În primul rând, Tate a adus în discuție incidentul în care a fost întrebat despre Bugatti-ul său căutat de procurorii DIICOT, subliniind faptul că atunci când autoritățile i-au spart ușa pentru prima dată, acesta a fost primul lucru pe care i l-au cerut.
„Atunci când DIICOT mi-a spart ușa prima dată, acesta a fost primul lucru pe care mi l-au spus. Știai asta? Ăsta e primul. Unde e Bugatti-ul? Ăsta e cel mai rău lucru. Nu m-au întrebat despre traficul de persoane. Nu le-au întrebat pe fetele pe care le-am violat și care erau în casă dacă sunt bine. Nu au verificat nimic.”, a declarat acesta, într-un interviu pentru Antena 3.
Milionarul a adăugat că nu își amintește exact unde a lăsat mașina și că va trebui să o găsească odată ce va fi liber.
„Va trebui să o găsesc când voi fi liber. Sunt sigur că e pe undeva. Cred că am lăsat-o undeva. Nu-mi amintesc. Nu, nu este. Nu este în România, din păcate.”, a adăugat Tate.
În plus, Andrew Tate a vorbit despre reparațiile necesare la o altă mașină de lux, Koenigsegg Jesko, care s-a stricat pe drum. Potrivit acestuia, costul reparației este estimat între 300.000 și 400.000 de euro.
„Cred că e în jur de 300.000, 400.000 de euro. Nu a fost vorba de drum, de fapt. Nu, cred că a fost doar ghinion cu mașina. Dar poate vom vedea. Vom vedea cum se rezolvă totul. Poate să ţi se strice în mijlocul drumului și o Dacia de lângă tine se poate enerva foarte tare și să te claxoneze. Și nu poți face mare lucru. Deci se poate întâmpla.”, a mai spus acesta.
Pe lângă aceste subiecte legate de mașini, Tate a abordat și tema serialului britanic „Adolescence”, care explorează teme precum radicalizarea tinerelor și influența negativă a internetului asupra acestora. Milionarul nu a ezitat să critice acest serial, afirmând că „este un truc” și „propaganda guvernului britanic”. Tate consideră că referința la el în serial este o încercare de a pune problemele societale pe seama unui singur individ, ceea ce nu este corect.
„Nu am văzut serialul, dar am văzut un trailer, și știu asta. Guvernul britanic și globaliștii pretind că băieții albi englezi înjunghie oameni la 13 ani din cauza a ceea ce au văzut pe internet, ceea ce nu este adevărat. Au fost o mulțime de ucigași în Anglia, la vârsta de 13 ani, și toți erau imigranți de culoare. Ăsta este un truc. Le permit celor din lumea a treia să comită crime, și apoi dau vina pe nativi pentru acele crime. Nu spun că toți imigranții sunt răi. Sunt un imigrant. Sunt pe jumătate negru și sunt în România. Dar ce vreau să spun este că, dacă ai crea un serial de propagandă pe Netflix și ai vorbi despre copii de 13 ani care ucid, și aceștia ar fi englezi albi care au văzut lucruri pe internet, când adevărul e că în Anglia singurele persoane de 13 ani care ucid sunt străinii care sosesc cu o barcă, acest lucru nu este adevărat. Este o operațiune psihologică, o încercare de a influența publicul și de a distrage atenția de la problema reală, încercând să o îndrepte către altceva. Asta nu e onestitate, nu e integritate.”, a explicat milionarul.