Angajări 2023. Peste 1000 de euro pe lună, masă şi casă, plus plimbări gratis în toată lumea

În ultimii 17 ani, prezenţa companiei aeriene a contribuit la crearea a 1.600 de locuri de muncă în cadrul Wizz Air în România şi a altor peste 60.000 de locuri de muncă în industria ospitalităţii şi în industriile conexe.
Filip Stan
03 oct. 2023, 17:05
Angajări 2023. Peste 1000 de euro pe lună, masă şi casă, plus plimbări gratis în toată lumea

Angajări 2023. Wizz Air face recrutări. Mai multe poziţii sunt disponibile la compania aeriană, care pare că a trecut şocul pandemiei, deşi vara trecută a avut parte de un şir lung de reclamaţii.

Cu această investiţie, compania aeriană va avea 19 aeronave staţionate şi 800 de persoane care vor lucra la baza din Bucureşti, aceasta devenind cea mai mare bază a Wizz Air, consolidându-şi totodată poziţia de lider de piaţă în ţară, cu o cotă de 57%. În 2024, Wizz Air va avea 36 de aeronave staţionate în România, la cele şase baze din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu şi Timişoara, şi o reţea ce cuprinde 171 de rute către 79 de destinaţii din 24 de ţări.

În ultimii 17 ani, prezenţa companiei aeriene a contribuit la crearea a 1.600 de locuri de muncă în cadrul Wizz Air în România şi a altor peste 60.000 de locuri de muncă în industria ospitalităţii şi în industriile conexe.

Astăzi, Wizz Air îşi consolidează poziţia de lider printre companiile aeriene din România. Această investiţie în operaţiunile noastre din România va transforma Bucureştiul în cea mai mare bază operaţională a Wizz Air, subliniind dedicarea noastră în ţară prin crearea de noi locuri de muncă în cadrul companiei şi în sector, prin stimularea economiei şi prin oferirea de opţiuni de călătorie la preţuri accesibile unui număr tot mai mare de pasageri. În prezent, avem deja peste 54% din cota de piaţă, în creştere la 57% anul viitor, ceea ce înseamnă că fiecare a doua persoană care călătoreşte cu avionul alege să zboare cu Wizz Air. Ne-am îmbunătăţit semnificativ operaţiunile, cu un procent de 99,3% dintre zboruri finalizate în România în această vară, menţinându-ne angajamentul de a îmbunătăţi şi mai mult această cifră„, a spus József Váradi.

Angajări 2023 la cea mai activă firmă din România. Umbrărescu vrea muncitori pentru autostrăzi

Pe măsură ce Wizz Air continuă să îşi extindă operaţiunile în România, recrutează mai mulţi însoţitori de zbor. De asemenea, compania aeriană angajează în mod activ atât căpitani type rated şi non-type rated, cât şi prim ofiţeri cu experienţă, prin intermediul site-ului de recrutare a piloţilor.

Wizz Air este o companie aeriană ultra-low-cost care operează o flotă de 185 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Angajări 2023. Ce salariu are o stewardesă Wizz Air

Salariul de bază la Wizz Air e de doar câteva sute de euro pentru stewardese. Totuşi, acestea beneficiază de numeroase bonificaţii, astfel că pot ajunge lejer să câştige peste 1.000 de euro pe lună. Vorbim în special despre diurne de cel puţin câteva zeci de euro pe ziua de zbor, dar şi despre un comision de 10% din ceea ce reuşesc să vândă pe parcursul unui zbor. În plus, există posibilitatea de rotunjire a veniturilor graţie efectuării unor ore suplimentare.

Compania low-cost Wizz Air a investit 300 de milioane de euro la nivel global, pentru a îmbunătăţi situaţia zborurilor anulate şi a evita situaţii de genul celor care au existat în acest an, a declarat marţi pentru News.ro József Váradi, CEO-ul Wizz Air. Acesta spune că va continua să facă angajări în România, piloţi şi însoţitori de zbor. În martie 2024, compania va avea 200 de aeronave în flotă, de la 186 în prezent.

”Am adăugat aeronave şi echipaj de rezervă, suport logistic, am investit foarte mult în infrastructură, astfel încât dacă există probleme, oamenii să rezolve aceste probleme mult mai repede decât înainte. Şi dacă te uiţi la performanţa noastră în august şi septembrie, nu am mai anulat zboruri. Iar în septembrie nu am anulat niciun zbor în România. Şi pe asta ne concentrăm acum, să fim siguri că investim în operaţiuni ca să nu mai anulăm zboruri. Şi dacă ar fi să anulăm, oamenii au drepturile lor în acest sens”, a declarat marţi pentru News.ro József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

El afirmă că Wizz Air a luat mai multe decizii pentru a investi în îmbunătăţirea operaţiunilor, fără a mai exista anulări de zboruri.

”Toate aceste investiţii pe care le-am făcut sunt investiţii structurale. Avem aşadar o flotă de rezervă mai mare, echipaj de rezervă mai numeros, avem o aprovizionare logistică mai bună şi alte îmbunătăţiri ale infrastructurii. Este vorba de o reparare pe termen lung. Vorbim aici de o investiţie de 300 de milioane euro, la nivel global. Este o sumă extraordinar de mare şi vom continua să investim”, a adăugat József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Angajări 2023. Acesta spune că motivul principal care a cauzat aceste anulări a fost că echipajul era în afara serviciului. ”Este o industrie reglementată, este stabilit cât trebuie să lucreze şi să se odihnească echipajul. Acest timp stabilit este o obligaţie legală ce trebuie respectată. În plus – şi de aici vine investiţia – acum avem un echipaj de rezervă mai mare, mai multe avioane de rezervă, astfel că dacă trebuie să menţinem la sol acel echipaj şi avion, avem cu ce să le înlocuim ca să poată zbura. Anterior poate nu aveam această capacitate la dispoziţie şi de aceea în final am ajuns să anulăm zboruri. Astfel, de fapt, investiţia a fost direcţionată spre a nu mai anula zboruri, aşa ne-am ocupat de asta”, a adăugat el.

În România, compania are şase baze, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara. Wizz Air operează 171 de rute din România spre 79 de destinaţii din 24 de ţări.

”Până la finalul anului fiscal, adică în martie 2024, vom avea 200 de aeronave în flotă. În acest moment avem comandate 440 de aeronave, ce vor fi livrate până în anul 2030. Desigur, pe măsură ce ne sunt livrate aeronavele, vom continua să creştem numărul de angajaţi”, a precizat József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Angajări 2023. O fabrică recrutează masiv, trebuie să ai 10 clase! Primă de Crăciun şi Paște câte 1000 de lei, salariu de 5000 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air le-a plătit pasagerilor compensaţii de 100 de milioane de euro pentru zborurile anulate vara aceasta, din care 20% către pasagerii români.

În timpul verii, între lunile iunie şi septembrie, suma totală pe care am plătit-o pentru compensaţii s-a ridicat la 100 de milioane de euro. Din această sumă, circa 20% au fost plătite pasagerilor români. Acestea au fost costurile, oamenii au drepturi la compensaţii şi noi respectăm aceste drepturi ale consumatorilor. Problema reală nu este despre cât anume avem de plătit, de compensat,  – oricât avem de plătit vom plăti – este să nu avem ce să compensăm. Dacă ne îmbunătăţim operaţiunile şi nu mai anulăm curse, desigur, nu vom mai fi subiect pentru compensaţii. Pe acest lucru ne concentrăm acum”, a spus József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai mare cotă de piaţă din România, 54%, celelalte companii având cote de 13%, 10%, 9%.

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'