Anunț impresionant pentru fanii lui Dinamo, chiar după performanța care a făcut istorie. ”La anul mergem în Final Four de Champions League”. Ghinionul a luat sfârșit. ”Mi-am uitat pantofii și mi s-a umflat măseaua”

A fost entuziasm și voie bună în curtea lui Dinamo, după calificarea în Final Four-ul din European League. Următorul obiectiv este prezența în cele mai bune echipe din Liga Campionilor, după ce câinii au reușit să treacă de Skjern și marți seară, cu scor 38-34, a declarat Ionuț Popa. Mai jos ai toate detaliile.
Filip Stan
01 mai 2024, 08:48
Anunț impresionant pentru fanii lui Dinamo, chiar după performanța care a făcut istorie. ”La anul mergem în Final Four de Champions League”. Ghinionul a luat sfârșit. ”Mi-am uitat pantofii și mi s-a umflat măseaua”

A fost entuziasm și voie bună în curtea lui Dinamo, după calificarea în Final Four-ul din European League. Următorul obiectiv este prezența în cele mai bune echipe din Liga Campionilor, după ce câinii au reușit să treacă de Skjern și marți seară, cu scor 38-34, a declarat Ionuț Popa.

Citește și Campioana României la handbal, Dinamo, la masa bogaţilor Europei

Chiar după returul cu formația care a ajuns direct în sferturile de finală, Ionuț Popa a mărturisit că nu a avut nici pic de emoție în Danemarca și a observat modul în care Xavi Pascual a pregătit cel mai important meci al anului pentru echipa Dinamo.

Mai mult decât atât, președintele celor de la CS Dinamo transmite că proiectul va continua, însă la alt nivel, în scurt timp, tot sub ”puterile” lui Xavi Pascual, antrenorul care a scris istorie cu Barcelona!

„Am spus de la bun început că o să ajungem în Final Four și mă bucur că am avut dreptate. Aș vrea să fim acolo, noi, Nantes, Flensburg și Sporting. Adică o formație din fiecare țară, să nu vină foarte mulți nemți. E o bucurie foarte mare pentru noi, mai ales că mulți și-au dorit ca acest proiect al lui Dinamo să nu reușească.

Am dominat de la un capăt la celălalt returul cu Skjern și am demonstrat că avem unul dintre cei mai valoroși antrenori din Europa. E greu să-l bată cineva pe Pascual la acest nivel în două meciuri, după ce Xavi apucă să cunoască adversara.

Cât despre Cupara, de exemplu, m-au întrebat danezii lângă care am stat în tribune cum am făcut să-l luăm și dacă e vreo șansă să apere pentru ei. Au fost impresionați de felul în care a apărat în acest meci. Dacă primim wild-card, la anul suntem în Final Four de Champions League”, a spus președintele Ionuț Popa, potrivit ProSport.

Printre altele, Ionuț Popa a declarat că tot stresul și entuziasmul și-au spus cuvântul, însă a merit orice efort, atât fizic, cât și psihic. De la atâta stres, la un moment dat, Ionuț Popa s-a trezit fără pantofi.

”Am zis că nu poate să țină ghinionul la nesfârșit”

Se spune că acolo unde trebuie să vină norocul, mai întâi vine ghinionul. Astfel că, lui Ionuț Popa i s-a umflat și măseaua, încât a fost nevoit să caute antibiotic care să îi amelioreze durerile.

Sezonul acesta, Dinamo poate să se plaseze în lumina învingătorilor, pentru că poate realiza o triplă istorică, după ce, matematic deja este campioană.

„Ce am pățit în această deplasare nu mi s-a mai întâmplat niciodată. M-am trezit că mi-am uitat pantofii, mi s-a umflat apoi și măseaua și am căutat peste tot Augmentin în acest mic oraș de 10.000 de locuitori. Am zis că nu poate să țină ghinionul la nesfârșit și asta s-a întâmplat.

Te-ar putea interesa și Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev şi se retrage din fotbal: „Totul are un început şi un sfârşit”

Atunci când s-a încheiat meciul, m-am uitat pe telefonul și au intrat instant peste 100 de mesaje. De obicei, sunt vreo 20 de mesaje, cam așa”, a completat conducătorul campioanei României.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Telefoanele care au omorât concurența. Nimeni nu mai cumpără altceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Punkiști din toată Germania protestează în insula Sylt împotriva elitismului și extremei drepte
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!