Ansamblul Maria Tănase stă pe un butoi cu pulbere! Interpretul Cristian Bănățeanu a răbufnit la adresa Niculinei Stoican: „Când minți, trebuie să ții minte ce-ai mințit. Sunt foarte deranjat”

Ansamblul Maria Tănase din Craiova a fost absorbit, în ultima zi a anului 2023, de Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, în urma unei hotărâri emise de Primăria Municipiului Craiova. 30% dintre artiștii angajați au fost disponibilizați, iar în semn de protest, managerul Niculina Stoican și-a dat demisia. La aproape două luni de la acest eveniment, mai mulți artiști ai Ansamblului se revoltă. Artistul Cristian Bănățeanu aduce acuzații grave managementului.
Alina Costache
15 feb. 2024, 09:48
Ansamblul Maria Tănase stă pe un butoi cu pulbere! Interpretul Cristian Bănățeanu a răbufnit la adresa Niculinei Stoican:
Cristian Bănățeanu

Ansamblul Maria Tănase stă pe un butoi cu pulbere la ora actuală! Unii artiști amenință că vor face public adevărul din cadrul instituției și arată cu degetul spre cei care au mințit. Unul dintre aceștia este și interpretul Cristian Bănățeanu care, în cadrul podcastului lui Alexandru Pătrașcu by Imbold Media, a făcut mai multe dezvăluiri și și-a exprimat o serie de nemulțumiri.

Cristian Bănățeanu a răbufnit: „Când minți, trebuie să ții minte ce-ai mințit”

Ansamblul a evoluat foarte bine, nu mă deranjează că Ansamblul a fost asociat cu altă instituție, a devenit o secție a Teatrului Colibri, nu s-a desființat. Am rămas uniți, din păcate unii au mai dezamăgit… O să scoatem adevărul la iveală, nu va rămâne așa! Adevărul trebuie să primeze întotdeauna, sinceritatea trebuie să rămână una singură! Când minți, trebuie să ții minte… dacă minți prea mult, iese adevărul! Vom fi la fel de uniți”, a declarat artistul, potrivit Star Popular.

Fără să facă referire directă la cineva anume, artistul a spus că, în curând, vor ieși la iveală lucruri grave care s-ar fi petrecut în instituție. De asemenea, Cristian Bănățeanu acuză managementul și de faptul că nu a organizat niciun spectacol în memoria lui Nicu Crețu, cel care a înființat Ansamblul Maria Tănase.

Citeste si Niculina Stoican, dezvăluiri cutremurătoare despre cine este, de fapt, tatăl ei: „Mama nu a fost căsătorită. El nu m-a recunoscut niciodată”

Sunt foarte deranjat că cine a făcut management, o dată nu s-a gândit să-i facă un festival, un spectacol in memoriam lui Nicu Crețu, că a făcut șapte ani. Sper să facem noi, pentru că acest om a fost fondatorul Ansamblului Folcloric Maria Tănase”, a mai mărturisit Cristian Bănățeanu.

Și Constantin Enceanu mărturisea recent că, de când nu mai e Niculina Stoican manager, a scăpat de stres. De altfel, artistul a dat instituția în judecată de mai multe ori, una dintre acuzațiile aduse managementului fiind aceea că, la ultima evaluare, nu a primit calificativul „Foarte bine”, ci doar „Bine”.

Niculina Stoican a rămas doar solistă în cadrul Ansamblului

De când a părăsit funcția de director al Ansamblului, Niculina Stoican este doar solistă.

Lucrurile se desfășoară foarte bine, eu nu mai sunt manager de la 15 ianuarie, sunt pe post de solist vocal. Reprezint instituția cu aceeași mândrie, cu aceeași plăcere, dedicare și bucurie. Eu sunt solist de muzică populară, funcția de manager a fost doar o formă de finisare a mea ca om, m-am educat pe parte administrativă, am învățat foarte multe lucruri și m-am schimbat foarte mult în anii ăștia în care am fost manager al Ansamblului Folcloric Maria Tănase. Viața merge mai departe, sunt lucruri grele și dureroase care se pot întâmpla în lumea asta. În ceea ce mă privește, eu vreau să merg mai departe”, mărturisea Niculina Stoican, luna trecută, pentru Star Popular.

Citeste si Niculina Stoican demontează acuzațiile lui Constantin Enceanu la adresa ei: „N-a avut un comportament adecvat în Ansamblu, calificativul ‘bine’ l-a primit pentru comportament, nu pentru activitatea profesională”

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!