Andrew Tate a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan, a fost pus sub control judiciar

Judecătorii de la Tribunalul București au decis, joi seara, ca Andrew Tate să fie plasat în arest la dimiciliu, iar fratele său, Tristan, să fie cercetat sub control judiciar. Una dintre presupusele complice ale fraților Tate, Georgiana Naghel, a fost și ea pusă sub control judiciar.
Alina Costache
22 aug. 2024, 20:04
Andrew Tate a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan, a fost pus sub control judiciar
Andrew Tate se teme că va fi asasinat. Mesajul îngrijorător transmis de milionarul britanic: ”Dacă mă omoară, vă iubesc pe toți”

Instanța a dispus măsuri judiciare diferite pentru frații Andrew și Tristan Tate, în contextul investigațiilor de care sunt vizați. Andrew este arestat la domiciliu, iar Tristan se află sub control judiciar. Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind acuzați de mai multe fapte, printre care și act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani sau influențarea declarațiilor.
Andrew Tate a ieșit nervos din tribunal și a spus că tot ce a făcut, în ultimii ani, a fost să promoveze o imagine bună României, iar el este hărțuit și acuzat pe nedrept.

Frații Tate au rămas fără 16 bolizi de lux după perchezițiile DIICOT

Frații Tate au rămas fără 16 bolizi de lux, o motocicletă și mai multe bunuri de valoare, în urma perchezițiilor efectuate joi de procurorii DIICOT. Cei doi au fost reținuți alături de patru complici – două femei și doi bărbați.

„La data de 21.08.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a 6 inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare a banilor, influențarea declarațiilor și favorizare a făptuitorului. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul anului 2015, trei inculpați (doi dintre ei cetățeni străini) au constituit pe teritoriul României un grup infracțional organizat, la care au aderat în cursul anului 2016 o suspectă (cetățean străin) și în luna septembrie 2021 o altă inculpată (cetățean român), care a acționat în scopul comiterii infracțiunii de trafic de persoane atât pe teritoriul României cât și al altor state”, a precizat DIICOT într-un comunicat.

Frații Tate au fost REŢINUŢI. Sunt vizați de noi acuzații de trafic de minori și grup infracțional

Frații Tate sunt acuzați că, folosind metoda loverboy, au păcălit 34 de tinere din România, Anglia și Ucraina, pe care le-au obligat să facă videochat în folosul lor. Ei au obținut astfel peste 2.800.000 dolari americani și 887.000 tokeni.

„De asemenea, s-a reținut că în perioada 2014 – decembrie 2021, unul dintre inculpați (cetățean străin), prin inducere în eroare (metoda loverboy) și profitând de starea de vădită vulnerabilitate a unei victime minore (17 de ani, cetățean străin), a transportat-o și adăpostit-o în mai multe locații situate pe teritoriile Marii Britanii și României, unde a obligat-o la manifestări de natură sexuală în vederea producerii de materiale pornografice și distribuirii acestora pe diverse site-uri. Din activitatea infracțională au fost obținute foloase materiale evaluate la peste 1,5 milioane dolari americani pe care inculpatul și le-a însușit integral”, se mai arată în comunicat.

Andrew Tate este vizat de act sexual cu un minor după ce ar fi întreținut, în mod repetat, raporturi și acte sexuale cu o adolescentă de 15 ani, începând cu luna decembrie 2020.

Citește și

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, despre cazul fraţilor Tate: Sunt anumite persoane care cred că agresivitatea în comunicarea publică le rezolvă dosarele penale. Nu impresionează pe nimeni!

„În scopul ascunderii ori disimulării originii ilicite a banilor rezultați din săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, în perioada decembrie 2023 – iulie 2024, cei doi inculpați, au achiziționat și înregistrat pe numele unor persoane apropiate patru autoturisme de lux. Totodată, în încercarea de a împiedica aflarea adevărului au întreprins acțiuni cu caracter vădit intimidant și acte de corupere asupra unor persoane vătămate și martori în scopul de a-i determina să nu dea declarații sau să dea declarații mincinoase în prezentul dosar. Cu privire la alți doi inculpați (cetățeni români) din cercetările efectuate a rezultat că au acționat în scopul îngreunării cercetărilor în prezenta cauză penală”, au mai transmis procurorii.

În urma perchezițiilor făcute în locuința lor din Voluntari, frații Tate au rămas fără 26.000 euro, 81.000 lei, 5.800 GBP și 6.400 USD, două ceasuri de lux, laptopuri, unități de stocare a datelor, înscrisuri, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, 16 autoturisme și o motocicletă, toate din categoria lux, au fost puse sub sechestru.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți și arestarea la domiciliu a unui alt inculpat.

 

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Doliu în fotbalul din România. A murit emblema „Campioanei unei mari iubiri”
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
ROMÂNII NU VOR TREMURA nici de frig, nici de frica facturilor. Ce se întâmplă cu gazele naturale
Adevarul
Dispariția celui numit „Bill Gates al Marii Britanii“, în naufragiul misterios al unui iaht de lux în Sicilia, scoate la iveală legăturile sale cu serviciile secrete
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Cum a fost turnată Ana Aslan? Dezvăluirile secretarului personal al lui Nicolae Ceaușescu
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ULTIMA ORĂ! Ce au găsit medicii în trupul lui Filip? De ce ar fi murit, de fapt, la cursul de înot
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
Intră banii direct în conturi. Se dau 2.000 de lei pentru mamele din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...