Antrenoarea de fitness din Ucraina care a primit 200 de lei de la un român rememorează ororile primelor zile de război: „Eram acasă şi dormeam liniştiţi”

Yulia Chernitskaya, tânăra refugiată din Ucraina care a devenit cunoscută pe reţelele de socializare după ce a povestit cum a primit 200 de lei de la un român, a transmis un nou mesaj cutremurător.
Oana Anghel
02 apr. 2022, 21:08
Antrenoarea de fitness din Ucraina care a primit 200 de lei de la un român rememorează ororile primelor zile de război:

Antrenoarea de fitness din Ucraina, care locuieşte acum într-un hotel din Capitală împreună cu cei patru copii, a postat un nou mesaj tulburător în spaţiul virtual. Tânăra a publicat o imagine cu două dintre fiicele ei dormind şi a amintit de şocul pe care l-au avut în momentul primului bombardament, moment în care cu toţi dormeau liniştiţi în paturile lor.

Antrenoarea de fitness din Ucraina rememorează ororile primelor zile de război: „Eram acasă şi dormeam liniştiţi”

Când ne-ai atacat, eram acasă şi dormeam liniştiţi. Şi când tancurile voastre au tras, aveam planuri şi nu vă aşteptam. Nu vom uita niciodată cum au murit oamenii noştri nevinovaţi. Lacrimi, sute de destine ruinate. Nu te-am invitat şi cu siguranţă nu o vom face!

Semnele tale ciudate sunt mai rele decât atacurile teribile din Bucha. Chiar şi câinii te urăsc aici! Nu vom putea ierta niciodată, pentru că ura este deja sub piele. A devenit o furie, o rugăciune… nebunia a luat cu lăcomie puterea şi vrea să ne sfâşie pământul„, a transmis Yulia pe contul ei de Instagram.

Tânăra le-a transmis un mesaj şi militarilor ruşi care încearcă fără succes, de mai bine de o lună, să cucerească Kievul.

Dacă vii cu o armă, să nu fii surprins că eşti blestemat de lume. Nu mama ta este cea care te-a născut soldat, nu este lumea pe care o porţi cu iadul tău ticălos. Să ştii că vom reconstrui totul aici. Vom închide cerul cu rugăciunile noastre şi vom câştiga! Pentru că suntem demni. Slavă ţării mele şi soldaţilor ei!” a mai spus Chernitskaya.

Citeste si Yulia Chernitskaya, un nou mesaj pentru români. Refugiata este cazată într-un hotel de lux din Bucureşti: „M-am convins încă o dată”

Gestul unui român a făcut-o să plângă

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută în mediul online din România după ce a relatat experienţa emoţionantă pe care a avut-o cu un român care i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie. Comportamentul bărbatului i-a adus râuri de lacrimi pe orbaji.

Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie. M-a întrebat în română: ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns. Mi-a dat 100 de lei și a spus: ‘Glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat banii, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Yulia Chernitskaya este profesoară de fitness şi are un site în care îi ajută pe urmăritorii ei cu programe pentru slăbit. Pe Instagram, are peste 100.000 de urmăritori.

Citeste si Maşină ciuruită de gloanţe în Ucraina, surprinsă la Cluj. Povestea impresionată a familiei de refugiaţi. „Au fugit să se salveze de un război provocat de un psihopat”

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!