Antibioticul natural care te scapă de bacteria E.Coli

Cunoscut și sub denumirea de „elixirul tinereții", lăptișorul de matcă are efecte extraordinare atât în bolile degenerative ce afectează sistemul nervos, cât și în susținerea imunității organismului pe toată perioada anului.
Romania TV
26 iul. 2017, 05:59
Antibioticul natural care te scapă de bacteria E.Coli

Specialiştii în nutriţie consideră că acest produs este unul dintre cele mai puternice stimulatoare ale celulelor stem, având un rol important în regenerarea organismului.

Cercetătorii japonezi afirmă despre lăptișorul de matcă că nu are efecte secundare și că acesta a fost folosit în unele cazuri inclusiv pentru a trata cancerul cu succes.

Un supliment alimentar eficient mai ales pentru regenerarea și detoxifierea celulelor organismului, îmbunătățind funcțiile metabolice și starea generală a organismului din cauză că odată consumat acesta transmite energie către glanda pituitară și către glandele suprarenale, fiind astfel un bun remediu antidepresiv.

„Printre efectele remarcabile ale curelor cu lăptişor de matcă amintim: longevitate, refacerea celulelor nervoase, efect antitumoral (atât profilactic, cât şi terapeutic), vitalitate, fortifierea sistemului imunitar, epuizare fizică şi intelectuală, reglator hormonal, tratarea infertilităţii, echilibrant emoţional, mental şi fizic, excelent tonic nervos, tratarea anemiei – prin stimularea producerii de globule roşii, antioxidant”, explică Marian Grigore, specialist în apifitoterapie.

Are proprietăți antibiotice

Datorită substanțelor pe care le conține, acesta se bucură de proprietăți antibiotice și antiseptice fiind un real folos în tratarea dar și prevenirea anumitor infecții mai ales cele cu bacilul Koch, responsabil de apariția tuberculozei, dar și de bacteria E. Coli care poate fi cauza enterocolitei.

Nici stafilococlul auriu nu rezistă în fața antibioticului natural. În plus acesta susține buna funcționare a sistemului imunitar, fiind recomandat și în stări de astenie, refacere după boală, perioada post operatorie sau după un efort fizic intens.

Ia-l dimineața, pe nemâncate!

În cazul în care alimentația ta este deficitară sau te confrunți cu o stare generală slăbită, anxietate sau depresie, lăptișorul de matcă este un ajutor ideal. În ciuda virtuților sale este bine să nu îl consumi decât dimineața, deoarece după prima parte a zilei poate fi responsabil pentru noaptea albă, furnizând o cantitate mare de energie organismului.

Întârzie albirea părului

Datorită conținutului său bogat de vitamine și minerale, lăptișorul de matcă este un adjuvant în tratamentele cosmetice și în cazul în care dorești să întârzii efectele îmbătrânirii, precum albirea părului.

Dacă te confrunți cu această problemă trebuie să îl aplici intern, dimineața, sublingual câte o linguriță, în felul acesta va reduce seboreea excesivă și va împiedica albirea prematură a părului.

Dacă problema ta este căderea excesivă a firelor de păr atunci este bine să îl amesteci cu miere de albine câte o linguriță din fiecare și să îl administrzi dimineața pe stomacul gol.

Ajută la o vindecare rapidă a organismului

Problema colesterolului crescut va deveni o amintire cu aceast produs, are acțiuni benefice asupra sistemului cardiac, psihoc și accelerează vindecarea inflamațiilor responsabile cu durerile reumatice. Ba mai mult este de un real folos în procesul de vindecare a rănilor dar și a oaselor ce au fost lezate.

Consultă medicul specialist!

În general se recomandă o cură de 3 luni în care în fiecare dimineață să administrezi o linguriță de lăptișor de matcă pe stomacul gol.

Pentru că fiecare organism reacționează într-un mod diferit, evită să iei tratamente după ureche și consultă medicul specialist pentru a afla ce tratatment naturist este cel mai indicat pentru starea ta de sănătate.

Află cum te poate afecta bacteria E. Coli AICI

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?