Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici, prins cu amanta la mare. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze intime – FOTO

Andrei Neacșu, încă soțul Ilincăi Vandici, a fost surprins în ipostaze intime cu amanta, la malul mării. Cei doi au petrecut timp împreună pe o plajă de lux din Mamaia.
Alina Costache
16 iul. 2023, 10:06
Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici, prins cu amanta la mare. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze intime - FOTO

Ce e surprinzător e că amanta seamănă izbitor cu prima lui soție, Corina Bogaciu. Deși nu mai formează un cuplu cu Ilinca Vandici, Andrei Neacșu este încă un bărbat însurat. Cei doi s-au sărutat cu patos fără să se gândească vreun moment că ar putea fi văzuți, potrivit Cancan.

În urmă cu câteva luni a apărut informația că Andrei Neacșu și Ilinca Vandici s-au despărțit. El a părăsit căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament pe Șoseaua Nordului. Nu singur, ci alături de o tânără cu care ar fi avut o relație de mai bine de un an. Ilinca Vandici a vrut să păstreze aparențele și a postat poze cu soțul ei pe Instagram, dar în cele din urmă nu a mai avut ce să facă și a recunoscut despărțirea.

Citește și Ilinca Vandici, entuziasmată după divorţ. Ce a făcut-o fericită pe vedeta de la Bravo, ai stil

”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a spus Ilinca Vandici.

Prezentatoarea tv nu a dezvăluit motivele rupturii, nu a spus dacă e vorba sau nu despre infidelitate, însă după doar câteva săptămâni în presă a apărut informația că Ilinca ar fi știut cine e femeia care i-a spart casa. Mai mult, amanta ar fi sunat-o de mai multe ori să o amenințe și să-i ceară să se despartă de Andrei.

Acum, după trei luni de la anunțul-bombă, a venit și dovada infidelității. Andrei Neacșu și-a scos actuala parteneră pe o plajă de lux de pe litoralul românesc. Despre ea se zvonește că ar fi cea alături de care are o relație de mai bine de un an. Bruneta a trecut în repetate rânduri pe la medicul estetician și pare a fi copia perfectă a primei soții a bărbatului.

Citește și Ilinca Vandici, secretul siluetei de vis. Cum se menține vedeta în formă: „E multă muncă, nu este ceva obținut peste noapte”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, despărțiți după șase ani de relație

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani. S-au cunoscut în 2016, iar după doar câteva luni s-au căsătorit. Un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Zian. Cei doi au format un cuplu solid, invidiat de mulți, tocmai de aceea vestea despărțirii i-a șocat pe mulți.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alaturi de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, întelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mere alãturi de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viață mea profesională și personală!”, a scris Ilinca pe pagina ei de Facebook.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'