Antonescu despre durata somnului său: Le urez celor care colportează prostia asta să doarmă cât mine

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a spus, la România TV, că speculaţiile legate de faptul că ar dormi foarte mult reprezintă un mit. Mai mult, liberalul susţine că doarme foarte puţin, lucru pe care li-l urează şi detractorilor săi.
Filip Stan
24 sept. 2013, 18:24
Antonescu despre durata somnului său: Le urez celor care colportează prostia asta să doarmă cât mine

Întrebat dacă este faptul că doarme mult este un mit sau nu, Antonescu a răspuns: „Mit. Totalmente mit. Un mit care uneori mă înciudează”.

Ca semn al iritării sale, Crin Antonescu le-a făcut şi o urare adversarilor politici care îl ironizează pentru faptul că şi-ar prelungi prea mult repaosul nocturn. „Le urez celor care colportează prostia asta să doarmă cât dorm eu, adică puţin”, a spus liderul liberalilor.

Crin Antonescu a mai replicat, într-un interviu din martie 2012, acuzelor că nu s-ar trezi devreme, el ţinând să precizeze că doarme cât vrea, că se scoală atunci când vrea, că doarme liniştit atunci când se culcă şi că aceia care îi aduc astfel de acuzaţii sunt „găinari”.

„Adevărul este că mă trezesc când vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Mă trezesc când vreau eu, foarte, foarte des mă trezesc devreme, nu ca să le dau lor socoteală. Mă trezesc devreme pentru că, înainte de toate, mă ocup de educaţia unui copil încă mic care are şcoală de dimineaţă. Mă trezesc devreme pentru că e un timp, cel al dimineţii, mai puţin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news. Dar nu cred că cineva foarte serios poate să ia în discuţie aşa ceva. Când ajungi să discuţi despre un om şi principala acuză pe care i-o aduci este că ai auzit tu că se scoală târziu, înseamnă că eşti un găinar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Mă scol când vreau!”, a spus Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Liderul PNL a precizat că, de obicei, doarme în dormitor şi că se află în stare de veghe cât vrea el.

Antonescu a mai spus că adversarii săi politici sunt deranjaţi în fiecare zi de acţiunile pe care le întreprinde atunci când este în stare de veghe, ceea ce îi creează o mare bucurie şi îl determină să doarmă liniştit atunci când se culcă şi să doarmă atât cât vrea. „De filmat, filmează, că doar filmează pe bugetul statului. Nu-i o problemă, nu? Bugetul are bani pentru aşa ceva. De-aia îi aştept, dacă au înregistrări, dacă au intrat şi în dormitor sau pe unde mai dorm eu – de obicei acolo! -, să vedem la ce oră mă scol. Cred că toată lumea îşi dă seama că aceşti oameni nu au cum să se apere pe fond de întrebările la care trebuie să dea răspuns şi de acuzaţiile care li se aduc. Indiferent la ce oră m-aş scula eu, indiferent cât aş dormi – dar poate nu mă scol deloc, poate dorm 30 de zile la rând! -, problema este că România azi e guvernată de ei, că românii sunt chinuiţi de o guvernare hoţească şi prostească pe care o au ei, indiferent dacă eu dorm sau dacă sunt în stare de veghe. Dacă aş dormi atât de mult pe cât speră ei sau afirmă ei, cred că ar fi ceva mai liniştiţi. Faptul că nu e zi de la bunul Dumnezeu să nu se ocupe de mine sub o formă sau alta arată totuşi că atât timp cât sunt în stare de veghe – şi sunt cât vreau, repet – fac câte ceva care să-i deranjeze. Şi asta îmi dă o mare bucurie şi dorm liniştit atunci când mă culc şi dorm cât vreau!”, a mai spus Antonescu.

 

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Cine era, de fapt, Kristof Lajos. Dezvăluiri incredibile despre antrenorul geniilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Amendă de 5.000 de lei sau chiar trei luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Ciprian Ciucu critică propunerea lui Nicușor Dan de referendum pe tema împărțirii banilor între primării
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'