ASFALT SURPAT în Bucureşti. Trafic de coşmar în zona Eroilor, după ce circulaţia a fost restricţionată VIDEO

Trafic de coşmar în Bucureşti, luni dimineaţa, în zona Eroilor, după ce circulaţia a fost restricţionată din cauza asfaltului surpat. 
Romania TV
14 dec. 2015, 08:19
ASFALT SURPAT în Bucureşti. Trafic de coşmar în zona Eroilor, după ce circulaţia a fost restricţionată VIDEO

Circulaţia va fi restricţionată în zona Eroilor, unde s-a surpat şoseaua din cauza lucrărilor la extinderea magistralei de metroue, timp de cel puţin 30 de zile.

Luni dimineaţa, traficul s-a desfăşurat extrem de îngreunat. Circulaţia a fost închisă, sâmbătă, pe bulevardul Eroilor, între strada Carol Davila si Pod Eroilor, şi pe bulevardul Eroilor Sanitari, între strada Carol Davila şi Piaţa Operei.

Citeşte şi

La sediul Primăriei Capitalei a avut loc, duminică, o şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Metrorex, ai Poliţiei Rutiere, ISU şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi prefectul Capitalei, Paul Petrovan, la care au fost discutate măsurile de intervenţie pentru punerea în siguranţă a zonei, precum şi eventuale măsuri de extindere a restricţiei de circulaţie. În ședință a fost stabilit ca, timp de minimum 30 de zile, circulația în zona Eroilor să fie restricționată, până la remedierea situației.

RATB a deviat traseele a nouă linii de autobuz care circulă în zona Eroilor din Capitală, unde s-a surpat şoseaua în urma lucrărilor făcute pentru extinderea magistralei de metrou, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al regiei, Constantin Tobescu.

Autobuzele ale căror trasee vor fi deviate în zona Eroilor sunt: 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368, 668.

Autobuzele vor circula deviat de la intersecția Splaiul Independenței cu strada Știrbei Vodă pe Splaiul Independenței — Șoseaua Cotroceni — strada Dr. Marinescu — bulevardul Eroii Sanitari — strada Dr. Carol Davila — bulevardul Eroilor — bulevardul Dr. Bagdasar.

În sensul spre centru, traficul este deviat pe strada Elefterie — Piața Operei — Splaiul Independenței, de unde reintră pe strada Știrbei Vodă. Aici a fost înființată suplimentar o stație de autobuz, care le vine în ajutor celor care vor să meargă la stația de metrou Eroilor, a adăugat Tobescu.

Circulația rutieră în sensul de coborâre din cartierele Drumul Taberei și Militari se va face prin Șoseaua Pandurilor și Calea 13 Septembrie, iar o altă rută ar fi Șoseaua Geniului și Șoseaua Cotroceni.

Sensul de urcare spre cartierele Militari și Drumul Taberei va fi: Splaiul Independenței — Șoseaua Cotroceni și Șoseaua Geniului. A doua variantă de traseu propusă este Șoseaua Cotroceni — bulevardul Iuliu Maniu, bulevardul Vasile Milea, iar o a treia variantă: Splaiul Independenței — strada Elefterie — bulevardul Eroilor.

În acest context, s-a luat măsura interzicerii opririi pe ambele sensuri pe străzile Dr. Marinescu și Elefterie, iar cei care locuiesc în această zonă sunt rugați să elibereze carosabilul până luni.


Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!