Angajări 2023. Un tehnician dentar câştigă între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de tehnician dentar are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.
Filip Stan
02 aug. 2023, 12:35
Angajări 2023. Un tehnician dentar câştigă între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună

Angajări 2023. Un angajat pe poziţia de tehnician dentar are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Ca tehnician dentar, trebuie să te implici în manipularea diverselor materiale precum plasticul, răşinile, porţelanul şi chiar aurul, modelând şi construind un design unic pentru fiecare pacient în parte. O carieră în domeniul tehnicilor dentare, unde activitatea zilnică se desfăşoară preponderent într-un laborator, izolat de interacţiunea cu oamenii, poate fi extrem de captivantă, alimentată de ritmului inovaţiei digitale şi impactul pe care îl are asupra domeniului. Ca tehnician dentar, trebuie să te implici în manipularea diverselor materiale precum plasticul, răşinile, porţelanul şi chiar aurul, modelând şi construind un design unic pentru fiecare pacient în parte. Angajatorii caută pentru astfel de poziţii candidaţi care au finalizate studiile superioare în tehnică dentară si aparţin Ordinului Tehnicienilor Dentari Români. Totodată, experienţa în domeniu sub îndrumarea unui tehnician dentar cu experienţă este foarte apreciată. Salariul oferit este între 1.100 şi 1.500 de euro lunar”, a detaliat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Angajări 2023. Aproape 1000 de euro pe lună şi mâncare pe săturate, plus prime consistente de sărbători
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, tichete de masă, asigurare medicală la clinici private şi discount la servicii stomatologice.

În prezent, 303 de posturi vacante pentru poziţia de tehnician sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Ilfov şi Ploieşti.Un angajat pe poziţia de şef de raion are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Angajări 2023, se caută cofetari. Salarii de până la 4.000 de lei, tichete de masă și transport gratuit
„Joburile în retail au atras cele mai multe aplicări în prima jumătate a anului 2023. Este un domeniu în care cererea de personal este în general constantă, indiferent de sezon sau de ciclurile economice, companiile din retail au nevoie de angajaţi pentru a-şi deservi clienţii.  Una din poziţiile cu o ofertă mare de angajare este cea de şef raion, un rol ce presupune organizarea, planificarea şi verificarea activităţilor departamentului din responsabilitate în raport cu nevoile magazinului. Angajatorii caută pentru job candidaţi cu studii medii, experienţa în domeniul comercial, cunoştinţe bune de operare PC şi experienţă în coordonarea echipelor. Oferta salarială este între 800 şi 1000 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri de performanţă, zile suplimentare de concediu, asigurare de sănătate şi formare profesională.

În prezent, 1.282 posturi vacante pentru poziţia de şef de raion sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Arad, Constanţa, Alba, Craiova, Timişoara, Bistriţa-Năsăud etc.
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

 

Un angajat pe poziţia de specialist în laborator de bacteriologie are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un specialist în laborator de bacteriologie este responsabil cu efectuarea analizelor şi testelor de laborator pentru detectarea, identificarea şi analiza bacteriilor şi microorganismelor asociate. Aceste analize pot fi esenţiale pentru diagnosticarea şi tratamentul corect al bolilor infecţioase şi pentru supravegherea igienei şi sănătăţii publice. În general, angajarea ca specialist în laborator de bacteriologie se realizează de către spitale, clinici medicale, centre de cercetare sau laboratoare medicale private. Pentru un astfel de rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare în biologie şi specializarea bacteriologie, certificat de membru valabil şi vizat la OBBCSSR, asigurarea malpraxis valabilă şi experienţă pe un post similar în cadrul unui laborator de analize medicale. Oferta salarială pentru un astfel de rol variază între 700 şi 1.100 de euro lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament servicii medicale, abonament servicii stomatologice, cursuri de dezvoltare profesională şi perfecţionare.

În prezent, 128 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în laborator de bacteriologie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Constanţa, Bucureşti şi Ilfov.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?