Anisia Gafton, marea câștigătoare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, se întoarce la Pro TV: „Nu știu cum găsesc puterea asta în mine de fiecare dată”

Anisia Gafton filmează pentru un nou proiect marca Pro TV. Vedeta a vorbit despre experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.
Alina Costache
27 iun. 2023, 23:01
Anisia Gafton, marea câștigătoare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, se întoarce la Pro TV: „Nu știu cum găsesc puterea asta în mine de fiecare dată”
Anisia Gafton se întoarce la Pro TV

După ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Anisia Gafton se întoarce la Pro TV. Vedeta a spus „da” unei noi provocări. După ce a demonstrat că este o persoană curajoasă, este gata să ducă la capăt cu brio un nou show televizat.

„Este un proiect extraordinar de frumos și râdem toți. Facem un fel de terapie prin râs. Totul este spontan, noi ne-am închegat ca echipă și toți suntem țăcăniți, unul mai țăcănit ca altul. Totul este permis aici, asta îmi place”, a declarat aceasta, pentru fanatik.ro.

Citește și: Anisia Gafton tună și fulgeră! Vedeta nu a încasat premiul de 128.000 de euro: ”Nu există suma respectivă”

Experiența din Republica Dominicană a fost una care a ajutat-o să evolueze și să aprecieze mai mult lucrurile pe care le are.

„Nu se poate descrie experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Este cea mai fascinantă și, în același timp, transformatoare, grea și frumoasă experiență prin care am trecut. Când îți este bine, nu îți mai vine să te transformi, nu îți mai vine să scoți puterea personală. Dar în momentul în care ești pus în fața faptului împlinit și trebuie să supraviețuiești, te poți transforma în așa fel încât să găsești soluțiile care nu îți veneau prin cap. Ai o putere care nu știi de unde vine. Eu și acum când mă uit, mă mir cum am reușit să le fac pe alea. Mi se pare un vis.

Totul era greu, dormeai pe scândură, te ploua. Astfel, trebuia să găsești fericirea în orice. Eu mă bucuram ca proasta când vedeam aceeași rață în fiecare seară. Râdeam cu Ruxi și cu alții din orice. Găseam resurse de a fi fericită din orice. Fără haine de fițe, fără mâncare, fără nimic. Cu un orez, mă simțeam bine.

Cum mă transform în roluri, așa m-am transformat și la `Sunt celebru, scoate-mă de aici!`. De voie, de nevoie, ce ai de făcut altceva în afară de a supraviețui. Îți intră o adrenalină în corp și poți face orice.

După emisiune, unii au mers la psiholog. La mine nu a fost cazul. Eu când m-am întors în lumea asta, timp de o săptămână nu am dormit de fericire. Mă gândeam de ce ne cramponăm pe toate prostiile, de ce ne plângem. Mă uitam în aeroport ca nebuna. Mă uitam la luminiță ca vițelul la poartă nouă. Eram fascinată de tot. Mă gândeam că am cearceaf, am saltea, am mâncare, am tot ce îmi trebuie. Mie mi se pare că ar trebui să fim foarte recunoscători, noi ca oameni, că avem unde dormi, avem ce mânca. Mi se pare că ne plângem prea mult”, a mai spus Anisia Gafton, pentru sursa citată.

Citește și: Bia Khalifa dă de pământ cu Anisia Gafton: „S-a ridicat pe spatele meu”

Recunoaște că cel mai greu i-a fost atunci când Rux, cea care i-a fost alături de-a lungul competiției, a plecat acasă. Reptilele și insectele cu care a trebuit să se lupte sau mâncatul viermilor nu i se mai par acum un lucru atât de rău.

Înainte nu mâncam viermi, dar acum pot să-i mănânc. Deși a fost foarte grețos episodul în care am mâncat șobolanul, aș mai mânca! După luni întregi de mâncat orez, când vezi o pulpiță de șobolănel îți vine să-l mănânci. Ai impresia că e cel mai bun din lume.

Șobolăneii mi-au plăcut, pot mânca și acum un picioruș. Ce a fost cel mai grețos de departe au fost viermii aceia mari. Nu știu cum i-am mâncat.

Când a plecat Ruxi mi-a fost cel mai greu. Nu știam cum o să mă readaptez. Rux m-a ajutat, a văzut în mine că pot să câștig, eu nu eram sigură. A avut un fler și un simț incredibil. A vrut ca eu să câștig și a știut cumva că am capacitatea asta. Când a plecat mi-a fost foarte greu, cel mai greu. Eu cu Ruxi aveam o legătură, râdeam cu ea. Dacă mă apăsa ceva pe suflet, mă duceam la ea și îi spuneam și viceversa. Acum trebuie să mă descurc singură. M-a dărmâmat și faptul că a plecat, dar uite că m-am readaptat. Nu știu cum găsesc puterea asta în mine de fiecare dată”, a mai spus Anisia Gafton.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Complot Iranian Vizat Asasinarea Lui Trump: Secret Service sub Critici După Atacul Recent
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'