Andreea Tonciu și CRBL și-au aruncat replici acide după Survivor: „E un bădăran, nu-l pot numi bărbat”

Andreea Tonciu și CRBL și-au aruncat cuvinte grele după atât în timpul emisiunii "Survivor", cât și după ce vedeta a fost eliminată.
Filip Stan
31 ian. 2022, 23:26
Andreea Tonciu și CRBL și-au aruncat replici acide după Survivor:

S-au certat dur la „Survivor”, iar CRBL a și înjurat-o. Acum, după ce s-a întors în țară, Andreea Tonciu a spus totul despre conflictul lor.

Andreea Tonciu a spus că s-a comportat foarte urât cu ea, deși ea a fost la locul ei și nu și-a dorit să se certe cu nimeni. „Așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat”, a spus ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu l-a numit pe CRBL „bădăran” și a spus că e foarte curioasă cum se comportă artistul cu familia lui.

”CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu: Laura Giurcanu a fost ok până într-un punct. Noi ne-am dus la un reality show de probe sportive, nu să ne coțăim

„Laura Giurcanu mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Trebuie să spun. Vouă vi se pare normal să ai un iubit acasă și să pleci în apă cu alt bărbat și să stai trei ore. După să mai pleci cu un bărbat în pădure și să stai…”, a spus Andreea Tonciu.

„Ție ți se pare normală poza asta? Dacă Andra stătea atâtea ore în apă cu un bărbat ție cum ți se părea”, l-a întrebat Andreea Tonciu pe Cătălin Măruță.

„Noi ne-am dus la un reality show unde e vorba de probe sportive, nu ne-am dus să ne coțăim și să ne combinăm. Faza care m-a deranjat pe mine cel mai tare… iese Laura Giurcanu din apă și i-am zis vezi că ți se vede ceva.. chiloții ei o luaseră razna.. și fata atunci a spus: cum îți permiți să mă jignești. Eu doar am atenționat-o ca de la femeie la femeie”, a mai spus Andreea Tonciu.

Bianca Giurcanu, sora Laurei, a intervenit în direct și a pus-o la punct pe Andreea Tonciu. „S-a văzut foarte clar că Laura, chiar dacă a stat în apă în TJ Miles, între ei era o distanță considerabilă. Singura care va fi în măsură să răspundă e Laura. Eu o știu pe Andreea și știu că spune tot ce-i minte în minte. Este părerea ei, o știu pe Laura cum e. Și prietenul ei știe cum e. Prietenul Laurei nu are nicio problemă cu treaba asta, eu am vorbit cu el. Laura e mai băiețoasă, se înțelege mai bine cu băieții”, a spus ea în emisiunea lui Măruță.

Citește și Andreea Tonciu, dezvăluiri nebănuite depre Survivor România: „Cea mai grea experiență din viața mea. Nu am avut de mâncare”

Citește și Survivor România 2022. Andreea Tonciu l-a adus în pragul disperării pe CRBL. Artistul a cedat și a înjurat-o: „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!