Anisia Gafton, detalii colosale despre felul în care a fost cerută în căsătorie! Care a fost detaliul care a surprins-o: „Se vedea pe el că tremura, era ceva cu el”

Anisia Gafton a avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Vedeta a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie și care a fost dataliul care a surprins-o.
Alina Costache
01 iul. 2024, 23:19
Anisia Gafton, detalii colosale despre felul în care a fost cerută în căsătorie! Care a fost detaliul care a surprins-o: „Se vedea pe el că tremura, era ceva cu el”
Anisia Gafton, detalii colosale despre felul în care a fost cerută în căsătorie! Care a fost detaliul care a surprins-o: „Se vedea pe el că tremura, era ceva cu el”

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Serghei, într-un moment absolut emoționant care a avut loc în timpul unei vacanțe romantice în Grecia. Actrița a împărtășit cu entuziasm detaliile acestui moment special, explicând pas cu pas cum a decurs cererea în căsătorie. Florin a planificat totul în detaliu, reușind să păstreze surpriza până în ultima clipă. Anisia a dezvăluit că inelul de logodnă primit este ușor prea mare, dar acest mic detaliu nu a umbrit bucuria momentului. Cei doi îndrăgostiți și-au anunțat intenția de a se căsători anul viitor, pregătirile pentru nunta mult așteptată fiind deja în curs de desfășurare.

Citește și: Anisia Gafton, schimbare de look radicală! Cum arată câștigătoarea emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce și-a operat nasul. Internauții, furioși la culme. ”De nerecunoscut”

„Nu mă așteptam. Deci e adevărat că era timpul, adică știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo, în vacanță, la greci. Uite că a fost așa: el a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura, era ceva cu el. Și până la urmă s-a pus în genunchi, eu am zis că îi e rău, că l-o apucat șalele, că l-o apuca criza de bilă ceva. Și nu, s-a așezat și m-a cerut. Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: „Nu mai căuta la umerașe!”. Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: băi, e un umeraș! Eu iau tot timpul umerașe. „Dar nu mai lua umerașe de la mine!”. Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic”, a povestit Anisia pentru ciao.ro.

„Pur și simplu la un moment dat mi-am dat eu jos inelul ăsta mai colorat. L-am dat jos, mi l-a luat, a luat măsura, numai că nu știu de ce îmi este puțin mare inelul acesta de logodnă. El singur a făcut tot planul”, a mai spus actriţa pentru sursa menţionată anterior. Nunta va avea loc nunta, cel mai probabil anul viitor.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie în Grecia. Florin Serghei a ales un moment perfect pentru a-și cere iubita de soție. În timpul vacanței lor în Grecia, acesta s-a pus în genunchi și i-a oferit un inel de logodnă superb. Vizibil emoționată, Anisia Gafton i-a spus „Da!” din toată inima, marcând astfel începutul unui nou capitol în viața lor. După eveniment, cei doi au împărtășit vestea fericită cu fanii lor pe rețelele sociale. Comedianta a postat pe Instagram mai multe fotografii și videoclipuri de la momentul special, inclusiv imagini cu inelul de logodnă, care a primit numeroase aprecieri.

„Pentru că era foarte full, am zis „Hai, Anisia, să prindem și noi un colțișor!”. Dar, de la oboseală, de la muncă, de la efort, m-a luat un junghi și a trebuit să mă aplec oleacă!”, a spus Forin Serghei într-un videoclip postat pe Instagram, explicând gestul pe care l-a făcut în Grecia, atunci când a cerut-o de soție pe Anisia Gafton.

„Am spus da”, a scris şi Anisia Gafton pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Pe ce ”sparge” banii Anisia Gafton lună de lună: ”În momentul în care îți place ce faci, nu te mai interesează …”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?