Banca Transilvania lansează un anunț pentru clienți, după ce au trecut pragul de 4.000.000 de oameni clienți. Peste 400.000 de români și-au făcut cont la această bancă numai anul trecut, așa că reprezentanții îi țin la curent pe clienți cu privire la toate modificările ce au loc. Clienții își asumă anumite obligații atunci când își deschid contul, astfel că trebuie să le respecte.
Este vorba despre actualizarea datelor personale, despre care Banca Transilvania susține că trebuie să se facă de îndată pentru a nu exista probleme în viitor. Banca trebuie să cunoască neapărat numărul de telefon și adresa clientului și trebuie să aveți în vedere să vizitați sucursalele băncii pentru actualizarea datelor dacă ați schimbat cartea de identitate recent.
Citește și : Cât a plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-l asasina pe acesta. Cine sunt complicii și câți bani au primit
Totuși, vizita la sucursalele băncii nu este singura metodă prin care se pot actualiza datele personale. Clienții pot utiliza și aplicația BT Pay, care oferă o interfață simplă care să permită această actualizare.
Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România. A fost înființată în anul 1993, la Cluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali și are 79% capital românesc și 21% străin. Activitatea sa este organizată pe patru linii principale de business, și anume: corporate, IMM, retail și Divizia pentru Medici.
Banca Transilvania a transmis recent că unii clienți pot primi apeluri suspecte în care li se cer datele cardului sau li se solicită instalarea unei aplicații, de către persoane care pretind că sună din partea băncii.
Nimic mai fals. Banca transmite că hackerii cer date sensibile prin care pot fura banii, precum parole, numărul cardului, coduri PIN sau chiar instalarea aplicațiilor neoficiale.
De asemenea, reprezentanții băncii au spus că nu vor solicita niciodată astfel de informații sensibile prin telefon și recomandă clienților să fie extrem de vigilenți.
„Dacă primiţi un apel suspect în care vi se cer datele cardului, parole sau vi se solicită să instalaţi aplicaţii neoficiale, nu daţi curs cererilor ţi contactaţi-ne cât mai curand posibil”, transmit reprezentanții Banca Transilvania.