Armata lui Putin s-a impus și în Severodonețk. Militarii rușii, primiți cu pupături și îmbrățișări în regiunile separatiste (VIDEO)

Armata lui Vladimir Putin se impune categoric în regiunea Donbas. Zilele acestea, trupele ruse au capturat mai multe așezări lângă orașele Severodonețk și Lisiceansk, din zona Lugansk. 
Filip Stan
21 iun. 2022, 22:54
Armata lui Putin s-a impus și în Severodonețk. Militarii rușii, primiți cu pupături și îmbrățișări în regiunile separatiste (VIDEO)

Guvernatorul Luganskului, Serghei Gaidai, a făcut anunțul triumfător al armatei ruse, din regiunea separatistă, care a votat pozitiv pentru ruperea de Ucraina, informează Reuters.

„Din păcate, inamicul a aruncat în luptă armamente și efective enorme și a capturat Tocivka”, a declarat Gaidai.

De asemenea, Statul Major ucrainean a anunțat că trupele ruse dețin controlul în localitățile Pidlisne și Mirna Dolina, localizate la sud de Lisiceansk, considerat „orașul geamăn” al Severodonețkului. Cel din urmă menționat este situat de cealaltă parte a râului Siverski Doneț, ce nu mai poate fi trecut, din cauza podurilor distruse.

 

Vladimir Putin continuă bombardamentele

 

În prezent, trupele ucrainene mai rezistă la Lisiceansk, însă ar putea capitula în curând. Armata lui Vladimir Putin bombardează puternic trupele lui Volodimir Zelenski.

„Avem o situaţie dificilă pe tot frontul Luganskului. Inamicul lansează o ofensivă pe scară extinsă în regiunea noastră, a acumulat rezerve suficiente”, a mai semnalat Serghei Gaidai.

Armata ucraineană a mai anunțat că atacurile pe care le-a efectuat luni asupra unor platforme de foraj în Marea Neagră în largul peninsulei Crimeea au avut drept ţintă instalaţii militare ruseşti.

Rusia a organizat acolo mici garnizoane, a amplasat materiale de apărare antiaeriană, inclusiv radare. Adică aceste platforme au fost transformate în instalaţii care i-au ajutat şi îi ajută pe ruşi să-şi consolideze controlul total asupra părţii de nord-vest a Mării Negre”, a declarat un purtător de cuvânt al administraţiei regiunii Odesa.

 

Soldații ruși, primiți cu îmbrățițări și pupături în regiunile separatiste (VIDEO)

 

Când au intrat în Severodonețk, soldații lui Vladimir Putin au fost primiți cu îmbrățișări din partea cetățenilor ruși, care s-au plâns de „tratamentele” impuse de către Volodimir Zelenski, autor al procesului de „derusificare”.

Un video postat de propaganda rusă prezintă atmosfera din orașul dominat demografic de pro-ruși.

„V-am așteptat timp de opt ani!”, ar fi transmis rușii din Ucraina.

„De asta Zelenski a interzis cel mai mare partid de opoziție din Ucraina (n.r. – partid pro-rus). Dar nu mai contează. Ocupația ucraineană s-a terminat”, mai notează propaganda rusă.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Naționala României Întâmpinată Triumfal la Mogoșoaia după Performanța la EURO 2024
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?