AS ROMA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 4-0: E scandal, Şumudică ameninţă cu demisia. Meciul se vede pe Dolce Sport

AS ROMA - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE: Antrenorul Marius Şumudică, a declarat, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu AS Roma din Liga Europa, că important nu este doar să te aperi bine, ci să şi marchezi. Pe dolcesport.ro ai video cu golurile și cele mai importante faze, dar și statistica partidei în timp real. Partida dintre AS Roma și Astra Giurgiu va avea loc pe Olimpico, de la ora 22:05, în etapa a 2-a a grupelor Ligii Europa. 
Filip Stan
29 sept. 2016, 09:57
AS ROMA - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 4-0: E scandal, Şumudică ameninţă cu demisia. Meciul se vede pe Dolce Sport

AS ROMA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 4-0 (Strootman – min. 15, Fazio – min. 45+2, Fabricio – min. 47, autogol, Salah – min. 55)

Situaţia la Astra este tot mai tensionată, iar relaţia dintre Marius Şumudică şi patronul Ioan Niculae se detoriorează zilnic.

Ediţia de azi a Gazetei Sporturilor scrie despre problemele de la formaţia giurgiuveană şi despre nemulţumirile lui Marius Şumudică. 

AS ROMA – ASTRA LIVE VIDEO

Echipele de start:

AS Roma: Becker – Peres, Manolas, Fazio, Juan – Paredes, Strootman – Salah, Totti, Perotti – Iturbe

Astra: Silviu Lung jr. – Lazic, Fabricio, Geraldo, J. Morais – Boubacar, Takayuki, Săpunaru – Teixeira, Alibec, Nicoară

 

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Marius Şumudică a decis să organizeze, în dimineaţa meciului cu Roma, o şedinţă prin care le-a transmis jucătorilor să strîngă rîndurile şi să uite de problemele de la club pe parcursul celor 90 de minute pe care le vor disputa pe stadionul Olimpico.

 

Mai mult, la iniţiativa lui Şumudică, fotbaliştii s-au relaxat prin cea mai cunoscută terapie: cumpărături! Campionii Ligii 1 au vizitat unul dintre cele mai mari magazine de haine.  

Șumudică e dezamăgit de cele întâmplate la club în ultimele șase luni, o perioadă în care Enache, Boldrin, De Amorim și Alibec au ajuns la Steaua. 

AS ROMA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE: Compromisul nu e tolerat de Marius Șumudică, care nu este mulţumit de situaţia echipei. Lui Șumi nu-i convine că i-a fost vândut golgeterul tocmai la Steaua. Și e deranjat de propria situație. De aceea se gândește să renunțe după partida cu Roma, de joi seară. Singura problemă o constituie o clauză din contract, care-l obligă să achite 150.000 de euro dacă rupe colaborarea.

Antrenorul a depus memoriu pentru 280.000 de euro, salarii restante și bonus pentru câștigarea campionatului trecut. Clubul a contraatacat cu un memoriu prin care îi cere 50.000 de lei, reprezentând amenda achitată în dosarul în care tehnicianul a fost suspendat fiindcă a jucat la pariuri.

„Astra a încasat mai mult de 10 milioane de euro de când sunt eu antrenor și acum se bucură să mă amendeze cu 500 de milioane de lei vechi?!”, s-a confesat Şumudică apropiaților.

„Va fi o partidă dificilă, trebuie să rămânem concentraţi pe toată durata jocului. Vrem să trecem peste problemele financiare. Chiar dacă nu vom câştiga, obiectivul nostru este să lăsăm o impresie bună. Nu este important să ai vedete în echipă, important este grupul”, spune Șumudică.

Atacantul Daniel Niculae vrea ca Astra să strice sărbătoarea căpitanului Romei, Francesco Totti, care a împlinit marţi 40 de ani: „Sperăm să-i stricăm petrecerea lui Totti. Ştim ce reprezintă Totti, este un idol pentru toţi. Vrem să facem o partidă bună. Pentru orice jucător este un vis să evolueze pe astfel de stadioane cum este Olimpico”.

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. UPDATE / Partida dintre AS Roma și Astra Giurgiu va avea loc pe Olimpico, de la ora 22:05, în etapa a 2-a a grupelor Ligii Europa. 

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, întîmpină probleme înaintea meciului cu AS Roma. Denis Alibec, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul campioanei României a ajuns la o înțelegere cu Steaua, echipă pentru care va evolua din iarnă.

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu sînt cele două formaţii din România care evoluează în grupele Ligii Europa.

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va primi vizita spaniolilor de la Villarreal, joi, de la ora 20:00, pe „Naţional Arena”, în grupa L a Ligii Europa, iar  Astra va întîlni AS Roma tot joi, însă de la ora 22:05, pe Olimpico, în grupa E. 

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. UEFA a decis şi cine va conduce cele două partide. Arbitrul ucrainean Yevhen Aranovskiy se va afla la centru în meciul Stelei cu Villarreal, din runda a doua a grupelor.

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. Ucrainianul Yevhen Aranovskiy poartă noroc Stelei în Europa. A arbitrat meciul retur din turul trei preliminar al Ligii Europa dintre Spartak Trnava şi Steaua, scor 0-3. Roş-albaştrii au întors atunci rezultatul din tur (0-1) şi s-au calificat în play-off.

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. Acesta va fi ajutat la cele două margini de Oleksandr Voytyuk şi Serhiy Bekker, precum şi de adiţionalii Anatoliy Abdula şi Anatolii Zhabchenko, toţi din Ucraina. Al patrulea oficial va fi un alt ucrainean, Semen Shlonchak.

AS ROMA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. De partea cealaltă, la partida dintre AS Roma şi Astra Giurgiu a fost delegată o brigadă din Azerbaidjan.

2.dpuf

DailyBusiness
Toți românii vor da năvală la Kaufland! 1 octombrie vine cu produse GRATIS
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Bzi.ro
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Calendar Ortodox 1 octombrie 2024. Sărbătoare importantă pentru creștini ortodocși
Capital.ro
Anvelopele care devin interzise pe 1 octombrie. Șoferii vor fi sancționați
Playtech.ro
Brigitte Bardot, apariție ȘOC! Doamne cât de frumoasă era și cum a ajuns să arate ACUM, ți se rupe sufletul
DailyBusiness
Cea mai bună veste! Se poate cumula pensia cu salariul! Iată cum
Adevarul
„Nici în România nu e așa”. O româncă de 86 de ani, forțată să aștepte 25 de ore pe coridorul unui spital din Londra
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
Un serial Netflix face furori, la două zile de la lansare. Fanii fac petiții
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
BREAKING | Octavian Chitiba a murit într-un accident rutier cumplit, la doar 18 ani 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia poate șterge Ucraina de pe harta planetei. A semnat azi
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Guvernul suedez și Democrații Suediei evaluează interzicerea cerșetoriei
MediaFlux
Se dă o PENSIE MAI MARE pentru acești vârstnici
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ce se întâmplă cu trecerile de pietoni nesemaforizate din București. Consiliul General a luat decizia!