Anunț de ultimă oră Kaufland! Cum trebuie să procedeze clienții pentru a primi bonuri valorice cadou

Kaufland vine cu vești bune pentru clienții săi! Tu știai că poți primi bonuri valorice cadou, în anumite condiții? Rămâi aici și află înaintea tuturor cele mai noi schimbări din incinta retailerului.
Filip Stan
25 mai 2024, 07:44
Anunț de ultimă oră Kaufland! Cum trebuie să procedeze clienții pentru a primi bonuri valorice cadou

Anunț de ultimă oră Kaufland! Gigantul german și-a informat clienții cu privire la faptul că își consolidează angajamentul față de prospețime și servicii de calitate.

Te-ar putea interesa și Kaufland România, un nou proiect dedicat clienților. Oferta de neratat care îți va face viața mai ușoară

Kaufland promite cu sloganul ”Garanția Prospețimii” produse de calitate care le vor lăsa gura apă românilor.

Deci, în cazul în care obișnuiești să faci cumpărături de la Kaufland, trebuie să știi că, dacă vei găsi unul sau mai multe articole cu termenul de valabilitate expirat, Kaufland te va recompensa cu un bon valoric de 10 lei!

De altfel, dacă aștepți mai mult de 5 minute la vitrina cu servire asistată, și nu sunt ocupate toate cântarele, Kaufland îți oferă un bon cadou în valoare de 10 lei, conform Mytex.ro.

Produsele Kaufland, la mare căutare printre români

Produsele Kaufland sunt la mare căutare printre români. Majoritatea obișnuiesc să meargă la cumpărături în acest supermarket, tocmai pentru că găsesc produse la prețuri accesibile, dar și proaspete și gustoase.

Printre produsele preferate din Kaufland ale românilor se numără laptele, care de cele mai multe ori are un preț foarte accesibil. De exemplu, un litru de lapte ”Vreau din România” se poate cumpăra cu mai puțin de 5 lei.

Mai mult decât atât, rulada cu carne de porc de 100 de grame este unul dintre produsele pe care românii le adoră. În acest weekend au fost mai multe reduceri la anumite produse, printre care și rulada despre care vă spuneam.

Citește și Câți bani câștigă pe lună un manager adjunct de magazin la Kaufland. Compania face angajări masive constant

La 100 de grame, un român a putut cumpăra acest produs cu doar 4,99 de lei, în loc de 6,99 lei, prețul anterior.

Câți bani câștigă pe lună un manager adjunct de magazin la Kaufland. Compania face angajări masive constant

Kaufland caută constant oameni pe care să-i angajeze, atât în București, cât și în alte orașe din țară. Compania angajează persoane din toate categoriile.

Ce salarii au angajații la Kaufland

Veniturile angajaților de la Kaufland sunt destul de mari și pornesc de la 2.500 de lei pentru un lucrător universal. Pot ajunge până la 7.000 de lei pentru un consultant. Un manager adjunct ia un salariu de 6.000 de lei.

Un lucrător comercial care lucrează pe postul de casier încasează lunar 4.085 de lei net. Mai primește, de asemenea, și un bonus anual de 800 de lei.

Citește și Primești 500 de lei pe zi la acest loc de muncă, însă tinerii îl evită. Domeniul se confruntă cu o lipsă acută de personal

Mai mult, angajatul mai primește tichete de masă lunar în valoare de 630 de lei. Kaufland are mereu posturi disponibile.

Un manager adjunct de la Kaufland e nevoie să aibă experiență de coordonare și motivare a unei echipe fiindcă va avea multe responsabilități în magazin. I se face și un contract de muncă pe durată nedeterminată, iar salariul e atractiv.

Un alt beneficiu e că are 22 de zile lucrătoare de concediu primite la semnarea contractului, iar ele vor crește în funcție de vechimea în cadrul companiei. Totodată, primește plăți pentru zile aniversare, libere acordate pentru tot felul de evenimente și cursuri gratuite pentru copiii angajaților.

Kaufland a transmis că angajatul are posibilitatea să beneficieze de asigurare de sănătate voluntară, precum și de o formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor din firmă. Una din responsabilități e gestionarea activităților magazinului într-un mod responsabil.

Citește și Se dă startul distribuirii deciziilor de pensionare după recalculare. Anunț de ultimă oră făcut de Marius Budăi

Un manager adjunct la Kaufland trebuie să asigure un flux optim de mărfuri și disponibilitatea produselor la vânzare, dar și să conducă și să instruiască angajații din subordine și să realizeze planificarea de personal. Pe platformele de angajări arată că angajatul trebuie să asigure realizarea cifrei de afaceri planificate și să monitorizeze și să mențină costurile magazinului așa cum a fost stabilit de la început.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Noi detalii în dosarul crimei de la Brăila: Suspectul a încercat să-și facă un alibi și a schimbat taxiurile și hainele
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!