Andrei Caramitru le dă sfaturi românilor: ”Dacă ai experiență de cel puțin doi ani și câștigi sub 1.500 de euro pe lună, dă-ți demisia imediat!”

Fostul lider USR Andrei Caramitru a mărturisit că veniturile din Bucureşti şi Cluj-Napoca ajung la 1.300 - 1.500 de euro lunar.
Alina Costache
11 iul. 2021, 16:34
Andrei Caramitru le dă sfaturi românilor: ”Dacă ai experiență de cel puțin doi ani și câștigi sub 1.500 de euro pe lună, dă-ți demisia imediat!”

Andrei Caramitru le dă sfaturi românilor. „Dacă vorbiţi cu bancherii o să vă spună fix cifrele mele pentru că ei văd fluxul de bani reali, nu ce spune statul care nu vede decât o mică parte din ce se întâmpla”, a detaliat fostul consilier al lui Dan Barna.

Andrei Caramitru le dă sfaturi românilor: ”Dacă ai experiență de cel puțin doi ani și câștigi sub 1.500 de euro pe lună, dă-ți demisia imediat!”

„Am mai scris de veniturile din Bucureşti şi Cluj, oraşele mari. Mulţi nu cred că sunt la nivelul pe care l-am indicat eu, de 1300-1500 EUR pe lună. E enorm!!! E imposibil!! Bun. Haideţi să ne uitam pe cifre:

– INS spune că salariul mediu e cam la 900-1000 de eur pe lună. Asta e salariul doar, nu alte venituri, şi ce scrie în contractul de muncă. Atât.

– 20% din cei din oraşele astea sunt de fapt pe micro şi pfa. Acolo taxele sunt mult mai mici şi îşi scot banii pe dividende.

– mai avem şi situaţia (enorm de răspândită) în care salariul pe cartea de muncă e mai mic, restul e dat Cash în plic de patron.

– încă ceva în plus sunt cei cu 2 job-uri sau cu venituri care se cumulează (închiriază un apartament de exemplu)

– dacă vorbiţi cu bancherii o să vă spună fix cifrele mele pentru că ei văd fluxul de bani reali, nu ce spune statul care nu vede decât o mică parte din ce se întâmpla.   Realitatea e aşa. Să luam job-uri simple accesibile pentru oricine. Şofer bolt – venit lunar 6000-10000 RON pe lună. Curier glovo – în jur de 4500-5000 RON.

Vă las în comentarii articol pe tema asta, nu am inventat cifrele. Uitaţi-vă la oferte de job-uri acum, nimic nu merge sub 1500 de eur, nu poţi angaja pe nimeni.

Pe scurt. Dacă ai experienţa un pic măcar 2 ani şi lucrezi la patron sau multinaţională şi câştigi sub 1.500 de eur pe lună dă-ţi demisia imediat şi caută altceva în piaţă. Găseşti rapid. Dacă poţi – fă-ţi pfa sau micro că plăteşti taxe foarte mici deci netul creşte masiv. Astea sunt soluţiile nu să înjuram pe aici că nu e ok. Folosiţi piaţa şi mişcăţi-vă. Eşti în oraş unde nu sunt job-uri bune? Pleacă de acolo şi vino în oraşele care funcţionează unde găseşti salariile astea.

Schimbă industria, învaţă ceva care e mai bine plătit (e stupid să lucrezi pe puţin dacă există job-uri mai bine plătite). Nu mai aştepta să rezolve primarul PSD sau guvernul sau să vina investitorii. Fă tu ceva pentru tine. Că ştii că ăştia nu vor face nimic ce naiba.   Şi ultimul punct. Vrei chiar să faci bani serioşi? Să te îmbogăţeşţi pe bune? Trebuie să fii antreprenor. Nimeni din salariu nu s-a îmbogăţit vreodată. Dar poţi trăi ok asta e ideea” a spus Andrei Caramitru.

Citește și: Caramitru jr. cere legalizarea marijuanei. Bucureştiul să fie un „Amsterdam al estului”

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în legătură cu schimbarea orei
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Stagiul militar obligatoriu pentru femei
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Adevărul despre steaua de pe Walk of Fame al lui Vali Vijelie. Câți bani a plătit de fapt cântărețul pentru distincție
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
CS Rapid Bucureşti debutează victorios în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...