Andreea Tonciu, după imaginile fierbinţi de la Survivor 2022: „Stau sub aceeași pătură, bot în bot, abia aştept să le fiu naşă!”

Faimoasa Andreea Tonciu a fost prima concurentă la Survivor care a speculat că între Laura Giurcanu și TJ Miles ar fi mai mult decât o simplă prietenie. 
Alina Costache
09 feb. 2022, 20:40
Andreea Tonciu, după imaginile fierbinţi de la Survivor 2022:

Andreea Tonciu a fost joi în platoul emisiunii La Măruță și a explicat de ce crede ea că cei doi sunt mai mult decât amici. Disputa a apărut după ce Laura Giurcanu și vlogger TJ Miles au stat de vorbă singuri în apă. Apoi, în cel mai recent episod Survivor, Laura doarme sub aceeași pătură cu TJ Miles.

Andreea Tonciu șterge pe jos cu Laura Giurcanu: Noi ne-am dus la Survivor pentru probe sportive, nu să ne coțăim și să ne combinăm
Ținând cont de aceste aspecte, Andreea Tonciu a ținut să precizeze: “Cei doi dorm sub aceeași pătură. (…) Laura stă între TJ Miles și Emil Rengle. (…) Ați văzut că am avut dreptate? Abia aștept să fiu nașă! (…) Acum e vizibil. Și mie mi-a fost greu cât am fost acolo… Și eu am avut nevoie de afecțiune, dar pe mine m-a luat în brațe Otilia”, a exclamat Andreea Tonciu în platoul emisiunii.

Din moment ce stau sub aceeași pătură, bot în bot, normal că e ceva între ei. E vizibil acum. Ochiul meu nu minte. Ceea ce văd, spun”, a argumentat fosta concurentă eliminată din competiția Survivor România.

Într-o ediție trecută La Măruță, sora Laurei Giurcani spunea: “Am vorbit cu el (n.a. soțul Laurei Giurcanu), nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înţelege mai bine cu băieţii, a fost mereu o fire băieţoasă”.

Prezentatorul La Măruță a mai spus telespectatorilor că sora Laurei a refuzat să mai intre azi în direct cu cei prezenți în emisiune: “Am vorbit cu ea, vroia să intre în direct în emisiune, dar când a auzit că e și Tonciu aici, Bianca a renunțat…”.

Apoi, Tonciu a întrebat curioasă: „Dar de ce s-a speriat așa? (…) Ar fi foarte intersant să intre în direct iubitul ei!”

 

Andreea Tonciu a şters pe jos cu Laura Giurcanu: Noi ne-am dus la Survivor pentru probe sportive, nu să ne coțăim și să ne combinăm

Andreea Tonciu a acuzat-o pe Laura Giurcanu de infidelitate chiar de la început. Spune că a fost foarte indecentă pe parcursul emisunii „Survivor”, în condițiile în care are și iubit acasă.

„Laura Giurcanu mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Trebuie să spun. Vouă vi se pare normal să ai un iubit acasă și să pleci în apă cu alt bărbat și să stai trei ore. După să mai pleci cu un bărbat în pădure și să stai…”, a spus Andreea Tonciu.„Ție ți se pare normală poza asta? Dacă Andra stătea atâtea ore în apă cu un bărbat ție cum ți se părea”, l-a întrebat Andreea Tonciu pe Cătălin Măruță.

Cuplu-bombă la Survivor România 2022! Au fost prinşi împreună, sub pătură!
„Noi ne-am dus la un reality show unde e vorba de probe sportive, nu ne-am dus să ne coțăim și să ne combinăm. Faza care m-a deranjat pe mine cel mai tare… iese Laura Giurcanu din apă și i-am zis vezi că ți se vede ceva.. chiloții ei o luaseră razna.. și fata atunci a spus: cum îți permiți să mă jignești. Eu doar am atenționat-o ca de la femeie la femeie”, spunea Andreea Tonciu.

Ce promite și dezvăluie Dan Pavel în legătură cu tot ce urmează la Survivor 2022

Dan Pavel, prezentatorul show-ului Survivor, a intrat cu Zanni în direct la Survivor ExtraShow  și a vorbit despre ce ne așteaptă în cadrul show-ului.

Plin de entuziasm și de energie, Dan Pavel a exclamat: „Luptă, nu se lasă unii pe alții, s-au specilizat în câmpul muncii, fac probele mult mai bine, aleargă mai bine, sunt mai îndemânatici,  așa că luptele nu pot să fie decât mai intense. Toți acești hormoni se descarcă în sânge mai puternic, adrenalina urcă, vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut, vor apărea maniere de a te raporta la joc, așa că este un fenomen media și un fenomen social.”

În concurs, membrii a două triburi, FAIMOȘII și RĂZBOINICII, înfruntă cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și pentru a-și securiza adăpostul. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de Euro. La final, va exista un singur câștigător!

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'