Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, nu mai vede aproape deloc, la 97 de ani: „Sunt resemnat. Îi mulțumesc Cerului, în fiecare zi, că trăiesc”

Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, s-a confruntat în ultimii ani cu unele probleme de sănătate și a ajuns și la spital. Acum, la 97 de ani, spune că nu mai vede aproape deloc, dar mulțumește Cerului că încă trăiește.
Alina Costache
09 mart. 2024, 12:11
Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, nu mai vede aproape deloc, la 97 de ani: „Sunt resemnat. Îi mulțumesc Cerului, în fiecare zi, că trăiesc”
Ajuns la 97 de ani, Andrei Ionescu spune că nu mai vede aproape deloc

De ani buni, Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu s-au retras din lumina reflectoarelor, mai ales că au apărut și problemele de sănătate, iar pandemia i-a obligat să stea izolați având în vedere vârsta înaintată. Mai mult, actrița își dorește să rămână în memora oamenilor „tânără și frumoasă”.

Anderi Ionescu, la 97 de ani, se bucură că este în viață și încearcă să treacă peste problemele de sănătate care nu-i dau pace. În urmă cu un an, actorul era internat la spital din cauza unei dureri teribile de picior, iar acum suferă foarte tare că nu mai vede aproape deloc.

Citește și: Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă: „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte”

„Nu mai văd aproape deloc, medicii mi-au zis că am o degenerescentă maculară și risc să orbesc. Văd totul în ceață. Nu mă ajută nici ochelarii de vedere pe care îi port, nici măcar lupa pe care o am acasă nu mă mai ajută deloc. Eu sunt resemnat cu această situație medicală. Eu îi mulțumesc cerului, în fiecare zi, că trăiesc.

Problema aceasta cu vederea a apărut de mulți ani dar nu i-am dat eu importanță. Însă, de nouă ani, nu am mai putut conduce mașina din cauză că vedeam umbre când întâlneam un obstacol”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Andrei Ionescu a mărturisit și cum au sărbătorit începutul primăverii și Ziua Femeii.

„De 1 martie am primit ghiocei, zambile, de la prieteni dragi nouă iar astăzi, de 8 martie, nu facem nimic special. Nu mai gustăm noi asemenea momente. Încercăm să nu ne supărăm din cauza problemelor de sănătate pe care le avem și cam atât”, a mai spus actorul.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu sunt împreună de mai bine de șase decenii, dar nu au făcut nuntă. Din povestea lor de iubire a rezultat un fiu, Andrei Manuel, care s-a stabilit de ani buni în America.

Citește și: Actrița Ileana Stana Ionescu, ajunsă la 87 de ani, își strigă durerea. De ce a dispărut din viața publică: „Nu mai sunt cum eram. Nimic nu e ușor în viață”

Inițial, actorul spune că nu a plăcut-o deloc pe Ileana, dar treptat s-au împrietenit și au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt.

„Să vă spun sincer, prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea. Apoi, încet-încet, ne-am împrietenit și, după multă vreme, ne-am și îndrăgostit. Pot spune că dragostea durează toată viață, în ceea ce ne privește.

La noi, iubirea a durat pentru că am fost foarte legați prin această profesie. Fiind actori, am devenit inseparabili, am făcut o echipă grozavă și acasă, și pe scenă. Eu sunt mai calm, ea se agită mai mult, ne completăm reciproc”, spunea Andrei Ionescu în trecut.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...