Arsenie Boca, mentorul antrenorilor români. Citate din Sfântul Ardealului şi Al Pacino, pentru tehnicieni

Componenţii celei mai noi generaţii de antrenori, care au primit, vineri, la Casa Fotbalului, diplomele de licenţă UEFA PRO, au fost motivaţi la ultimul curs cu secvenţe din filme cu actorul Al Pacino, dar şi cu un discurs al părintelui Arsenie Boca.
Filip Stan
10 iul. 2015, 15:37
Arsenie Boca, mentorul antrenorilor români. Citate din Sfântul Ardealului şi Al Pacino, pentru tehnicieni

Convingerea că se poate şi ceea ce ni s-ar părea că nu se poate este o putere nebănuită„, a fost citatul din învăţăturile părintelui Arsenie Boca, postat de reprezentanţii Şcolii Federale de Antrenori în sala de la Casa Fotbalului, pentru a-i motiva pe cei 29 de deţinători ai licenţei UEFA PRO, diplomă ce le va da posibilitatea să antreneze în Liga I şi în competiţii europene.

Citeşte şi Scrisorile lui Ilie Cleopa către Arsenie Boca: Mărturii despre puterile şi minunile lui Boca

De asemenea, potrivit agenţiei Mediafax, în timpul ultimului curs de instruire au fost proiectate mai multe secvenţe din filme, printre care şi „Any Given Sunday”, în care actorul Al Pacino interpreta rolul unui antrenor de fotbal american care le ţinea sportivilor un discurs motivaţional în pauza unui meci.

Citeşte şi ARSENIE BOCA, într-un material ce îţi dă fiori. Singura ÎNREGISTRARE AUDIO cu sfântul părinte VIDEO

După un an şi patru luni de la startul cursurilor pentru obţinerea licenţei UEFA PRO, 29 de antrenori români au primit în cadrul unei festivităţi, la care au participat şi membri ai familiilor tehnicienilor, diplomele de absolvire. Ceremonia de decernare a diplomelor a fost oficiată către preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi de directorul Şcolii Federale de Antrenori, Dan Apolzan.

Antrenorul formaţiei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a declarat, vineri, la festivitatea de premiere a absolvenţilor cursului Pro, că lui Dinamo îi va fi greu să se lupte pentru titlul de campioană, dar poate câştiga Cupa României sau Cupa Ligii. Claudiu Niculescu susţine că lupta pentru titlul de campioană se va da tot între Steaua şi ASA Târgu Mureş, în ciuda problemelor cu care se confruntă gruparea ardeleană. „La titlu cred că se vor lupta aceleaşi două echipe, Steaua şi ASA Târgu Mureş. În ciuda problemelor pe care le au cei de la ASA. Dacă va rămâne lotul care a câştigat Supercupa României, cred că ASA îi va pune mari probleme Stelei„, a menţionat Claudiu Niculescu.

Tehnicienii care au absolvit, vineri, cursurile Şcolii Federale de Antrenori pentru obţinerea licenţei PRO sunt următorii: Bogdan-Ioan Andone, Vergil Andronache, Marius Baciu, Roberto Berruero, Ilie Ionuţ Constantin, Cristian Coroian, Constantin Enache, Mihail Ianovschi, Adrian Iencsi, Robert Kilin, Erik Lincar, Gabriel Nicolae Manu, Ionuţ – Dan Mihu, Ionuţ Codruţ Moşteanu, Florin Motroc, Victor Naicu, Claudiu Niculescu, Alexandru Pelici, Anton Petrea, Florin Cristian Pîrvu, Paul-Nelu Răducan, Răzvan Rotaru, Constantin Schumacher, Valentin Sinescu, Flavius Stoican, Adrian Szabo, Eugen Trică, Ciprian Urican şi Dumitru Uzunea.

Antrenorul Valeriu Bordeanu, care a făcut parte din aceeaşi generaţie, nu a primit diploma, întrucât a lipsit la unele module din cadrul cursului, pe care urmează să le parcurgă ulterior.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'