Andrew Tate, interviu incendiar: „Dacă sunteţi destul de naivi ca să credeţi că există băieţi buni şi băieţi răi în războaie, vă înşelaţi”

Controversatul milionar Andrew Tate vorbeste, într-un interviu acordat celebrului Tucker Carlson, despre perioada petrecuta in inchisoare si despre acuzatiile care i se aduc. Mai mult, povesteste si despre momentele in care a fost discriminat sau numit misogin.
Filip Stan
12 iul. 2023, 21:46
Andrew Tate, interviu incendiar:

Andrew Tate a vorbit din nou! Celebrul fost realizator al Fox News, Tucker Carlson, care, după concediere, a început un nou proiect media, pe cont propriu, numit „Tucker pe Twitter”, a călătorit special în România pentru a realiza un interviu de peste două ore cu Andrew Tate, unul dintre cele mai controversate şi polarizante personaje la nivel mondial la ora actuală.

Tucker Carlson: De ce anume ești acuzat?

Andrew Tate: Sunt acuzat că sunt capul unei grupări de crimă organizată care se ocupă cu recrutarea fetelor pentru a face filmulețe pe Tik Tok și pentru a fura banii din vizualizările din Tik Tok.

T.C.: E o crimă financiară?

A.T: Așa arată, dar este interesant pentru că fetele pe care le-au descoperit și pe care le-au adăugat la dosar spun că nu sunt victime și că nu este adevărat. Însă statul crede că e adevărat și crede că eu, un bărbat de 35 de ani, m-am trezit într-o dimineață bogat, cu o familie și cunoscut, fără o motivație financiară și deși nu am vreun dosar penal, ei cred că m-am trezit într-o dimineață la 35 de ani și că m-am hotărât să oblig fete să facă Tik Tok pentru ca eu să mă pot îmbogăți de pe urma lor.

T.C: În Statele Unite se consideră că ești acuzat de trafic uman.

A.T: Da, este considerat trafic uman dacă forțezi o fată să lucreze împotriva voinței ei. Justificarea lor pentru treaba asta este că fetele au conturi pe Tik Tok, fete pe care nici nu le cunosc pe unele dintre ele.

T.C: Cum forțezi o fată să facă Tik Tok?

A.T: Cred că procurorul va trebui să explice treaba asta, e un scenariu interesant și eu sunt în România și trebuie să arăt respect față de sistemul judiciar de aici. Acuzația e de grup de crimă organizată. Eu sunt capul grupului, fratele meu este sub mine, și folosim tehnica Lover Boy pentru a le convinge pe fete să facă Tik Tokuri ca să facă bani pe care apoi noi să îi furăm.

Citeşte şi: Moartea culturistului român de 30 de ani, înecat în apă de un metru, atrage semne de întrebare în presa străină

T.C: Deci nu ești acuzat că forțezi femeile să întrețină relații sexuale cu cineva.

A.T: Nu, nu e vorba despre forțat pentru întretinere de relații sexuale, nu e vorba despre sechestrarea lor, nu îngrădirea lor în a-și trăi viața. Acuzația este legată de faptul că le-am obligat să facă Tik Tok-uri. O acuzație interesantă.

T.C: Cât ai stat în închisoare?

A.T:  Am stat în închisoare 92 de zile în România.

T.C: Cum a fost?

A.T: A fost o experiență interesantă, nu o să mint să spun că a fost ușor. A fost greu, mai ales din cauza nesiguranței, mai ales în situația în care înainte de Anul Nou am fost ridicat pur și simplu fără acuzații. Întrebam paznicii cât voi sta acolo și cineva mi-a zis că probabil doi ani, am crezut ca o să rămân acolo câțiva ani. Cred că închisoarea e o experiență diferită când știi că ești nevinovat. Era un tip condamnat pentru crimă care zicea da, sunt aici pentru ca am omorât pe cineva. Pot sa accepți pedeapsa când faci o crimă, dar când de fapt nu ai făcut nimic greșit, închisoarea este un calvar.

https://www.youtube.com/watch?v=0mRZ2yHOJ3M

T.C: Știai de ce ești acolo​?

A.T: Inițial nu, așa că pentru primele două săptămâni nu mi s-a spus în engleză de ce sunt arestat pentru că am fost ridicat pe 29 decembrie când erau sărbători. Dacă sunteți destul de naivi ca să credeți că există băieți buni și băieți rai în războaie vă înșelați. Și vă înșelați dacă spuneți că acei băieți răi sunt nebuni, că cei buni își doresc libertate, trebuie să cercetezi mai bine ce se întâmplă. Ei cred că există o echipă complet bună și una rea, că una e nebună pentru că e rea.

Andrew Tate a vorbit şi despre multele momente în care s-a simţit discriminat şi chiar atacat, el explicând şi de ce este persecutat de opinia publică şi de media tradiţională.

„Nu sunt chiar negru nu știe lumea de unde sunt, am avut mai multe probleme cu discriminarea din cauza faptului că sunt un bărbat căruia îi plac femeile, decât cu faptul că sunt negru. Am fost discriminat pentru masculinitatea mea, dacă cineva are probleme cu culoarea pielii nu mă interesează. Unul dintre motivele pentru care am fost numit misogin e pentru că m-am certat pe ideea că femeile au trebuit să se mute din trib în trib și să se acomodeze în funcție de cine câștigă un război.

Societatea homosexuală nu poate să se reproducă. Pentru ca ei sa aibă o comunitate în viitor ei gândesc că trebuie să se reproducă. Pentru ca ei să existe trebuie sa aibă copii. Ei cred ce spun, însă cred că e o nevoie de atenție din cauza faptului că nu au parte de toleranță, eu nu am nicio problemă cu persoanele gay.

Sunt destul de cunoscut, e foarte greu să mă cumpere, nu îmi vând sufletul. Dacă vor veni la mine să îmi spună că am influență și că vor să îmi schimb mesajul nu mă pot cumpăra, nici pe mine, nici pe Trump. Trump e deja bogat, nu îl interesează banii. Să fii liber din punct de vedere financiar e bine, guvernul nu vrea să fii bine din punct de vedere financiar pentru că guvernul vrea să îți dea de mâncare să depinzi de el.”, a declarat Tate.

Citeşte şi: Topul celor mai valoroase branduri de lux din lume. Louis Vuitton rămâne cel mai valoros pentru al 18-lea an consecutiv

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Locul din România unde a nins în luna iulie. S-a depus inclusiv un strat subțire de zăpadă
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?