Andrei Păunescu tună și fulgeră! Ce se întâmplă cu averea regretatului său tată, pentru care fiica „din flori” a poetului se luptă de aproape 13 ani

Andrei Păunescu a vorbit despre procesul cu sora sa vitregă, Andreea Păunescu, care durează de aproape 13 ani.
Alina Costache
14 iun. 2023, 17:26
Andrei Păunescu tună și fulgeră! Ce se întâmplă cu averea regretatului său tată, pentru care fiica „din flori” a poetului se luptă de aproape 13 ani
Ce se întâmplă cu averea poetului Adrian Păunescu

Fiul regretatului Adrian Păunescu, Andrei, a oferit noi detalii despre procesul cu sora sa vitregă, proces care durează de aproape 13 ani, în emisiunea „Exclusiv VIP” moderată de Cristi Brancu, de la Prima TV.

Reacția lui Andrei vine după ce Andreea Păunescu a făcut mai multe declarații în presă, referitoare la proces.

„Noi nu suntem în război cu nimeni, ci într-un contra-atac la lăcomie, ipocrizie și minciună – afirmate de 13 ani de o persoană care a intrat în familie. Afirmația că noi ne prezentăm la proces este adevărată. Timp de 13 ani am evitat subiectul. E o datorie să lămurim. După 13 ani am început să mergem la proces pentru că bunul nostru simț a fost considerat prostie și s-a întins atât de mult elasticul lăcomiei nemăsurate, încât a trebuit să mergem să ne apărăm.

În loc să se spună că Adrian Păunescu a făcut averea lui alături de acești oameni, se încearcă noi să fim deposedați. Noi nu am venit la procese sperând că, neducându-ne să prelungim birocrația, o să se termine repede. Iată că nu. Pretențiile au ajuns aberante! Să ni se ceară niște sume mai mari decât a lăsat Adrian Păunescu pe pământ, material! Am mers și… surpriză.

Punând adevărul în față, cred că partea cealaltă – care ne-a făcut zile amare și a făcut de râs numele Adrian Păunescu atât de mult timp – a început să regrete că nu a acceptat cele anterioare. Se uită un lucru esențial: noi am lăsat prin acceptare tacită să fie recunoscută ca fiica lui Adrian Păunescu. Nu s-a făcut nicio procedură legală, doar prin acceptare tacită. Am vrut să scurtăm lucrurile. Dar ele s-au lungit”, a declarat Andrei.

Citește și: Legătura neştiută dintre Maria Dragomiroiu şi Adrian Păunescu: „M-a ajutat să nu mă las. Mi-a zis că sunt o Mărie cu altă pălărie”

Fiul regretatului Adrian Păunescu mai spune și că sora sa vitregă vrea să primească mai mult decât tatăl său în urmă, lucru care i se pare complet aberant.

„Noi nici nu am ajuns în stadiul de recurs. Nu ne-am opus la niciuna dintre etape. Atât de aberant este totul, încât persoana în cauză vrea să ia și casa mamei mele. Doar pentru că mama a trăit în acea casă cu sora mea, iar sora mea, la moarte, nu a avut timp să îi facă actele mamei mele. Doar pentru că era sora mea… Deci vrea partea de la sora mea, Ioana, care a murit.

Tăcerea noastră timp de atâția ani a fost luată drept prostie și acceptare. Ei, nu! A cerut niște martori. Unul dintre martori este o persoană care a furat din casa Păunescu. Deține prin furt tablouri semnate Adrian Păunescu. Nu s-a prezentat la proces, că e cercetat penal pentru furt din casa Păunescu. (…) După cum știți, tata a avut o soră vitregă. Din păcate, bolnavă până la sfârșitul vieții și internată într-un spital.

Citește și: Detaliul necunoscut despre Adrian Păunescu. Andrei Păunescu: „În lumea literară organizată se bea şi se bârfea prea mult. Tata a vrut să fie un lup singuratic”

Acum aproape 10 ani, persoana care a intrat în familia noastră s-a dus la spitalul respectiv și a zis că frații ei nu au grijă și se va ocupa ea. Iar această persoană a aflat în instanță acum câteva zile că mătușa noastră a murit acum 3 ani ! O mătușă de care Carmen a avut grijă până la finele vieții. Astea nu sunt lucruri care pot rămâne așa ! Cine întinde prea mult năvodul s-ar putea să nu mai prindă nici peștii mici”, a mai Andrei Păunescu.

Din cauza procesului, mai multe proiecte au fost blocate.

„Aspectul principal sunt imaginile acelea cu toată viața noastră lângă Adrian Păunescu, construind. Foarte multe proiecte au fost distruse sau blocate, pentru că persoana aceea nu a primit bani. Adrian Păunescu nu a putut apărea într-un film, pentru că acea casa nu a putut plăti nu știu ce drepturi de autor. Celalaltă parte nu a vrut să semneze fără bani multi. Nu noi! Nu numai că opera este blocată, dar, iată, ca și minciuna ajunge să fie de nesuportat”, a adăugat el.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză Europa că a „distrus România” în primul său discurs din Parlamentul European
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'