Angajări 2023. O fabrică recrutează masiv, trebuie să ai 10 clase! Primă de Crăciun şi Paște câte 1000 de lei, salariu de 5000 de lei

91,2% dintre angajatorii care au participat la un sondaj derulat de o firmă de recrutare au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului.
Filip Stan
26 sept. 2023, 09:45
Angajări 2023. O fabrică recrutează masiv, trebuie să ai 10 clase! Primă de Crăciun şi Paște câte 1000 de lei, salariu de 5000 de lei

Angajări 2023: 91% dintre firme au de gând să-și completeze personalul. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care au în continuare poziții deschise, 44,4% estimează că numărul de colegi noi pe care îi vor adăuga în echipe în următoarele 3 luni nu va fi mai mare de 5. 20,4% au un plan de 6-10 angajări noi, 18,5% estimează că numărul de recrutări va fi cuprins între 11 și 50. 7,3% dintre angajatori au deschise între 51 și 100 de poziții, 5,4% între 101 și 250 și 1,3% între 251 – 500. 2,6% spun că se află în plină campanie de recrutări masive și vor să angajeze peste 500 de oameni până la final de an.

Angajări 2023 la cea mai activă firmă din România. Umbrărescu vrea muncitori pentru autostrăzi
Întrebați care sunt atuu-rile pe care cred că le au și care îi pot ajuta în atragerea candidaților, 50,3% au pus pe primul lor salariile și bonusurile oferite. 40,1% menționează și comunicarea constantă și transparentă, 37,2% au inclus și flexibilitatea programului și a managerilor într-un top al primilor 3 diferențiatori cheie pe care îi au față de concurență. Alte aspecte punctate au mai fost beneficiile extrasalariale, echipa și mediul de lucru, posibilitatea de a crește în carieră, munca remote sau echilibrul între viața personală și cea profesională.

Angaţări 2023. Primă de Crăciun și Paște câte 1000 de lei și salariu de 5000 de lei

 

„E timpul să faci o schimbare!

Ne mărim echipa și căutăm colegi noi.

Fabrica de carton ondulat Dunapack Packaging de lângă București, caută personal din zona Pitești.

Dacă ai experiență de minim 6 luni, studii de minim 10 clase – școală profesională sau liceu, vrem să te cunoaștem.

Avem disponibile locuri de muncă pentru specializările – Șef schimb, Stivuitorist, Operator mașini unelte automate și semiautomate, Inginer chimist.

Beneficii – oferim un salariu de 5.000 lei brut la care se adaugă primă de Crăciun și Paște (1000 lei / eveniment), primă de policalificare, primă de operațiuni și alte beneficii cum ar fi tichete masă în valoare de 25 lei/zi, subvenție cantină, card automat cafea, etc.

Pentru pozițiile de Șef schimb și Inginer chimist, salariul este negociabil în funcție de experiență.

FOARTE IMPORTANT!

Asigurăm transport din Pitești!

Așteptăm CV-ul tău la adresa [email protected]

Pentru mai multe detalii ne poți suna la 0799 411 412.

Sediul nostru se află în Bolintin Deal, Strada Industriilor, Autostrada A1, Km. 23/

 

Angajări 2023. Compania care face 250.000 de angajări de Crăciun şi măreşte salariile. Ce bonusuri oferă

Val de drone şi rachete ruseşti asupra Odesei. Un terminal maritim pentru exportul grâului, distrus. Ucrainenii răspund cu o ripostă în oglindă
Amazon va angaja 250.000 de lucrători în SUA pentru a ajuta la gestionarea cumpărăturilor de sărbători şi va mări salariul mediu pe oră pentru angajaţii de la depozite şi livrări, transmite CNBC.

De obicei, Amazon îşi măreşte numărul de angajaţi în timpul sezonului de vârf al cumpărăturilor de sărbători, aducând un număr mare de lucrători temporari, astfel încât să poată ţine mai bine pasul cu creşterea cererii.

Numărul de angajaţi din perioada sărbătorilor este semnificativ mai mare faţă de anii precedenţi, relatează news.ro. Anul trecut, compania a spus că va aduce 150.000 de oameni pentru sărbători. Angajările vor include lucrători cu normă întreagă, cu jumătate de normă şi sezonieri, pentru depozite şi livrări, a spus Amazon.

Angajări 2023. Topul orașelor în care te poţi angaja bugetar. Salarii atractive, tichete de masă, vouchere şi prime de Crăciun
Salariile pe oră pentru aceste roluri vor varia între 17 dolari şi 28 de dolari, iar compania oferă bonusuri de angajare în valoare de 1.000 de dolari până la 3.000 de dolari în unele locaţii. Compania a spus că angajaţii din depozite şi de livrare vor câştiga acum 20,50 dolari pe oră, în creştere de la 19 dolari pe oră.

În ultimii ani, Amazon a mărit treptat salariul mediu iniţial pentru forţa de muncă din prima linie, pe fondul tensiunilor în creştere. Lucrătorii din depozite şi livrare au luat măsuri pentru a se organiza în sindicate în mai multe unităţi ale Amazon, în timp ce parlamentarii şi grupurile de advocacy au criticat tratamentul pe care compania îl oferă angajaţilor din prima linie.

Cu cea mai recentă creştere a salariilor, unele unităţi vor oferi angajaţilor până la 28 de dolari pe oră, a spus Amazon.

„Angajatorii sunt conștienți de faptul că un salariu bun poate să-i ajute mult să găsească mai repede oamenii potriviți pentru joburile pe care le au deschise. Știu însă, la fel de bine, că încep să mai conteze și alte lucruri pentru că tot mai mulți candidați caută „pachetul complet” atunci când vor să-și schimbe jobul. Tocmai de aceea, sunt deja câțiva ani de când companiile investesc sume considerabile în brandul de angajator și în imaginea pe care și-o construiesc în relația cu candidații și cu angajații”, susține Bogdan Badea, CEO eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România.

Angajări 2023: ce se caută pe piaţă

Potrivit studiului citat, 45,1% dintre respondenți consideră că se află într-o companie cu brand de angajator puternic. 35,6% încă lucrează în acest sens și sunt la început cu acțiunile de employer branding, iar 19,3% declară că nu au un brand de angajator. „Deși 6 din 10 angajatori spun că lipsa unui brand de angajator solid devine un impediment în procesul de recrutare, o treime dintre respondenți cred că acest lucru poate fi evitat dacă lipsa unui brand de angajator este compensată prin salarii și beneficii, în timp ce 13,6% spun că procesele de recrutare nu le-au fost influențate până acum de faptul că nu au un brand de angajator de sine stătător”, explică Bogdan Badea.

În acest sens, 48,8% dintre companiile participante la sondaj au declarat că, pentru anul acesta, bugetul de employer branding a reprezentat 1% din cifra de afaceri. 20,2% investesc în acest scop între 1% și 2%, 16,7% între 2% și 5%, 10,5% între 5% și 10% și 3,9% alocă mai mult de 10% din cifra de afaceri bugetului de employer branding. „Deși pare puțin, în cifre absolute vorbim de sume care pot depăși chiar 1 milion de euro pe an, în cazul companiilor foarte mari, care angajează masiv în fiecare an și în special care activează în industrii care se confruntă cu un nivel ridicat al fluctuației de personal. Cu toate acestea, trebuie menționat și faptul că 28% dintre respondenți au menționat că, în 2023, au renunțat complet la bugetul de employer branding”, subliniază Bogdan Badea.

DailyBusiness
Intervenție DE ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Mii de români pot cere suspendarea ratelor
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Capital.ro
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Părinții gemenilor dispăruți din Târgu Jiu, în șoc. Ce au găsit în telefonul fraților, înainte de dispariție?!
Cancan.ro
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ce cadou a primit o badantă româncă din Italia, din partea bătrânei pe care a îngrijit-o! Nepoților femeii nu le-a venit să creadă: „M-am simțit abandonată de voi toți”
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Inundațiile din Galați au afectat mii de locuințe și blocat drumuri
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!