Angajări 2023. Cum să faci aproape 1000 de euro din fotoliul de acasă. Se dau bonus tichete de masă şi vouchere de vacanţă

Un angajat pe poziţia de gaming content moderator are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 800 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.
Mircea Filipescu
27 iun. 2023, 17:29
Angajări 2023. Cum să faci aproape 1000 de euro din fotoliul de acasă. Se dau bonus tichete de masă şi vouchere de vacanţă

Angajări 2023. Piaţa de gaming este în plină expansiune, astfel că şi joburile din domeniu sunt foarte căutate. De exemplu, un gaming content moderator câştigă între 650 şi 800 de euro net pe lună, anunță BestJobs,

Angajări 2023. Se caută şofer, se oferă salariu de manager pentru cazier fără antecedente

Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc. Responsabilitatea sa include monitorizarea şi moderarea conţinutului generat de utilizatori pentru a se asigura că produsul final este conform.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a vorbit despre ce trebuie să facă un astfel de angajat. Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc.

„Candidaţii căutaţi pentru rol au studii superioare finalizate, cunoştinţe de operare PC şi sunt familiarizaţi cu publicul digital şi cel de gaming. Totodată, au cunoştinţe solide despre platformele online, politicile şi procesele de moderare de conţinut online. Sunt active mai multe roluri pentru vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă, poloneză, portugheză, italiană, turcă, greacă, rusă. Salariul porneşte de la 650 de euro pe lună şi poate ajunge până la 800 de euro“, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.
Desigur, acest loc de muncă vine pentru angajați și cu o serie de beneficii extrasalariale. Angajatorul oferă tichete de masă, discounturi în reţeaua de parteneri, acces la cursuri şi la o platformă de e-learning, abonament servicii medicale private, evenimente şi team-building.

Potrivit sursei citate, la momentul publicării informației, 763 de posturi vacante pentru poziţia de gaming content moderator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în: Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

Un salariu pe zi. Un specialist în onboarding câştigă între 900 şi 1.300 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul unui specialist în onboarding este de a facilita şi coordona procesul de integrare şi adaptare a noilor angajaţi în organizaţie.

Un angajat pe poziţia de specialist în onboarding are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„O experienţă mai puţin bună de recrutare poate anula chiar şi o ofertă de muncă extrem de atractivă, iar un proces de onboarding defectuos influenţează dacă un candidat rămâne în rol şi după cele trei luni de probă. Este un proces deosebit de important în cadrul unei organizaţii, deoarece asigură tranziţia şi adaptarea noilor angajaţi în echipe şi la noul mediu de lucru. Rolul unui specialist în onboarding este de a facilita şi coordona procesul de integrare şi adaptare a noilor angajaţi în organizaţie. Acesta are responsabilitatea de a asigura că noii membri ai echipei se simt bineveniţi, sunt bine informaţi şi se integrează eficient în cultura şi activităţile organizaţiei. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi remote, iar oferta salarială este între 900 şi 1.300 euro net“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Angajări 2023. Singurul job din România unde se oferă 1000 de euro lunar şi al 13-lea salariu
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, card de beneficii, vouchere cadou/culturale, vouchere de vacanţă şi abonament servicii medicale private.

În prezent, 445 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în onboarding sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în: Bucureşti, Timişoara, Cluj şi în regim de muncă remote.

Bestjobs lansează primul instrument de coaching în carieră pe bază de Inteligență Artificială care ajută candidații să devină mai competitivi pe piața muncii. Angajații nu se tem de AI: peste 60% spun că activitatea lor nu poate fi realizată de roboți

Inteligența Artificială își face tot mai mult loc în piața muncii și, odată cu creșterea numărului de instrumente AI disponibile, în spațiul public apar și mai multe temeri legate de un posibil pericol, cu efecte negative precum creșterea șomajului și a tensiunilor sociale. Temerile par însă nejustificate, întrucât peste 60% dintre respondenții unui sondaj recent bestjobs consideră că activitatea lor nu poate fi înlocuită de AI, în timp ce 22% apreciază posibilitatea de a eficientiza astfel anumite sarcini la job și doar 18% rămân sceptici.

Dintre participanții la sondajul bestjobs care au spus că au folosit Chat GPT, 27% au declarat că cel mai adesea au apelat la acesta pentru job, alți 27% pentru a genera texte și articole, 35% pentru informații de cultură generală, 7% pentru template-uri și răspunsuri la mail-uri, iar 5% pentru scrierea de cod. O bună parte dintre aceștia au folosit Chat GPT ca suport pentru angajare, 32% implicând Chat GPT în căutarea de joburi, 12% în obținerea de sfaturi pentru interviu, 25% pentru a scrie mail-ul sau scrisoarea de intenție atunci când aplică la un job nou.

Platforma de recrutare online bestjobs anunță, în premieră pentru România, lansarea primului Coach în carieră pe bază de AI care funcționează ca un adevărat consilier personal de carieră, ajutând candidații să se orienteze mai bine profesional, să-și completeze CV-urile sau să-și rafineze căutările pe bestjobs. De asemenea, utilizatorii pot primi sfaturi utile de la Coach-ul digital, astfel încât să fie mai bine pregătiți pentru un potențial interviu, transformând complet experiența de utilizare a unei platforme de recrutare.

„La bestjobs, susținem utilizatorii în demersurile lor și le suntem alături în cel mai eficient mod posibil, integrând tehnologii digitale de ultimă generație pentru inovarea industriei. Amplificăm folosirea AI prin integrarea și antrenarea unui career coach 100% digital, care folosește Inteligența Artificială pentru a oferi candidaților sfaturi valoroase și personalizate despre cum să-și îmbunătățească prezența pe platformă sau cum să devină mai atractivi pentru angajatori, pornind de la scrierea CV-ului și până la participarea la interviu”, spune Andrei Frunză, CEO bestjobs.

Angajări 2023. Postul plătit cu 2.000 de euro net pe lună, plus bonuri de masă, prime de Sărbători şi bonusuri anuale
Din rândul recrutorilor, mai mult de două treimi recunosc că au folosit platformele de AI în procesul de recrutare și tot atâția spun că au început să urmărească la candidați abilitatea de a folosi astfel de instrumente. Cel mai adesea recrutorii aleg să folosească AI pentru scrierea anunțurilor de angajare, pentru selecția cât mai eficientă a candidaților potriviți pe baza CV-urilor primite și pentru crearea conținutului care să promoveze strategia de Employer Branding a companiei.

„În ultimii ani, piața muncii a fost de partea candidaților, aceștia fiind în multe domenii insuficienți în raport cu joburile disponibile. Acest lucru a însemnat un volum de muncă mult mai mare pentru angajatori, care erau într-o constantă căutare de candidați potriviți. Bestjobs a creat un algoritm care să sprijine recrutorii în potrivirea mai rapidă a candidaților cu joburile active, pe baza informațiilor din descriere. În plus, bestjobs a integrat direct în platformă generarea inteligentă de conținut pentru descrierile joburilor, recrutorii reușind astfel să economisească 60% din timpul dedicat publicării unui anunț”, completează Andrei Frunză.

Bestjobs îmbunătățește astfel semnificativ experiența utilizatorilor platformei, aducând plus valoare candidaților, prin consilierea personalizată la care au acces în timp real, dar și angajatorilor, prin simplificarea procesului de recrutare, de la publicarea anunțului, până la selectarea candidaților. Career Coach-ul AI integrat de bestjobs este disponibil aici.

Sondajul a fost realizat în perioada mai-iunie, cu participarea a 1.867 de utilizatori de internet.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!