Astrograma României. Schimbare de mentalitate şi de percepţie. 2021, un an al progresului, în care România face un prim pas în lumea bună

România se va schimba începând cu 2021, pentru că ţara noastră are ascendent în Vărsător. Contextul astral al anului 2021 favorizează schimbările majore. În principal, va fi vorba despre o schimbare de mentalitate, de percepție.
Alina Costache
19 ian. 2021, 15:32
Astrograma României. Schimbare de mentalitate şi de percepţie. 2021, un an al progresului, în care România face un prim pas în lumea bună

Astrograma României. Oamenii politici care conduc acum România vor veni cu schimbări importante, vor seta noi trenduri, spune astrologul Daniela Simulescu potrivit dcnews.ro.

Anul 2021 este un an în care trenul opreşte din nou în gară. Astrograma României are un ascendent în Vărsător.

Pe 21 decembrie 2020, am avut conjuncția Jupiter-Saturn! Pe 21 decembrie, Parlamentul a intrat în funcțiune și la scurt timp după, noul Guvern. Orice s-ar întâmpla cu aceste instituții, că vor rămâne sau că se vor schimba, oamenii care sunt acum în poziții vor schimba România, vor seta noi trenduri.

Vărsătorul îşi doreşte un aer proaspăt, îşi doreşte să se rupă de vechi, vrea digitalizare. Deci, România se va schimba începând cu 2021, pentru că noi avem ascendentul în Vărsător şi conjuncţia Jupiter-Saturn s-a petrecut acolo. Vom avea parte de o schimbare, o schimbare de mentalitate, de percepție, de modul în care vrem să facem lucrurile. Jupiter ne dă vânt în pupa şi, prin 2022, Saturn vine să ne de siguranţa lucrurilor făcute în 2021.

Citeste si Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore

Acum, pe cer avem nodul nord în Gemeni şi nodul sud în Săgetător. Nodurile sunt inversate, ceea ce înseamnă că trenul va mai trace o dată prin gara noastră. Ni se dă şansa să mai încercăm o dată, să vedem vedem cum schimbăm ţara, cum ne raportăm la ce se întâmplă în lume.

România are Luna în Scorpion, aspect care simbolizează mentalul colectiv, care va fi foarte zguduit în 2021. Noi doar prin panică şi frică vom reuşi să facem ceva.

Astrograma României la trecerea dintre ani: aşteptări nerealiste

La trecerea dintre ani, am avut o Lună în Leu în opoziţie cu Jupiter şi Saturn. Am început anul cu nevoia de a ieşi în faţă. Aşteptăm salvarea de la alţii, să ne salveze statul, UE. Dar Luna în opoziţie cu Saturn vorbeşte despre aşteptări nerealiste. Luna în Leu vorbeşte despre orgoliu, noi ştim cel mai bine. Luna în opoziţie cu Saturn cere maturizare, iar acest proces de maturizare se poate face, spre exemplu, prin faptul că persoane dragi nouă ar putea avea probleme.

Urmează o perioadă de nesiguranţă, de frică, vor fi multe angoase legate de cum ne vom descurca financiar. Important este să ne maturizăm şi să ne adaptăm la situaţiile care vor veni.

În harta trecerii dintre ani, Venus e în Săgetător în casa 3. Venus în casa 3 spune adevărul, iar faptul că e conjunct cu nodul sud în Săgetător vorbeşte despre faptul că trebuie să ne găsim un echilibru.

Astrologul Daniela Simulescu ne face recomandarea de a fi circumspecţi atunci când emitem o opinie sau când primim opinii din partea altora pentru a ne da seama că aceste opinii sunt bazate pe date vechi. Lumea e, însă, în continuă schimbare. Ideal ar fi să nu credeţi tot ce auziţi.

Citeste si HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

Harta aceasta mai are Soarele, Mercur, Pluto, Saturn şi Jupiter în casa 4, casa locuinţei, a familiei. Drept urmare, ar fi recomandat că, în acest an, să încheiaţi asigurări, pentru casă, pentru maşină, pentru sănătate. E un moment în  are trebuie să învăţăm să avem grijă de noi şi de familiile noastre.

Acumularea de planete din casa 4 va duce la un exod al oamenilor dinspre oraşele mari spre oraşele mici sau spre zonele rurale. Acest lucru este cu atât mai uşor de realizat cu cât multă lume lucrează de acasă şi, practic, îşi ppate desfăşura activitatea de oriunde.

Marte este în continuare în Berbec, în casa 7, în careu cu Pluto. Multe dintre alianțele care s-au făcut în România în 2020 vor fi dinamitate. Fie că sunt alianțe politice, fie la nivel de ONG, vor apărea discuții unii împotriva celorlalți. Pentru România, negocierile se vor duce foarte, foarte greu. Vor fi lupte serioase pentru absolut orice decizie. În 2021 se duce lupta între vechi şi nou.

Ingresul soarelui în Berbec: se accentuează starea de confuzie

În casa 10 avem Soare, Venus şi Neptun. Acest aspect astral va aduce multă confuzie începând cu luna martie. În casa 12 avem Marte şi Luna în Gemeni, ceea ce poate însemna că ni se vor ascunde lucruri în mod intenţionat. Se vor duce campanii de informare, unele bine intenţionate, dar multe dintre ele sunt menite să ne adâncească şi mai mult în confuzie. Totul va fi mai greu de înţeles.

În această astrogramă, casa 8 a fondurilor, a resurselor, avem un Saturn. Asta poate însemna că primim bani dela UE, dar nu-i vom putea accesa aşa cum dorim. Simţim că nu ne ajung, că ne trebuie mai mult. Acest aspect astral va schimba regulile şi în tot ceea ce înseamnă instituţii financiare.

Pe cuspida casei 9 se află un Jupiter. Asta înseamnă că salvarea va fi tot din sstrăinătate. Noi vom încerca să facem lucruri pe plan local, dar ajutorul va veni tot din afară.

Luna şi Marte în Gemeni în casa 12 au legătură cu spitalele. Autorităţile vor ţine foarte bine sub control o situaţie. Luna în casa 12 mai vine cu frică de abandon,  frică de pierderi. Cu Soarele, Venus şi Neptun în casa 10 vor apărea figuri cu priză la public cu scopuri bune, dar metoda prin care vor face aceste campanii nu va avea rezultatele scontate.

Progresiile anului 2021. Va fi un an al schimbării, un an de progres, în care facem un pas în lumea bună

Luna progresată a României se află în Leu casa 6, asta aduce cu sine criză în sănătate, tematici legate de patriotism, de minorităţi. Au intrat in Parlament formatiuni care strigă mândria ţării, după cum ştim. Spre toamna, Luna intra în casa 7 a relaţiilor. Toate parteneriatele pe care le-am făcut prost vor avea repercusiuni.

Când progresia Lunii ajunge langa Saturn, ajungem într-un stadiu mental foarte greoi, va fi nevoie de un sistem care sa reglementeze procedurile pentru sănătatea mentală a poporului. Vor incepe să se vada efectele lui 2020. Ne vom simţi pierduţi, depresivi, cu frici, supăraţi, nu o să mai avem încredere în nimeni şi în nimic.

Citeste si Horoscop 2021 SANATATE! Predictii si sfaturi pentru toate zodiile

Martele progresat în Berbec face careu cu Pluto. E multă furie, fierbem, o reprimăm, dar furia va ieşi prin alte zone. Unde nu te aștepți, va apărea o surpriză. Ba un partid, ba un politician, ba un specialist, iar din când în când va apărea o declarație ce va pune pe foc toată țara, aproape că ne va face să fim nervoși, supărați, încrâncenați.

Există, de asemenea, riscul ca orice progres să fie dat în spate din cauza frustrărilor, supărărilor şi să nu ştim cum să gestionăm furia. E de ajuns ca un singur politician să aibă o replică nelalocul ei ca ţara să ia foc.

Vor exista multe preocupări legate de locul de muncă. Piaţa muncii se schimba. Creem locuri de munca, iar dacă nu avem experienţă o căpătăm.

Progresia Lunii trece apoi în casa 7 langa Saturn. Vine o perioada de maturizare.

Uranus în opoziţie cu Luna ne învaţă să renunţăm la conservatorism. Nu doar sănătatea mentală, dar şi cea fizică va fi foarte afectată. Recomandarea este să vă preocupaţi de sănătatea voastră, apoi de a celor dragi, să vă gândiţi de două ori înainte de a face un credit, să nu intraţi in conflicte.

Nu o să fie un an bun pentru România, dar va fi un an al schimbării, un an de progres, în care facem un pas în lumea bună.  Va fi un an cu multă confuzie, dar e important să nu aveţi aşteptări de la stat, ci de la voi. Fiecare om va trece printr-o schimbare, ni se va schimba filosofia de viaţă, începem să vedem cu alţi ochi şara naostră dat fiind faptul că nu vom mai putea călători atât de mult. Şi poate începem să facem ceva şi pentru ea, mai întîi în comunitatea voastră, apoi în cartierul vostru, în localitatea voastră.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!