Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”

Cursa pentru marele premiu de la „Insula de 1 milion” este în plină desfășurare, însă tot mai puțini concurenți continuă lupta. După plecare lui Alin, un alt participant riscă să se întoarcă acasă, existând posibilitatea ca acesta să fie chiar Armin Nicoară.
Filip Stan
02 apr. 2024, 11:09
Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”
Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”

Armin Nicoară a pierdut proba decisivă în ultima ediție a emisiunii „Insula de 1 milion”. Liderul ales a fost Flori, aceasta făcând și nominalizările privind participanții la provocarea zilnică. Aceștia au fost Giani, Tarzy, Mihai și Armin Nicoară.

Citește și: Armin Nicoară a răbufnit la Insula de 1 milion: „Vă promitem că va fi mare război”. Ce l-a scos din minți pe artist

Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”

Câștigătorul provocării a fost Mihai, concurentul din tabăra Nordicilor, iar Armin, Tarzy și Giani au luptat în duelul decisiv pentru a-și redobândi brățările și locurile pe insulă. Din păcate, Armin Nicoară a pierdut în fața celor doi concurenți, astfel că riscă acum să părăsească „Insula de 1 milion”.

La sfârșitul probei, Cosmin Cernat a anunțat fericiții câștigători și l-a pus în temă pe Armin Nicoară. Saxofonistul mai are o singură șansă pentru a rămâne în competiție. Dacă, în următoarele 24 de ore, reușește să convingă un coleg să îi cedeze locul, el poate să continue în competiție.

„Ai același zâmbet pe chip. Îmi place că nu te-ai lăsat, că nu ai cedat și ai terminat primul. Ai întrebat stânga, ai întrebat dreapta. Admirabilă munca ta, la fel ca a lui Giani și Tarzy. În acest moment, brățările sunt recuperate de Giani și Tarzy. Armin, mai ai o zi la dispoziție. Eu cred că, la ce personaj ești, chiar ai șanse reale să primești o brățară de la cineva”, i-a spus Cosmin Cernat lui Armin Nicoară, la sfârșitul probei decisive.

După sfârșitul probei, Armin Nicoară nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Saxofonistul a vorbit despre competiție, dar și despre soția sa, Claudia Puican. Artistul a vorbit cu ochii în lacrimi despre partenera lui de viață și a mărturisit că, de câteva zile, o visează pe Claudia într-o ipostază tristă. După visele avute, Armin Nicoară consideră că „Insula de 1 milion” a ajuns la final pentru el și a mărturisit că își dorește să fie eliminat.

„Eu când eram mic, tata ne lua tot timpul la construcții. Când mergeam pe șantier la casele noastre, întotdeauna mergeam cu roaba, încercam să ajut. (…) Mă iau și emoțiile. Acum pot spune că dorința mea, într-adevăr, este să ajung mai repede acasă. Cred că drumul meu a ajuns la final. De două seri îmi visez soția. Îmi visez soția foarte suparată și cred că am ajuns la capăt și drumul meu trebuie să se încheie aici”, a mărturisit Armin Nicoară, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Armin Nicoară, prins în offside! Claudia Puican a reacționat imediat după ce soțul ei a fost surprins în timp ce flirta cu Sindy la „Insula de 1 milion”! ”Verigheta, ce faci cu ea?”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?