ASTRA – CSMS IAŞI LIVE VIDEO DOLCE SPORT ŞI LOOK TV 2-1 (Seto – min. 16, Fatai – min. 40/Munteanu – min. 64)

Astra Giurgiu a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia CSMS Iaşi, sâmbătă seara într-un meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii 1 la fotbal.
Filip Stan
16 aug. 2014, 09:23
ASTRA - CSMS IAŞI LIVE VIDEO DOLCE SPORT ŞI LOOK TV 2-1 (Seto - min. 16, Fatai - min. 40/Munteanu - min. 64)

Golurile gazdelor au fost înscrise de Seto (min.16) şi Fatai (min.39), în timp ce oaspeţii au punctat prin Cristian Munteanu (min.64).

Vezi LIVE VIDEO AICIAICIAICIAICI și AICI

În urmă cu câteva zile, Astra a dat lovitura pe piața transferurilor luând un jucător cu nume, Elliott Grandin, ultima dată la Blackpool, care însă a mai trecut de-a lungul timpului pe la Caen, Nice, Grenoble și Olympique Marseille. Se pare că acesta va debuta azi, chiar dacă doar câteva minute, urmând să apară, mai mult ca sigur, la meciul din Europa League.

O altă problemă de lot, Vincent Laban, n-a jucat etapa trecută, la Botoșani, dar este anunțat titular azi.

„Vreau să înscriem cât mai repede, ca să ne facem meciul mai ușor. Urmează Europa League și nu avem nevoie de accidentări și de oboseală”, a declarat Daniel Isailă, antrenorul Astrei.

ASTRA – CSMS IAŞI LIVE VIDEO. Astra Giurgiu este neînvinsă acasă de aproape un an, mai exact de 16 partide, : ultimul eșec acasă fiind pe 25 august 2013, 1-2 cu Petrolul. Astralii n-au pierdut până acum niciun meci în fața moldovenilor.

Trei indisponibili are Marius Lăcătuș, antrenorul CSMS Iași, pentru această partidă: Lukas Bole și Liviu Mihai (accidentați), Milan Mitici (suspendat).

Marea problemă a echipei CSMS Iaşi este ineficacitatea, echipa marcând un singur gol în primele trei etape de campionat. De asemenea, în ultimele două partide echipa a pierdut câte un jucător, eliminare, la finalul primei reprize: Mihalache la Mediaș și Mitici la Iași, etapa trecută.

„Vreau să facem un meci bun să demonstrăm că meciul cu Petrolul a fost un accident”, a spus Marius Lăcătuș înaintea partidei.

CSMS IAŞI – ASTRA LIVE VIDEO Echipe probabile

Astra: Lung – Rus, Găman, Ben Youssef, Morais – Laban, Yahaya – Enache, Budescu, William – Fatai

CSMS Iași: Caparco – Voicu, Cr. Munteanu, Mihalache, Vladu – Olah, Crețu – Bosoi, Ciucur, Wesley – Pălimaru

Meciul Astra Giurgiu – CSMS Iaşi este la 18:30, pe Dolce Sport, cu faze VIDEO pe www.dolcesport.ro

Astra Giurgiu – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu va juca sămbătă, de la ora 18.30, pe teren propriu, în compania formaţiei CSMS Iaşi, într-o partidă din etapa a patra din Liga I.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Gazdele au probleme de efectiv, la ultimele meciuri aliniind pe banca de rezerve mai puțini jucători decât este prevăzut.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. În urmă cu câteva zile, Astra Giurgiu a dat lovitura pe piața transferurilor luând un jucător cu nume, Elliott Grandin. Se pare că acesta va debuta azi, urmând să apară şi la meciul din Europa League.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. „Vreau să înscriem cât mai repede, ca să ne facem meciul mai ușor. Urmează Europa League și nu avem nevoie de accidentări și de oboseală”, a declarat Daniel Isailă, antrenorul Astrei.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu este neînvinsă acasă de 16 partide, ultimul eșec acasă fiind pe 25 august 2013, 1-2 cu Petrolul.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Marius Lăcătuş, antrenorul CSMS Iaşi, are trei indisponibili pentru această partidă: Lukas Bole și Liviu Mihai (accidentați), Milan Mitici (suspendat).

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Înaintea meciului de vineri, CSMS Iaşi ocupă locul 16 în clasament, cu 2 puncte acumulate, în timp ce gruparea antrenată de Daniel Isăilă se situează pe poziția a patra, cu 6 puncte.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Antrenorul Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat că jucătorii trebuie să treacă peste înfrângerea de la Botoşani.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. „Trebuie să trecem peste înfrângerea de la Botoşani. Nu meritam să pierdem, dar ăsta e fotbalul. Urmează meciul cu CSMS Iaşi, o echipă care poate pune probleme. Vreau să înscriem cât mai repede, ca să ne facem meciul uşor. Încă nu mă gândesc la meciul cu Lyon, să batem întâi Iaşiul, asta e prioritatea numărul unu”, a spus Isăilă.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Fundaşul central Valerică Găman va fi urmărit în meciul Olympique Lyon – Astra Giurgiu de reprezentanţi ai clubului Rennes, echipă ce l-a dorit şi vara trecută.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. „Interes pentru Valerică Găman a fost mereu. Dar va pleca de la Astra la valoarea lui reală. Avem intermediari, tatonări, cluburi care vin şi-l văd, dar nimic concret. Îşi doreşte să plece şi îl voi ajuta să plece. E un băiat extraordinar, un caracter deosebit şi e un jucător tânăr”, a declarat patronul Ioan Niculae.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Antrenorul CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş, a precizat, că se aştepată ca meciul cu Astra să fie unul „destul de dificil”.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. „Jucăm în compania unei echipe care are ca obiectiv titlul de campioană. Ne aşteaptă un meci destul de dificil şi sper să ne fi revenit după înfrângerea de pe teren propriu. Vrem să facem un meci bun la Giurgiu să demonstrăn că partida cu Petrolul a fost un accident şi să obţinem un rezultat pozitiv. Astra are jucători valoroşi, care pot face diferenţa, dar nu ne temem. Cu toţii ne aşteptam la o victorie a giurgiuvenilor la Botoşani şi aţi văzut ce s-a întâmplat. S-a văzut că atunci când ai o dorinţă mare şi disciplină tactică, poţi câştiga. S-a cam dereglat sistemul de joc, deoarece ne lipsesc Ţigănaşu şi Bole, cu care coechipierii se obişnuiseră deja acolo. Acum au apărut în acel flanc alţi fotbalişti, pe care m-am văzut nevoit să-i mut din alt parte şi care poate ar fi fost mai utili acolo unde evoluaseră înainte de începerea sezonului”, a precizat Lăcătuş.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. „Nu ascundem că Astra este favorita partidei, dar mergem la Giurgiu să ne vindem cât mai scump pielea. Cât timp partida începe de la scorul de 0-0, înseamnă că avem o şansă, pe care ne-o vom juca până la capăt”, a spus la rândul său Florin Prunea, preşedintele executiv.

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga I. Echipe probabile

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu: Lung – Rus, Găman, Ben Youssef, Morais – Laban, Yahaya – Enache, Budescu, William – Fatai

Astra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga IAstra Giurgiu  – CSMS Iași, LIVE VIDEO partidă, de la ora 18.30, în etapa a patra din Liga ICSMS Iași: Caparco – Voicu, Cr. Munteanu, Mihalache, Vladu – Olah, Crețu – Bosoi, Ciucur, Wesley – Pălimaru

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Proiectul ambițios al lui Ceaușescu care a rămas de izbeliște. Lucrarea de infrastructură ar fi pus România în rând cu Italia sau Franța
Capital.ro
Avertisment pentru toți clienții Digi. Te lasă fără bani în contul bancar. Nu răspunde la telefon!
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Lovitură de proporții: România depășește toate așteptările!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Încă o escrocherie ne poate lăsa cu conturile goale. Metoda ingenioasă a hoților
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
România învinge Kosovo în primul meci din Liga Națiunilor
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...