Angajări 2023. În prezent, în România, joburile în construcții revin la mare căutare, datorită majorărilor de salariu. Comparativ cu salariile de peste graniță, veniturile sunt medii, însă mulți români aleg să rămână acasă și să caute un loc de muncă în domeniu. Și când vine vorba despre construcții, angajat pe poziţia de maistru în construcţii are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.
Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro! „Un maistru în construcţii este un profesionist cu o vastă experienţă în industria construcţiilor care are rolul de a superviza şi coordona activităţile de construcţie pe un şantier, un bun lider capabil să gestioneze toate aspectele unui proiect. Pentru acest rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare finalizate şi experienţă în construcţii, experienţă în managementul echipelor şi proiectelor în construcţii. Totodată, este necesară disponibilitatea de a călători în judeţ şi în ţară pe perioada proiectelor. Oferta salarială este între 1.200 şi 1.500 euro net lunar“, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.
Angajări 2023. Locul de muncă are și numeroase bonusuri specifice oferite de angajator încă din prima lună. Este vorba despre: tichete de masă, transport asigurat, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă.
Angajări în armată 2023: MApN organizează o nouă sesiune de recrutare pentru posturile de REZERVIST VOLUNTAR
La ora actuală 956 de posturi vacante pentru poziţia de maistru în construcţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Satu Mare şi Braşov.
„Pentru acest rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare finalizate şi experienţă în construcţii, experienţă în managementul echipelor şi proiectelor în construcţii”, continuă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.
Un angajat pe poziţia de field services analyst are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.
„Rolul unui field services analyst este de a acţiona ca «ambasador» al departamentului IT şi ca interfaţă între client, ServiceDesk şi echipele de suport Tier 2 şi Tier 3 pentru toate serviciile IT. Un field services analyst furnizează soluţii pentru toate serviciile IT, incidentele conexe, cererile de servicii şi schimbări. El lucrează în strânsă colaborare cu echipele interne de suport şi cu furnizorii de servicii, asigurând gestionarea şi îndeplinirea standardelor de calitate. Candidaţii care îşi doresc un astfel de rol trebuie să deţină cunoştinţe de bază în reţelistică, de administrare a sistemului de operare Windows Microsoft Office şi experienţă în depanare hardware de bază. Salariul este între 1.100 şi 1.400 euro net“, susţine Ana Vişian, marketing manager în cadrul bestjobs.
Angajări 2023. Strategia genială a românilor să-şi crescă salariile. Cum a ajuns un angajat „de la 1.800 de lei pe lună, la 11.000”
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de vacanţă, vouchere de vacanţă, abonament clinică medicală privată şi program flexibil.
În prezent, 796 de posturi vacante pentru poziţia de field services analyst sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca şi în regim de muncă remote.
Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Un field services analyst furnizează soluţii pentru toate serviciile IT, incidentele conexe, cererile de servicii şi schimbări. El lucrează în strânsă colaborare cu echipele interne de suport şi cu furnizorii de servicii.
Judeţele cu cele mai mari salarii anul acesta au fost Bucureşti, cu o medie salarială netă de 5.000 de lei; Timiş, cu 4.700 de lei; Cluj, cu 4.500 de lei; Ilfov, Iaşi, Braşov şi Sibiu cu 4.000 de lei, potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs. Cele mai mici salarii se găsesc în Caraş – Severin şi Vaslui (3.100 de lei), dar şi în judeţe precum Vâlcea, Ialomiţa şi Gorj, unde media salarială netă este de 3.200 de lei pe lună.
”Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, judeţele cu cele mai mari salarii anul acesta au fost Bucureşti, cu o medie salarială netă de 5.000 de lei; Timiş, cu 4.700 de lei; Cluj, cu 4.500 de lei; Ilfov, Iaşi, Braşov şi Sibiu cu 4.000 de lei. Alte judeţe în care salariul mediu net depăşeşte pragul de 3.500 de lei net sunt Bihor (3.950 de lei), Prahova (3.800 de lei), Argeş (3.800 de lei) ori Alba (3.800 de lei)”, arată platforma de recrutare.