Andrew Tate a urcat pe scena „Beach, Please” în ropote de aplauze. Afaceristul judecat pentru viol a fost invitat de artistul French Montana: „România te iubește, frate!”

Andrew Tate a urcat pe scena "Beach, Please". În ultima seară de concerte de la festivalul din Costinești, rapperul american French Montana l-a invitat alături de el, în aplauzele spectatorilor, pe afaceristul acuzat de pentru trafic de persoane și grup infracțional, instigare la lovire, lovire sau alte violențe. Mai mult, acesta este judecat și într-un dosar de viol.
Alina Costache
15 iul. 2024, 08:31
Andrew Tate a urcat pe scena
Andrew Tate a urcat pe scena "Beach, Please" în ropote de aplauze

Andrew Tate a urcat pe scena „Beach, Please”. Frații Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată în iunie 2023 pentru constituirea unui grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Citește și: Incident grav pe plaja din Costinești! Rapperul Wiz Khalifa a fost arestat după ce s-a drogat pe scena de la „Beach, please!”

Andrew Tate a urcat pe scena „Beach, Please”

În aplauzele celor prezenți la concert, Tate a intrat pe scenă și a salutat mulțimea.„România te iubește, frate”, a spus French Montana. Apoi în boxe a sunat o manea de Florin Salam.

Procurorii au efectuat cercetări privind implicarea celor patru în săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată (față de fiecare inculpat în parte au fost reținute astfel: patru acte materiale, trei acte materiale, şase acte materiale și, respectiv, cinci acte materiale raportat la numărul de persoane vătămate), viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice, instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe.

DIICOT a precizat că grupul infracțional s-ar fi constituit la începutul anului 2021, scopul fiind traficarea de persoane pe teritoriul României, dar şi al altor țări. Din 5 iulie 2024 cei doi au rămas sub control judiciar, dar au primit acceptul instanței de a părăsi România.

Separat, Andrew Tate este trimis în judecată în România într-un dosar de viol, trafic de persoane şi formarea unei bande criminale pentru a exploata sexual femei. El a fost arestat în apropiere de Bucureşti, în decembrie 2022, împreună cu fratele său şi cu două românce. Procurorii români i-au pus oficial sub acuzare pe toţi patru în luna iunie 2023, iar aceştia neagă acuzaţiile.

Reacția organizatorilor „Beach, please”

Organizatorii festivalului precizează printr-un comunicat de presă că influencerul a stat „30 de secunde” pe scena de la Costinești și că fiecare artist are libertatea de a aduce oaspeți pe scenă, fără a fi necesar să declare o listă nominală.

Programul artistic nu cuprinde numele Andrew Tate, nu îi este dedicat niciun interval orar. Scena Beach Please, ca toate scenele lumii, este o platformă de liberă exprimare artistică. Momentul artistic in care a apărut Andrew Tate a fost atât unul spontan din partea lui French Montana, cât si o surpriză pentru festival. Se poate vedea acest aspect si din faptul ca acesta nu a fost echipat corespunzător pentru a performa în acest sens.

Orice declarație făcută pe scena festivalului nu reprezintă poziția organizatorului. Noi doar punem la dispoziție o scenă pentru cei mai mari artiști ai momentului, care își construiesc show-ul după cum doresc.”, precizează organizatorii.

Organizatorii mai susțin că festivalul Beach, Please! „își propune să ofere o platformă pentru muzică și divertisment, menținând în același timp un mediu sigur și respectuos pentru toți participanții”.

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: „El este un independent!“
Fanatik.ro
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de euro: ”La noi trebuie să știi legea”
Capital.ro
Banii de care trebuie să te ferești în România. Alertă pentru cu bani cash. Trebuie predați
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Anunțul momentului de la BNR pentru toți românii cu credit în LEI
Adevarul
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Impozitarea pensiilor. Calculele pentru 2025
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Acuzații GRAVE la adresa iubitului Dianei Maria, fata ucisă de urs în Bucegi. „Adevărul??? Am împins-o pe Diana în râpă ca să...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Intoxicație suspectă la un Hotel de 5 Stele din Olimp! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ce mai mulți turiști au acuzat stări severe de rău
Capital.ro
Amendă de 500 de euro. Șoferii români au interzis să intre cu mașina. Este ilegal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
Mai Mult de 90% Dintre Turiștii care Solicită Ajutorul Salvamontiștilor Nu Știu Cum să Reacționeze în Fața Animalelor Sălbatice
MediaFlux
CUM afli PENSIA din septembrie. Ministrul Muncii ARATĂ decizia
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?