ASTRA – FCSB 0-2. Steaua rămâne în lupta pentru titlu

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a II-a a play-off-ului campionatului naţional de fotbal Liga I. Au marcat Gnohere '29 şi Iulian Cristea '32, fundaşul fiind la primul gol în tricoul bucureştenilor. De la Astra, a fost eliminat Bejan '74.
Filip Stan
17 mart. 2019, 08:49
ASTRA - FCSB 0-2. Steaua rămâne în lupta pentru titlu

ASTRA – FCSB 0-2. În urma acestui rezultat. clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 33 de puncte, 2. CSU Craiova – 29, 3. FCSB – 28, 4. FC Viitorul – 22, 5. Astra Giurgiu – 21, 6. Sepsi – 19.

min. 32: ASTRA – FCSB 0-2, GOOL Iulian Cristea

MIN. 29: ASTRA – FCSB 0-1, GOL Gnohere

Astra – FCSB, ECHIPE

Astra: Lazar – Butean, Erico, Bejan, Cestor – Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe – Llullaku, Zoua

Antrenor: Costel Enache

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Bălaşa, I Cristea, J. Morais – L. Filip, Teixeira – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Hora

Antrenor: Mihai Teja

Vicecampioana este obligată să obţină prima victorie în deplasare în 2019, pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate. Dar chiar şi dacă se vor impune în faţa Astrei, roş-albaştrii nu pot încheia etapa mai sus de locul al treilea, în urma rezultatelor pe care le-au înregistrat CFR şi Craiova.

„Problema nu este că ceilalţi câştigă, problema este că nu câştigăm noi. Deci vrem să câştigăm noi. Este clar că nu sunt cele mai bune rezultate, dar eu cred că băietii au încercat la fiecare meci să dea maximum”, a declarat Teja, la conferinţa de presă de ieri.

„Nu mă interesează cum câştigăm, trebuie să câştigăm neapărat. Trebuie să ne motivăm cât mai mult, să ajungem acolo şi la ora meciului să putem să facem un meci foarte bun şi să câştigăm”, a completat Junior Morais.

ASTRA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Dennis Man şi Filipe Teixeira revin în primul 11

Mihai Teja are parte şi de veşti bune, înaintea partidei de la Giurgiu. Dennis Man şi Filipe Teixeira revin după suspendări şi aproape sigur vor fi titulari. În primul 11 rămâne şi Ioan Hora.

„Cum să-l scot pe Hora, care mereu când a intrat a jucat bine şia dat goluri? Când va juca mai puţin bine sau va avea o problemă medicală, normal că faci nişte schimbări. Gnohere a fost în aceeaşi situaţie cu Alibec. Dădea goluri şi stătea şi cred că nu i-a convenit nici lui. Am vorbit cu el, e un băiat foarte intelegent, un mare caracter şi a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul şi atunci când va intra înscrie”, a explicat Teja.

Teja va miza pe o formulă cu un singur atacant împotriva Astrei. Aşa cum a recunoscut chiar la conferinţa de presă, antrenorul roş-albaştrilor îl va lăsa pe banca de rezerve pe Gnohere şi îl va trimite în teren pe Ioan Hora, care are patru goluri marcate în cele cinci meciuri jucate pentru FCSB.

”Gnohere e un jucător valoros. Dar jucătorii care joacă bine trebuie să joace în continuare. Nu pot să scot un jucător care intră, joacă bine, dă goluri pentru un altul care deocamdată nu a jucat. Ne ajută şi va intra probabil şi în meciurile viitoare, va juca, cu siguranţă este un jucător important pentru noi. Cu siguranţă va avea şansa lui să joace şi să demonstreze. 

Pentru că nu mai poţi să joci sau să trăieşti cu trecutul sau ce a fost. A intrat, şi-a făcut treaba foarte bine, sunt sigur că şi în această perioadă şi la fiecare meci va fi acelaşi jucător. Eu nu pot să scot un jucător care a jucat bine şi a dat goluri pentru un altul, doar de dragul de a schimba! Cum să îl scot pe Hora care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Gnohere a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul”, a declarat Mihai Teja.

Mihai Teja reacționează după ce Gigi Becali a anunțat lista de transferuri:

Mihai Teja, antrenorul celor de FCSB, a vorbit despre situația mijlocașilor Dragoș Nedelcu și Adrian Stoian, criticați dur de Gigi Becali după înfrângerea cu Viitorul 1-2 și puși de acesta pe lista de transferuri.

„Dragoș Nedelcu are un caracter foarte bun. Vorbesc cu el. I-am explicat că în viață sunt momente grele, în care poate nu-ți iese jocul. Trebuie să ai răbdare, că va veni altă șansă. Când vine a doua sau a treia șansă trebuie să demonstrezi că meriți, să arăți mai mult și la antrenament. Asta nu trebuie să te doboare. Doar să te facă să gândești că trebuie să fii mai puternic, să muncești mai mult la antrenament și să schimbi ce nu a mers. Asta e cel mai important.

Adrian Stoian se antrenează foarte bine, e în lotul nostru și ne bazăm pe el. Cu siguranță ne va ajuta și vom avea nevoie de el. Are un caracter foarte bun și e un jucător bun. Are o experiență foarte mare și când va intra sper, spre binele lui și al nostru, să ajute echipa și să joace bine”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă de dinaintea meciului Astra – FCSB, de duminică.

Astra – FCSB va fi condus de arbitrul preferat al lui Gigi Becali

Horaţiu Feşnic va conduce partida Astra Giurgiu – FCSB, în timp ce George Rădulescuva fi arbitru de rezervă.

În play-off-ul sezonului precedent, Feșnic a refuzat să conducă duelul dintre FCSB și CFR, din etapa a 7-a. Motivul invocat a fost că tatăl său a lucrat în trecut la CFR. Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit informația. De altfel, finanțatorul a declarat în mai multe rânduri că Feșnic este unul dintre favoriții săi.

”Feşnic am înţeles că nu vrea să arbitreze meciul, pentru că tatăl lui a lucrat la CFR. A depus o hârtie în acest sens. Și eu am auzit, dar l-aş fi acceptat pe Feșnic, pentru că-l consider un arbitru foarte bun. Și pe Istvan Kovacs la fel, chiar dacă e maghiar. E corect omul, nu vrea să-și pericliteze el cariera”, a spus Becali.

Meciul dintre Astra și FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
Mașinile care sunt INTERZISE. Legea din România nu-ți permite. Se dau amenzi uriașe
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va CREȘTE impozitul pe proprietate! Ministerul Finanțelor vrea să implementeze un nou mecanism de calcul
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Schimbări la TikTok. Ce a decis compania acuzată de spionaj în favoarea regimului comunist din China
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt pensionarii care pot beneficia de pensia socială. Documentele pe care românii trebuie să le depună pentru a primi un astfel de ajutor
Capital.ro
S-a dat ordinul în toate țările UE, săptămâna aceasta. Șoferii vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Cum evaluăm și deosebim nevii pigmentari de melanom: sfaturi de la Dr. Rodica Badea
MediaFlux
UCRAINA BAGĂ ROMÂNIA în RĂZBOI! ALERTĂ la nivel EUROPEAN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!