Artista din România care a trăit un calvar: „Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit cu amanta! Apoi a luat-o de nevastă!”

Celebra artista a trăit momente de coșmar alături de partenerul ei. Au existat multe momente în care l-a prins în fapt. Deși știa că îi este infidel și avea și dovezi, aceasta a tolerat totul mult timp din cauza prejudecăților.
Filip Stan
09 dec. 2023, 16:10
Artista din România care a trăit un calvar:
Maria Loga, dezvăluiri despre primul mariaj eșuat

Cântăreața de muzică populară Maria Loga a povestit cum a decurs primul său mariaj. Nu va uita niciodată prima sa dragoste, și asta pentru că i-a lăsat cicatrici adânci pe suflet, dar și cele mai mari bucurii ale vieții: doi copii. Artista abia ieșise de pe băncile liceului și încă nu împlinise 19 ani, iar soțul ei, cadru militar, avea 24 de ani. În doar patru luni de când s-au cunoscut, și după doar câteva întâlniri, s-au căsătorit.

De fiecare dată când urcă pe scenă, artiștii sunt cu zâmbetul pe buze. Dar, de cele mai multe ori, în spatele acestui optimism se ascund adevărate drame despre care nu mulți au curaj să vorbească.

Maria Loga, declarații despre traumele provocate de fostul soț

Maria Loga este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Cariera sa nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales că se bucură constant de aprecierea publicului său.

Un nou scandal zguduie muzica populară. Constantin Măgureanu, cuvinte dure la adresa fostei soții, Maria Loga: „De 7 ori a fost însărcinată cu mine”
Din păcate, Maria Loga nu a fost prea norocoasă pe plan sentimental. Artista a trăit un adevărat calvar alături de cel care trebuia să o iubească până la adânci bătrâneți. Deși era căsătorită cu partenereul ei, se pare că acesta și-a găsit fericirea alături de altă femeie.

Povestea de dragoste dintre Maria Loga și soțul ei părea una desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când celebra interpretă era pe băncile școlii. Iubitul ei era cu șase ani mai mare decât ea și lucra în cadrul armatei.

Sentimentele dintre ei au fost atât de puternice, încât nu au mai vrut să piardă timpul. La doar patru luni de când s-au cunoscut, Maria Loga și iubitul ei s-au și căsătorit. Mariajul a debutat foarte bine, dar ceea ce avea să urmeze a rănit-o grav pe artistă.

Maria și soțul ei au împreună două fete. Ele au fost motivul pentru care interpreta a acceptat să stea într-o căsnicie nefericită multă vreme. Până într-o zi când nu a mai acceptat violențele soțului și nici faptul că o înșela constant.

Citește și: Constantin Măgureanu, în centrul unui scandal de proporţii. Artistul ar fi dat o ţeapă de 12.000 de lei unui apropiat: „Îi spun lu’ mamaie toată treaba şi te arde în candelă” 

Artista regretă că s-a căsătorit atât de repede, la o vârstă atât de fragedă
În momentul în care Maria Loga a decis să plece de acasă, soțul ei a răbufnit și a început să fie violent. Atunci, aceasta și-a dat seama că a fost o mare greșeală faptul că s-a căsătorit atât de repede cu el.

”Eu am luat hotărârea de a pleca cu copiii de acasă, el era înverșunat că n-ar fi vrut să ne despărțim, au fost niște discuții. Eu am răbdat până n-am mai putut. Uneori a fost și violent, totul pornea de la legăturile extraconjugale”, a spus Maria Loga în podcastul lui Alexandru Pătrașcu.

Celebra artista a trăit momente de coșmar alături de partenerul ei. Au existat multe momente în care l-a prins în fapt. Deși știa că îi este infidel și avea și dovezi, aceasta a tolerat totul mult timp din cauza prejudecăților.

Maria Loga a trebuit să îndure multe lucruri neplăcute din partea soțului și totul doar de dragul fiicelor ei. Chiar și acum, aceasta își amintește că partenerul ei de viață nu contribuia cu nimic la finanțele familiei. Tot ce câștiga, cheltuia cu amanta sa.

”Și răbdarea are o limită. Nu poți să înduri bătăi, umilințe, vorbe grele, trai rău, absențele soțului zile, nopți și săptămâni la rând. Să-l vezi cu ochii tăi, să vină acasă și să-i spui că l-ai prins și să ți se spune că ești nebună”, a declarat artista.

După despărțire, artista a avut nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a-și revi din șocul trăit. Până a nu se pronunța divorțul, Maria a aflat că amanta soțului ei îl făcuse tătic pe acesta.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'