Anisia Gafton dă cărțile pe față. Vedeta recunoaște că fură din hoteluri

Nu mai este o rușine pentru români să recunoască că le place să „fure” din camere de hotel. Așa și în cazul comediantei Anisia Gafton, care recunoaște că respectă și ea tradiția românilor de a pleca acasă din camerele de hotel, cu diferite suveniruri.
Filip Stan
17 sept. 2024, 15:21
Anisia Gafton dă cărțile pe față. Vedeta recunoaște că fură din hoteluri

Anisia Gafton respectă obiceiurile românești și, ocazional, mai „șutește” din hotelurile unde se cazează în vacanțe. Deși mulți români pleacă chiar si cu papucii din cameră, comedianta nu are o atracție specială pentru aceștia pentru că are un picior mic și nu se folosește de ei acasă.

„Papucii nu-i iau, pentru că am piciorul mititel și mi-s destul de mari, zici că am schiuri în picioare. Zici că am placă de surf când îmi pun papucii ăia de hotel. Ce am mai luat? Am luat bani dintr-un seif! Glumesc, glumesc! Erau ai mei. 20 de lei am pus acolo, am vrut să testez, dacă vine cineva și mi-i ia?! Vezi cum sunt eu precaută? Cam atât am luat, în general, pe unde am fost, nici n-am avut ce să iau”, a spus vedeta PROTV, amuzându-se de situație.

Ce obiecte fură Anisia Gafton din camerele de hotel, de unde se cazează

Vedeta emisiunii „Săriți de pe fix” de la PRO TV a mărturisit, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, că a plecat în nerepetate rânduri din hotel cu creme de corp și o periuțe de dinți. În plus, Anisia a povestit că a testat personalul unui hotel și a lăsat intenționat o mică sumă de bani în cameră, pe care a recuperat-o la plecare.

Anisia a avut parte de o vară foarte încărcată. Aceasta s-a plimbat prin mai multe destinații, însă a fost nevoită să se întoarcă mai repede, deoarece are mai multe proiecte în desfășurare.

„Aș vrea să plec din nou în Grecia, acolo am fost și cerută. Mi se pare că încă nu am vizitat îndeajuns. Sunt niște ținuturi acolo că mă țin să nu cad. Fițe, figuri, la Airbnb o să stau”, a declarat Anisia Gafton, pentru FANATIK.

Citește și: Imagini rare cu Petruș, fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc. Cât de mult a crescut copilul celor doi. Anii își spun cuvântul în cazul Silviei, vizibil schimbată

De câte haine are nevoie comedianta când pleacă în excursii

Ori de câte ori merge în vacanță, Anisia își pregătește un bagaj cu de toate. Comedianta recunoaște faptul că își bagă în geamantane, jumătate de șifonier, cu toate că, știm cu toții că niciodată nu folosim toate lucrurile pe care le cărăm cu noi.

„Măi, da, iau multe lucruri. Dacă ești femeie, trebuie să ai bagaj mare. Dacă nu iei prea multe, e ceva, nu prea te recunoști tu ca femeie. N-ai cum. Îmi iau tot șifonierul. Hainele, cremele, dar îmi iau trei lucruri poate am nevoie, poate n-am nevoie. Iau tot șifonierul”, a mai spus Anisia, pentru FANATIK.

Citește și: Lora e mai pregătită ca niciodată de ziua cea mare. Deja a cumpărat verighetele, însă vor fi tradiții care nu se vor respecta.

 

DailyBusiness
Lovitură dură pentru români! S-au pierdut 2.000 de lei per angajat
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Orașul mic din România unde se va face o investiție de 20 de milioane de euro în domeniul energiei. În trecut a fost considerată cea mai poluată localitate din Europa
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
Milioane de români primesc tichete majorate în octombrie
Adevarul
Satul care a dat marmură pentru vila lui Ceaușescu și Casa Poporului. Ce se întâmplă cu drumul de marmură care l-a făcut faimos
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Putin scoate armele nucleare. Putem ]ncepe
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
Capital.ro
România a luat fața Ungariei. Ungurii au fost umiliți. Decizia luată de Comisia Europeană
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Un fost angajat al unui holding ucrainean, condamnat pentru trădare
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...