Andrei Ionescu, sfâșiat de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu: „Ileana mea a murit. Nu și-a luat adio de la mine”

Andrei Ionescu, soțul regretatei actrițe Ileana Stana Ionescu, a făcut mărturisiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale femeii pe care a iubit-o nespus de mult.
Alina Costache
30 iun. 2024, 17:41
Andrei Ionescu, sfâșiat de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu: „Ileana mea a murit. Nu și-a luat adio de la mine”
Actrița Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață la 87 de ani

Andrei Ionescu este sfâșiat de durere după moartea soției sale. Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață, la vârsta de 87 de ani, astăzi, 30 iunie. Vestea morții sale a șocat o lume întreagă, atât pe colegii de breaslă, cât și pe cei care au cunoscut-o și au admirat-o. În aceste momente cumplite, soțul actriței este răpus de durere. Artistul a vorbit despre ultimele clipe de viață ale soției sale.

Citește și: Doliu în cinematografia românească! Actrița Ileana Stana Ionescu a murit la vârsta de 87 de ani

Ileana Stana Ionescu a lăsat în urmă o carieră impresionantă, care se întinde pe mai bine de șase decenii. Numele său a apărut atât pe scena marilot teatre de la noi, cât și în foarte multe producții conematografice. Artista a ales să se retragă din lumina reflectoarelor la finalul anului 2018.

Din păcate, starea sa de sănătate nu a fost deloc una bună în ultimul timp. Soțul regretatei actriței spune că aceasta a suferit mai multe comoții cerebrale. Din această cauză, nici nu îl mai recunoștea pe cel care l-a iubit timp de șapte decenii. Cel mai mare regret al lui Andrei Ionescu este că nu și-au putut lua adio.

„Ileana mea a murit azi dimineață. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea”, este mărturisirea sfâșietoare a lui Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, potrivit Click.ro.

Vestea tristă a fost făcută de Alexandra Velniciuc, prin intermediul rețelelor de socializare. Actrița a transmis un mesaj de condoleanțe, mărturisind că Ileana Stana Ionescu a făcut-o să urmeze această carieră.

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”, a fost mesajul transmis de Alexandra Velniciuc în mediul online.

Citește și: Actrița Ileana Stana Ionescu, ajunsă la 87 de ani, își strigă durerea. De ce a dispărut din viața publică: „Nu mai sunt cum eram. Nimic nu e ușor în viață”

Cu ce probleme de sănătate se confrunta Ileana Stana Ionescu

La începutul lunii iunie, regretata actriță s-a simțit foarte slăbită, motiv pentru care soțul ei a chemat imediat o ambulanță. Ulterior, i s-a recomandat să meargă la spital, pentru mai multe investigații. Din nefericire, la scurt timp, artista s-a stins din viață, lăsând un gol imens în urma sa.

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are.

Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă, ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă”, spunea soțul artistei la începutul lunii iunie, potrivit sursei citate.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Subiecte Matematică BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de la toate profilele la bacalaureat 2024. Update
Capital.ro
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
Playtech.ro
Detaliul INTIM despre relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu. Chiar EA a spus-o
DailyBusiness
Ofertă de neratat în magazinele Auchan! Clienții vor primi vouchere speciale!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Locuri de veci în Rai pentru 100 de dolari. Unde puteți face o asemenea investiție
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul de corectare pentru proba scrisă la Matematică pentru Bacalaureat 2024, profilul real
Capital.ro
Devii imediat proprietar pe teren. Nu te costă aproape nimic: Am ajuns pe harta lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!
substantial.ro
Perioada de înscriere în învăţământul profesional şi dual prelungită până pe 11 iulie 2024
MediaFlux
BANI MULȚI la RECALCULAREA PENSIEI! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?