Antonescu: Este ridicol ca preşedintele unei ţări să ducă grija unui partid

Liderul PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL, a apreciat duminică, la Piteşti, ca fiind "ridicolă" o afirmaţie a preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că PSD va avea propriul candidat la viitoarele alegeri prezidenţiale, deoarece ar fi "anormal şi nedemocratic" ca cel mai mare partid din România să nu aibă un candidat, informează Agerpres.
Romania TV
29 sept. 2013, 12:44
Antonescu: Este ridicol ca preşedintele unei ţări să ducă grija unui partid

„Este ridicol ca preşedintele unei ţări (…) să ducă grija unui partid, că are sau nu candidat, nemaivorbind de faptul că ştim sentimentele, istoriile, dosarele dintre domnul Băsescu şi PSD”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberalilor a adăugat că, în opinia sa, afirmaţiile preşedintelui Băsescu fac parte dintr-o campanie mai amplă dusă de adversarii USL, pentru a crea artificial conflicte în interiorul uniunii.

„Acesta este laitmotivul din data de 10 decembrie 2012 al unei întregi propagande. Noi, în USL, avem obligaţia să facem lucruri (…) pe guvernare, pe administraţie, avem puterea, avem răspundere, avem obligaţii. Dânşii ce să facă? Asta au de făcut, poartă ba grija PNL-ului, că, vezi doamne, a fost înghiţit de PSD, că nu mai e aşa de dreapta, ba au altă grijă, a PSD-ului, de la o vreme. Cum se poate ca un partid atât de mare şi frumos să nu aibă el candidat la preşedinţie? Ridicol, deci declaraţiile de genul ăsta chiar sunt ridicole. Că vin de la Băsescu sau vin de la Geoană, cam acelaşi lucru”, a afirmat Crin Antonescu.

El susţinuse anterior, în faţa candidaţilor la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, că problema candidatului USL la viitoarele alegeri prezidenţiale este un subiect fals.

„Există nişte decizii, există un acord politic, există nişte hotărâri ale congreselor partidelor care compun USL şi, câtă vreme acestea nu se schimbă, noi ar trebui să refuzăm acest subiect de discuţie”, a spus liderul liberalilor.

Crin Antonescu a participat duminică, la Piteşti, la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, în cadrul căreia au fost alese structurile de conducere ale organizaţiei judeţene.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!