Animăluțele, niște suflete rătăcite. Un biet cățeluș din Timișoara a mers cu mașina 100 de kilometri, la motorul acesteia. A scăpat ca prin minune

Un cățel din Timișoara a speriat un șofer care se îndrepta către Cluj. Bărbatul nu se aștepta ca micuțul patruped să se adăpostească chiar la motorul mașinii lui! Vezi mai jos întreaga poveste.
Filip Stan
26 apr. 2024, 17:00
Animăluțele, niște suflete rătăcite. Un biet cățeluș din Timișoara a mers cu mașina 100 de kilometri, la motorul acesteia. A scăpat ca prin minune

Un cățel din Timișoara a speriat un șofer care se îndrepta către Cluj. Șoferul nu se aștepta ca micuțul patruped să se adăpostească chiar la motorul mașinii lui!

Citește și Greșeala pe care șoferii o fac atunci când își plimbă câinele cu mașina. Titi Aur: „El se bucură, dar pe urmă suferă”

Părea a fi o zi obișnuită în Timișoara, când un șofer s-a urcat la volanul mașinii sale pentru a conduce spre Cluj, la sora sa.

Pe drum, după ce a parcurs 100 de kilometri, șoferul a sesizat faptul că se întâmplă ceva neobișnuit la maşină.

Un biet cățeluș din Timișoara, care, cel mai probabil a căutat să se adăpostească de frig sau de frică, a ajuns la motorul unei mașini.

Mai mult decât atât, șoferul autoturismului respectiv a plecat către Cluj și a constatat că animalul se afla sub capotă, abia după 100 de kilometri de condus.

Totuși, povestea are un final fericit în cazul micuțului cățel care a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini. Acum, drăgălășenia își caută o familie iubitoare.

„Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor. Norocul lui că a scăpat fără nicio zgârietură după mai bine de 100km parcurși cu el sub capota, și după jumătate de oră de chin pentru a-l scoate”, a declarat şoferul, surprins de aventura cățelului, dar şi fericit și ușurat că acesta a supraviețuit, conform Antena3.ro.

Acum, căţelul îşi caută o familie. Şoferul nu îl poate păstra şi caută un stăpân responsabil care să îi ofere patrupedului un adăpost. Totul e bine când se termină cu bine!

Tomiță, motanul care a plecat să se însoare!

Tomiță, un motănel care este căutat de stăpânii săi, prin cartierul Brâncuși, a pus pe jar o întreagă familie. Pisicul este pierdut de la sfârșitul lunii martie, însă oamenii care îl iubesc îl caută în continuare și nu și-au pierdut speranța.

Aceștia spun că Tomiță s-a rătăcit prin cartierul Brâncuși.

Proprietara motanului a postat pe grupul de Facebook, „M-am pierdut, ajută-mă să ajung acasă!”, despre dispariția lui.

Femeia, care este din București, roagă întreaga comunitate să ofere orice informație despre Tomiță, bănuit că s-a dus să își găsească o femelă, mai ales că era sezonul în care pisicile intră în călduri.

Tomiță este pisoiul pufos care a fost pierdut la sfârșitul lunii trecute, după cum anunță stăpânii. La data de 26 martie, într-o seară, blănosul s-a pierdut prin cartierul Brâncuși.

Femeia ia în calcul posibilitatea de a fi adus de cineva mai departe de zona numită, prin urmare, nu limitează căutările doar prin cartier.

„Nu cred că ar fi plecat departe deși martie-aprilie era o perioadă critică în care pisicuțele sunt în călduri… Nu cunoștea zona. Doar dacă a fost dus de cineva… de aceea nu limitez căutarea doar la cartier”, a spus ea.

Blănosul răspunde și la Tomiță, și la Motănel și are în jur de un an. Animăluțul are, în mare parte, blana albă și câteva pete negre pe cap, spate și coadă.

Bucureșteanca a mai spus că litiera pisoiului este afară, pentru că poate în felul acesta Tomiță va recunoaște casa după miros.

Stăpâna motanului a mărturisit faptul că oamenii o încurajează cu găsirea lui Tomiță, care este strigat și căutat în fiecare zi.

„Noi nu ne-am pierdut speranța. Multă lume ne încurajează în acest sens însă noi, deși l-am căutat zilnic și ne-au bucurat toate veștile primite telefonic despre prezența unui pufos asemănător într-o anumită zonă, din păcate nu l-am găsit”, a spus proprietara animalului de companie, potrivit B365.ro.

Citește și Bărbat din Bihor reținut, după ce a ucis câinele vecinului. O femeie, martoră la incident, i-a cerut să îi spânzure și pe ai ei

Sperăm că Tomiță se va întoarce acasă, la familia sa, acolo unde toți îl așteaptă să îl iubească și să îl îmbrățișeze.

Încă odată, anumiți oameni demonstrează că, la finalul zilei, dragostea față de necuvântătoare contează.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'