ASIA EXPRESS LIVE VIDEO ONLINE STREAM 23 MARTIE 2020. Anunţ important pentru toţi fanii emisiunii

Drumul pe serpentine continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1, iar concurenții rămași în Asia Express - Drumul Comorilor se luptă pentru aceeași miză: imunitatea etapei cu numărul șase. Emisiunea a fost scurtată, dar va fi adăugat un episod suplimentar miercuri, când see decide ce echipă este eliminată.
Filip Stan
23 mart. 2020, 14:10
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO ONLINE STREAM 23 MARTIE 2020. Anunţ important pentru toţi fanii emisiunii

UPDATE> Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat amuleta și primesc un răsfăț pe măsură, la Asia Express

După ce au făcut autostopul și au alergat printre localnici pentru a găsi persoanele din fotografiile pe care le-au primit, concurenții au alergat apoi să ia niște „lecții” de mers pe picioroange! Dacă Sorin Bontea s-a descurcat de minune, Răzvan Fodor a întâmpinat anumite dificultăți, dar a termiant proba printr-un noroc de ultimă secundă!

A fost momentul în care Răzvan Fodor și Sorin Bontea au aflat că se vor răsfăța la hotel și vor cheltui o sumă importantă pe tot ceea ce își vor dori!


ASIA EXPRESS LIVE VIDEO ONLINE STREAM 23 MARTIE 2020. Cursa cu curbe strânse le va da în continuare mari bătăi de cap, iar misiunile vor fi din ce în ce mai intense, mai ales prin prisma faptului că vedetele vor face cunoștință cu ritualurile străvechi ale localnicilor: ”Unul era speriat, unul uimit, altul nu știa ce se întâmplă. Eu când am văzut că băieții aia au venit cu oasele la gât și acum 50 de ani tăiau capete de om, vă dați seama la ce m-am gândit!”.În partea montană a țării trăiesc triburile Igorot, supranumiți și ”vânătorii de capete”, care urmează tradițiile antice ale strămoșilor lor. Așa se face că vedetele vor fi provocate și ele să îndeplinească ritualurile străvechi ale localnicilor, căci în această zonă majoritatea tradițiilor sunt încă păstrate cu strictețe. 

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO ONLINE STREAM 23 MARTIE 2020. 

”Prima încercare, să îmi sară genunchiul. A doua încercare, să fac displazie de șold!”, va spune Răzvan Fodor încercând să meargă pe picioroange într-una din misiunile serii. Provocarea nu va fi deloc ușoară pentru niciunul dintre concurenți, însă toți se vor ambiționa să o ducă la bun sfârșit, pentru că imunitatea mare a etapei este încă în joc. Tot în această seară, cele 4 echipe ce se vor califica la Jocul de Amuletă vor avea parte de o experiență unică, o seară inedită presărată cu tradiții Igorot, chiar în mijlocul comunității ”vânătorilor de capete”: ”Nu am mai fost niciodată în mijlocul unui trib. Nu am văzut asemenea ritualuri fix în fața mea!”.  

Ce echipă va obține imunitatea, dar și ce provocări vor fi nevoite vedetele să îndeplinească până la cucerirea celei mai mare mize din etapa cu numărul șase, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, la Asia Express- Drumul Comorilor.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Sorin Grindeanu critică decizia lui Nicolae Ciucă privind data alegerilor prezidențiale
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?