ASIA EXPRESS. Vedetele îşi schimbă coechipierul. Care sunt noile echipe

Cel mai dur reality show, "Asia Express", a fost până în acest moment o provocare continuă pentru echipele implicate, însă testul este departe de a se fi încheiat. Cele zece vedete rămase în competiție au parcurs deja jumătate din maratonul de 5000 kilometri, timp în care și-au depășit limitele și s-au confruntat cu misiuni ce i-au dus de la agonie la extaz.
Iulian Tudor
04 mart. 2018, 13:09
ASIA EXPRESS. Vedetele îşi schimbă coechipierul. Care sunt noile echipe

Ediția de luni seară a emisiunii, ce începe la ora 20:00 pe Antena 1, îi surprinde iar pe cei aflați în cursă. Vedetele vor fi nevoite să lupte alături de un alt coechipier, iar schimbarea echipelor ar putea destabiliza cuplurile și ar putea influența clasamentul.

Citeşte şi ASIA EXPRESS. Scandal între Dorian Popa şi Liviu Vârciu

Reconfigurarea echipelor nu va fi pe placul tuturor, căci formula în care vor lupta luni seară nu este la alegerea vedetelor, ci va fi impusă. Liviu Vârciu va fi total nemulțumit de această diversificare, în care cuplurile vor fi schimbate ușor atipic: ,,Stați așa, nu este corect ce facem, nu e ok. M-am enervat foarte tare. Eu spun să împachetăm toți și să plecăm acasă.”.

Astfel, Lora va face echipă cu Vica Blochina, Daniela Crudu va fi coechipiera lui Liviu Vârciu, Raluka va lupta alături de Dorian, Ana Baniciu se va baza pe Ionuț Ghenu, iar Andrei Ștefănescu va intra în competiție alături de mamișor, Luminița Popa. În această nouă componență, vedetele vor porni spre următorul punct de întâlnire, unde doar primele două echipe se pot califica pentru Proba Amuletei. Din acest moment, strategiile și planurile fiecăruia vor deveni instabile, iar cursa contracronometru va impune ca fiecare dintre concurenți să stabilească o legătură cu noul coechipier, încercând să formeze o echipă unită în această etapă din Laos.

Proba devine cu atât mai dificilă în momentul în care vedetele realizează că trebuie să lupte alături de un alt individ, ce ar putea avea un stil mult prea diferit în această competiție. Mai mult decât atât, micile neînțelegeri și strategii vor ieși la iveală, căci niciunul nu s-ar fi gândit că următoarea etapă va presupune o luptă cot la cot, alături de cel pe care îl considerau adversar: ,,Vica nu cred că mă place, e supărată pe mine. Poate că se vor regla multe lucruri chiar astăzi, eu de abia aștept.” , afirmă Lora. Cu toate acestea, alăturarea dintre cele două este considerată de bun augur de majoritatea concurenților, dar modul în care vor fuziona aceste două firi competitive rămâne de văzut luni seară : ,,Sunt două femei puternice care fac orice să își atingă scopul”.

Citeşte şi ASIA ESPRESS. Vedetele show-ului ajung în Laos, a doua ţară din maratonul de 5000 de kilometri. „Mă simt ca la Arsenie Boca”

Noua formula a echipelor le poate da informații importante despre strategiile deja formate de către adversari: ,,Sunt cu Lora, și sper că îmi voi da seama cum fac ei să ajungă mereu primii la destinație.”, a afirmat Vica Blochina. Deși mulți sunt retincenți, Daniela Crudu pare mulțumită de asocierea cu Liviu Vârciu și declară că această schimbare îi va oferi un plus de energie în competiție: ,,Liviu fugea de mine, cred că s-a speriat, dar mie îmi place cu el. Cred că e bună schimbarea asta.”

Luni seară, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unei curse tensionate, în care vedetele vor face echipă cu adversarul pentru a ajunge cât mai aproape de punctul de control. Dacă până acum concurenții au luptat alături de cei dragi, această reconfigurare îi va scoate iar din zona de confort pe cei din această cursă inedită. Care este verdictul acestei misiuni și ce nemulțumiri vor ieși la suprafață, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a unui reality show care se dovește a fi un test extrem de dur- ,,Asia Express”.

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Zodiile care se vor umple de bani până la iarnă. Taurii și Racii își vor îndesa portofelele
Capital.ro
Regele Charles este în doliu: S-a tras cortina peste o comoară naţională!
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Boris Johnson s-a gândit să invadeze Olanda în timpul pandemiei. Cum s-a ajuns la o asemenea „nebunie” şi care era planul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Inteligența artificială poate înlocui detectivii. Cazuri complexe, rezolvate în timp record
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Maria Campai (42 de ani) a dispărut fără urmă, după ce a plecat la o întâlnire cu un băiat de 17 ani. Ce s-a întâmplat cu ea 7 zile mai târziu
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Prietenul Prințesei Diana spune adevărul. Cine este tatăl Prințului Harry
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
substantial.ro
Avertizări de Cod Galben și Cod Portocaliu emise de hidrologi: Risc de viituri până luni
MediaFlux
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
A început „Festivalul Cârnaților de Pleșcoi”: Andra pe scena principală