărți a Anamariei Prodan, care au fost cele mai importante sfaturi primite de la impresară.
Ruxandra Rădulescu
25 oct. 2021, 16:35
Andreea Tonciu dezvăluie cel mai important sfat de viață primit de la Anamaria Prodan:

Andreea Tonciu a fost prezentă în weekend la evenimentul de lansare a celei de-a doua cărți a Anamarei Prodan, intitulată sugestiv, „Da, sunt cea mai bună!”.

Fosta asistentă TV a lui Capatos și-a manifestat susținerea față de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și a declarat că îi este profund recunoscătoare pentru sfaturile de viață oferite de-a lungul timpului.

Andreea Tonciu a vorbit despre relația foarte specială care există între ea și Anamaria Prodan, care este și nașa sa.

”Întotdeauna o să fiu alături de nașa mea, o consider a doua mea mamă, mi-a dat cele mai bune sfaturi și mereu am avut de învățat lucruri bune de la ea. Cel mai bun sfat a fost să nu mă cert niciodată cu soțul meu și dacă vreodată va exista vreo ceartă, să nu ajungem niciodată la lucruri de genul divorțului”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Andreea Tonciu, 35 de ani, are la momentul de față o fiică, pe nume Rebecca, care a devenit centrul Universului pentru ea. Întrebată dacă are de gând să aducă pe lume încă un copil în viitorul apropiat, Andreea a declarat că nu se grăbește, mai ales că fetița ei o ajută să se simtă mereu tânără datorită activităților în care se implică împreună.

”Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a mai adăugat vedeta, pentru antenastars.ro.

Andreea Tonciu şi-a dus de urgenţă fiica la spital. Cu ce probleme se confruntă Rebecca

Clipe de coşmar pentru Andreea Tonciu. Fosta asistetă TV a fost nevoită să meargă cu fiica sa, Rebecca, de urgență la o unitate medicală.

Aceasta s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a micuței sale, pe care a ținut-o la domiciliu în ultima perioadă. Copila nu a mers la grădiniță și ca o mamă grijulie și atentă ce este vedeta a mers la un medic pentru a vedea ce are.

Din fericire, Rebecca s-a ales doar o răceală destul de ușoară, mai ales că nu mai este de mult sezonul virozelor. Cel mai probabil copila va sta acasă și în perioada următoare pentru a se recupera perfect, dar Andreea Tonciu nu este foarte panicată.

„Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând.

De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată.

De fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu pe reţelele de socializare.

Vedeta a renunțat să mai împartă același dormitor cu partenerul ei de viață și doarme în același pat cu Rebecca, situație care pare să nu afecteze sub nicio formă relația amoroasă dintre ei.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca.

De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea Xtra Night Show în urmă cu câteva luni, notează cancan.ro.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Marele pericol care îl paște pe Prințul Harry. Salvarea ar veni de la Regele Charles
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Un membru al staffului Real Madrid colaborează cu NASA pentru programul Artemis
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?