Antonia, dezvăluiri fără precedent despre relația cu fostul soț. Cântăreața a divorțat cu scandal de italianul Vicenzo Castellano: „A fost o situație delicată”

Antonia a dezvăluit, recent, ce relație are în prezent cu tatăl fiicei sale, italianul Vicenzo Castellano. Cei doi au trecut printr-un divorț cu scandal, care s-a finalizat după mulți ani de suferință.
Alina Costache
26 aug. 2024, 21:37
Antonia, dezvăluiri fără precedent despre relația cu fostul soț. Cântăreața a divorțat cu scandal de italianul Vicenzo Castellano: „A fost o situație delicată”
Antonia, dezvăluiri despre relația cu tatăl Mayei

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care nu se dă în lături să spună lucrurilor pe nume, indiferent dacă este vorba despre viața profesională sau cea personală. Cântăreața are acum o relație fericită cu Alex Velea, din care au rezultat și doi copii, Dominic și Akim, însă, cu ani în urmă, vedeta trecea printr-un scandal-monstru din cauza divorțului de Vicenzo Castellano.

Recent, Antonia a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț, după ce au trecut printr-un divorț dureros, care nu a fost ferit de scandaluri. Acum, cei doi se înțeleg mult mai bine, dar asta și datorită fiicei lor, Maya, de care se ocupă amândoi.

„A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea, să vorbim constant, să ne vedem, să o vizitez în Italia, să mergem în vacanțe, iar acum și ea vine în România. Am vrut în tot acest timp să mă simtă aproape, să nu fie un impediment distanța. Ce este super important este că eu și Vincenzo avem o relație foarte bună, ceea ce ajută enorm și mă bucur”, a dezvăluit Antonia, pentru Viva.ro.

Citește și: Monica Pop, detalii despre scandalul-monstru cu Adriana Bahmuțeanu. Cele două au ajuns în fața instanței, în urmă cu 9 ani: „Eu sunt mai vulcanică”

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Fanii își doresc să îi vadă pe Antonia și Alex Velea făcând pasul cel mare în fața altarului, mai ales că artistul a ceut-o de soție în urmă cu ceva timp.

Cu toate astea, cei doi nu au făcut niciun plan în acest sens, pentru că amândoi sunt destul de ocupați din cauza evenimentelor la care trebuie să fie prezenți din prisma carierelor pe care le au.

„Nu este o nuntă-surpriză. Dar încă nu am prea multe de zis pe acest subiect. Nu am avansat cu mult mai mult cu organizarea nunții”, a mai spus Antonia.

Citește și: Câţi bani câştigă Tudor Chirilă din cele două firme ale sale. În 2023 cifra de afaceri s-a dublat faţă de 2022

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care vor avea 3 luni de belșug. Dumnezeu e de partea lor
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
INFORMAȚIA MOMENTULUI! Cresc sau nu taxele și impozitele în 2025?
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
iPhone 16, gata de lansare. Apple anunță surprize istorice
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Ce riscă pensionarii care au trecut de 2.000 de lei! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul mult așteptat
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Mihai Tudose discută viitorul coaliției PSD-PNL și replică în urma criticilor liberale
MediaFlux
PENSIONARI BATJOCORIȚI de statul român. MII DE DECIZII de recalculare sunt GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...